Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaslar ben bu bilgisayari istiyorum ama turkiyede nerde ve kaca bulurum , aslinda yabanci bikac sitede buldum ama turkiyeye gondermiyorlar nedense sozlesmerleri varmis markayla , fiyatini bari ogreneyim diye aradim buldum ama birde baktimki 2000dolar naptin dedim ya 4binliraya yakin para bi laptop bukadar olurmmu ya ? iste bakin burda , peki bunu turkiyede satan varmidir varsa da kaca satar acaba beni yonlendirecebilecek varmi arkadaslar !!! laptop cok guzel istiyorum bunuda bukadarda nasil pahali olur ya ? resimlerine bakin bildigimiz laptop -asus™ G74SX-DH72 17.3" LED Notebook - Intel Core i7 i7-2670QM 2.20 GHz - Black

notebook-notebooks-asus-notebook-3920680-Gallay.jpgnotebook-notebooks-asus-notebook-3920684-Gallay.jpgnotebook-notebooks-asus-notebook-3920683-Gallay.jpg

Gönderi tarihi:

Bu bilgisayarın malesef asus tarafından türkiye satışı yok.Marka Model Amazaon'da mevcut oradan alabilirisin.

Gümrük vergisini ödemek kaydı ile mutlu-dis1.png

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hadi ya , ben anlamiyorum zaten bircok guzel bilgisayari bize gondermiolar , sanki biz para vermiyoruz , lanet olsun aslinda hic almican bunlardan tam olcak , bir %100 turk firmasi bilgisayar cikarmadi ki

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.