Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Mehmet Altan'in kovulmasindan sonra,bugün de TARAF yazari Perihan Magden Taraf'tan ayrildi.Ayrilis nedeni ise cok ilginc.Bizim yillardir kavgasini verdigimiz ve AKP'nin ne oldugunu dilimizin döndügü kadar anlatmaya calistigimiz gercekleri söyleyerek veda etti.

Dün Mehmet Altan AKP'nin ne oldugunu ve de ne olmadigini anlatti,bugün Perihan Magden ayni yolu takip etti."AKP kendi vesayetini getirdi"diyen Perihan Magden "AKP kendi derin devletini kurdu"diyenleri de hakli cikartti.

Bir yandas daha eksildi sahneden,bunlari digerleri de takip edecek ve sonunda sadece belirli bir cekirdek yandas disinda hicbir yandas kalmayacak artik.

Silivri Toplama Kampindaki serefli gazetecilere söylemediklerini birakmayan bu yandas gazetecilerin gecte olsa gercekleri görmeleri bizi sevindiriyor.

Ben bu forumda yazmaya basladigimdan beri AKP'ye karsi mücadelemi verdim.Elimden geldigince AKP'nin tehlikeli oldugunu,Erdogan'in Türkiye Cumhuriyeti'nin laik ve Atatürkcü yapisini yok etmeye calistigini dile getirdim.Beni,bazilari AKP'ye takmakla elestirdirdiler.Bugün benim AKP ile ilgili yazdiklarimi artik coklari kabul etmektedir.Ben cizgimi degistirmedim cünkü AKP'nin ne oldugunu cok iyi anlamis Erdogan'i yeterince etüd etmistim.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.