Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2012 13 yıl Hesaplaşma Bu gece Tüm anılarımı Anılarımın tanıklarını Hatta en kıyamadığım anları Durup durup seni hatırlatan ne varsa Birer birer... Toplayıp yakmak, Külleriyle savurmak istiyorum her şeyi! Baktıkça derinleşen Baktıkça içine çeken bir fotoğraf Ellerimde titrek bir hüzne dönüşüyor Bir reddedişle teslimiyetin kesiştiği noktada Dile getiremediğim hislerle Kar gibi eriyorum. Avucumuzdan kayıp giden onca yıldan sonra Hayatın satır başına dönmemiz imkansız ne yazık ki! Bu gece, Bir ritüel havasında Tek tek vedalaşarak anılarımla Toplayıp yakmak istiyorum İçimi acıtan her şeyi! Allak bullak düşüncelerimi, Geçmişin satır aralarındaki Keşkelerimi, ümitlerimi, hayallerimi Ve sana ait tüm izleri! Bunu vefasızlık sayma sevgili! Yokluğuna dayanmaktan, Dönüp dönüp ardına bakmaktan Gönlüm, beynim, duygularım, Gittikçe ağırlaşan özleminle Yüreğim yorgun. Artık durulmak istiyor ruhum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.