Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2012 13 yıl arkadaslar ben bu bilgisayari istiyorum ama turkiyede nerde ve kaca bulurum , aslinda yabanci bikac sitede buldum ama turkiyeye gondermiyorlar nedense sozlesmerleri varmis markayla , fiyatini bari ogreneyim diye aradim buldum ama birde baktimki 2000dolar naptin dedim ya 4binliraya yakin para bi laptop bukadar olurmmu ya ? iste bakin burda , peki bunu turkiyede satan varmidir varsa da kaca satar acaba beni yonlendirecebilecek varmi arkadaslar !!! laptop cok guzel istiyorum bunuda bukadarda nasil pahali olur ya ? resimlerine bakin bildigimiz laptop -asus™ G74SX-DH72 17.3" LED Notebook - Intel Core i7 i7-2670QM 2.20 GHz - Black
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2012 13 yıl Bu bilgisayarın malesef asus tarafından türkiye satışı yok.Marka Model Amazaon'da mevcut oradan alabilirisin. Gümrük vergisini ödemek kaydı ile
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2012 13 yıl Yazar hadi ya , ben anlamiyorum zaten bircok guzel bilgisayari bize gondermiolar , sanki biz para vermiyoruz , lanet olsun aslinda hic almican bunlardan tam olcak , bir %100 turk firmasi bilgisayar cikarmadi ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.