Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 ben hala aynı iddiadayım... yani size onlarca ayet yazabileceğimi siz de biliyorsunuz arkadaşlarda... AMA YAZMAYACAM... ...VE KRALX İN ....." YEMİN ETMEK-AND İÇMEK KÜÇÜK ÇOCUK İŞİDİR "..... ....LAFINDAN SONRA , HALA , İNATLA .... " O HALDE ALLAHDA KÜÇÜK BİR ÇOCUKTUR" .... İDDİAMI SÜRDÜRÜYORUM.... Bulamamam diye bişey yok...zaten kuranın içi dolu yemin.. ben senin inadına uğraşmıyorum.... kuranı eline hiç almamış adam bile 5 dk. kurana baksa yine bulur... o yeminler için kurana bakmama bile gerek yok.. çünkü kuranı okuya okuya en az yarısı aklımda,ezberimde.... Ama sen sırf beni uğraştırasın diye beleşe yatıp kurnazlık etmeye çalışdın.... BEN HALA AYNI İDDİADAYIM.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Neyse sen iddana devam et. Zaten bu kadar büyük iddiacı olduğunuzu biliyordum. Ebu Cehil bizzat mucize gördü, bizzat islamı teşhis etti ve islamın hak olduğunu bildi fakat inadına reddetti. Bir yemin ayeti bulamayan arkadaışım. Benim yemin ayetlerinden bir sorunum yok.. Şu anda hepsini buraya yazarım. Ama sen diyorsunki bence yemin ayetleri çelişkili, bir tanesini yazda çelişkiyi bulalım diyorum.. Hala neden yazamıyorsun..?? Yoksa çelişkili değildi de sen öylesine mi yazıvermiştin..)) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Benim için allahın yemin etmesi tümden çelişki diyorum... Ben sana dedim kuranda allah yemin ediyor.... Sen dedin ki "EVET"....Kabul ettin... ok...sorun yok buraya kadar.... Sorun şurada başlıyor ; .... ....Bence allahın yemin etmesi çelişkidir..... Ayetler den bazıları çelişkili demiyorum sana...kökünden allahın yemin etmesi çelişkili diyorum... Bunun için kuranda sana yeminli-and lı ayetleri buraya teker teker yazmama gerek yok , çünkü sen kuranda allahın yemin ettiğini,and içtiğini zaten söylüyorsun.... Ve sen allahın yemin etmesi çelişkidir lafıma , sırf kaçamak olsun diye , sırf vakit kaybı olsun diye "ayetleri yaz diyorsun"... e ne gerek var o kadar uğraşmaya çünkü sen kuranda allahın yemin ettiğini zaten söylüyorsun... senin amacın kaçamak cevap için , kılıf için vakit kazanmak... boşu boşuna uğracam seninle.... hatta o ayetlerin emin ol yarısını sana burda ezbere bile söylerim.... .... ... bu arada konuyu ebu-cehil e getirmişken değinmeden geçemiyecem.... bi de allah beddua ediyor kuran değil mi?......ebu cehil e...Yaw bu sonsuz güç sahibi beddua eder mi hiç? beddua ancak zayıf insanların , intikam alamaması dolayısıyla karşı tarafa sözle sataşmasıdır...O kişi hakkında kötü dilekde bulunmasıdır...onun kötülüğünü istemesidir... ama ne hikmeti varsa allah da beddua ediyor...acaba bu bedduları allah mı ediyor yoksa başka birimi? şimdi sen diyeceksin o ayetide yaz ... ama yine inatla yazmayacam.... yaw bak nereden nereye....her cevabınızda bir çelişki ve çarpıklık çıktı... son olarak da bana ebu cehil adına inmiş o meşhur ayeti hatırlattınız...el-enfal suresinde olduğu gibi... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Bana bir tane yemin ayeti getir...)) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Bana bir tane yemin ayeti getir...)) inatla getirmeyecem... eğer ebu cehil ayetinide soracaksan onu da inatla vermiyecem... zaten herkes hangi ayet ve ayetler olduklarını çok iyi biliyorlar..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Bir tane ayet bulamadınsa ben neden senle uğraşayım. Getirmezsen getirme. Ayetlerde çelişki var diyen ben değilim. Sav onu savunanındır. Karşı tarafın değildir. O halde ben değil siz getirmelisiniz... Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Aslında ben buraya cevap yazmışdım ama sanırım sevgili admin silmiş... Galiba yanlış anlaşılacak bir top kelimesi kullanmışdım o yüzden...Düzelteyim... Öyleyse şöyle diyeyim... Şöyle örnek olsun ; ... ..Farzet biz aynı mahhallede oturan çocuğuz ve maç yapacaz... fakat benim topum yok....Senin topun var.... O halde maçı sen başlatacaksın... yani demek istediğim... Kurana sen inanıyorsun ben değil...o halde kurana dair iddia edilen şeylere sen cevap yazarak tartışmanın ilk adımını atacaksın.... Yoksa benim aklımda en ufak bir şüphe yok... Ben söylerim...ama öyle değilse olmadığını sen ispatlayacaksın.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Alahım yarabbim... Valahi şaşkına döndüm. Bu nasıl felsefe kardeş.. Ne demek bu ya..)) Madem Kuran bizim işlimiz ne diye burada dini konularda tartışıyorsun..)) Lütfen mantıklı olun yoksa yazılarınızı kal'e almıcam.. Allahın ayetlerinde çelişki görüyorsan yaz.. Ben görmüyorum.. ok.. anladın..???????????? Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Alahım yarabbim... Valahi şaşkına döndüm. Bu nasıl felsefe kardeş.. Ne demek bu ya..)) Madem Kuran bizim işlimiz ne diye burada dini konularda tartışıyorsun..)) Lütfen mantıklı olun yoksa yazılarınızı kal'e almıcam.. Allahın ayetlerinde çelişki görüyorsan yaz.. Ben görmüyorum.. ok.. anladın..???????????? gelecek merak etme..tüm çelişkiler gelecek.. ne kadar sabırsızsın yaw... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Bekliyorum. Sen bütün ayetlerin çelişkili olduğunu söyledin. O zaman neden bekletiyorsun..?? Googleye yaz bir ayet bulsun sana..)) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Bekliyorum. Sen bütün ayetlerin çelişkili olduğunu söyledin. O zaman neden bekletiyorsun..?? Googleye yaz bir ayet bulsun sana..)) Evet aynen kuranda bir çok çelişlki var diyorum.. ve bekle diyorum.... Ben sizler gibi copy yapıp yapışdırmıyorum... Biraz zamanımı alacak heralde...bu konuda yazı hazırlamak.. ne sabırsızsın yaw.... bekle bikaç güne kadar gelir....bilmem kaç sayfalık bir kitapdan hemen sana şip şak bişeyler hazırlamamımı bekliyorsun... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Sevgili bilimsel kardeşim. Bak google diye bir arama motoru var. Oraya ayet yaz sana bütün ayetler gelsin..)) Oradan da bana bir tane yemin eyeti yaz.. O kadar basit yav.. Sanki kopy yapmıcan da o araştırdığın kitaplar ne oluyor.. Kitaptan alıntı yaptığın zaman kopy olmuyormu..)) Yoksa burada tıkandın da, ateistlerin pirinemi sorup gelecen iki üç güne kadar..)) Ateisteleri bu kadar da komik bilmezdim..)) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Sevgili bilimsel kardeşim. Bak google diye bir arama motoru var. Oraya ayet yaz sana bütün ayetler gelsin..)) Oradan da bana bir tane yemin eyeti yaz.. O kadar basit yav.. Sanki kopy yapmıcan da o araştırdığın kitaplar ne oluyor.. Kitaptan alıntı yaptığın zaman kopy olmuyormu..)) Yoksa burada tıkandın da, ateistlerin pirinemi sorup gelecen iki üç güne kadar..)) Ateisteleri bu kadar da komik bilmezdim..)) YAHU SEN NE LAF ANLAMAZ Bİ ADAMSIN YAW... BEN SİZİNKİ ORDAN BURDA AŞIRMADIĞIMI SÖYLÜYORUM...YAZDIĞIM ŞEYİN BANA ÖZGÜ OLMASI GEREKİR...BENİM FİKRİMİ YANSITMASI GEREKİR... AMA ANLAYAN KİM?.... İYİKİ SEN SÖYLÜYORSUN İSTERSEM ADINI VERDİĞİN SİTEDEN VE BİR ÇOK SİTEDEN SANA İSTEDİĞİN ŞEYLERİ GETİREBİLECEĞİMİ... YANİ NE DİYEYİM...RESMEN SAÇMALAMAYA BAŞLADIN... ASLINDA BEN SANA GÜLÜYORUM HER ANLATTIĞIMA " ANLAMIYORUM " DEMENE AMA GURURUN İNCİNMESİN DİYE BURAYA YANSITMIYORUM ... BÜGÜN SANA ELİMİZİ UZATTIK DOSTÇA TARTIŞALIM DİYE...BU SEBEPLE SENİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İSTEMİYORUMM.... AMA BİZİM AHLAKLI KRALX NE HİKMETSE İYİ NİYETİMİZİ DE SUİSTİMAL EDİYOR.. İSTESEM ÇELİŞKİLERİN ALLAHINI BURAYA COPY YAPARIM...BU KONUDA SENDE BİİLİYORSUN Kİ MEVCUT BİR ÇOK SİTE VAR... AMA NE DİYORUM BEN SANA... BEN KÜÇÜK ALINTILAR VE BİLİMSEL BULGULAR DIŞINDA ASLA BENİM OLMAYAN FİKİRLERİ VE YORUMLARI COPY YAPMAM SİZLER GİBİ.... SENİN BİŞEY ANLAYAMAMANI FELSEFE BİLGİSİZLİĞİNE BAĞLIYORDUM AMA YOK... GALİBA FİZYOLOJİK BİŞEY... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Be kardeşim beni rezil edemezsin bir İkincisi her söylediğin söze bir karşılık verebilecek kapasiteye sahibim Sana o siteden bu siteden kopy yap diyen yok.. Ayet yazacaksın bak.. Anlamadıysan bir daha yazayım.. Ayet yazacaksın.. AYet.. Bunun için bir site gerekmiyor.. Ne pes ediyorsun nede vaz geçiyorsun.. Okuyanlar sana çok gülüyor onu da söylüyüm.. Rezil olma bak.. Gel şuraya bir tek ayet yaz.. Kendi fikirlerimi yazıyorum diyorsun Ama bunların bir fikir değilde komedi yazıları olduğunu görmüyorsun.. Ama sen genede bunlara fikir diyorsan saygı duyarım..)) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Be kardeşim beni rezil edemezsin bir İkincisi her söylediğin söze bir karşılık verebilecek kapasiteye sahibim Sana o siteden bu siteden kopy yap diyen yok.. Ayet yazacaksın bak.. Anlamadıysan bir daha yazayım.. Ayet yazacaksın.. AYet.. Bunun için bir site gerekmiyor.. Ne pes ediyorsun nede vaz geçiyorsun.. Okuyanlar sana çok gülüyor onu da söylüyüm.. Rezil olma bak.. Gel şuraya bir tek ayet yaz.. Kendi fikirlerimi yazıyorum diyorsun Ama bunların bir fikir değilde komedi yazıları olduğunu görmüyorsun.. Ama sen genede bunlara fikir diyorsan saygı duyarım..)) İŞTE SİZLERİN BU DURUMUNA BAYILIYORUM .... YİNE CEVABINI ALMIŞ MÜSLÜMAN PSİKOLOJİSİYLE HAKARETE BAŞVURARAK CEVAP VERMEK... BEKLE DİYORUM ...BENDE BİLİRİM ÖYLE BAŞTAN SAVMA ŞEYLER YAZMAYI... AMA BEN ÖYLE ŞEY YAPMAM DİYORUM...ANLAMIYORSUN ... SEN HİÇBİR ŞEYANLAMIYORSUN VE HİÇ BİR KAPASİTEYEDE SAHİP DEĞİLSİN... SİZLER COPY YAPIP YAPIŞDIRMAYA ALIŞMISINIZ.. TABİ KARŞINIZADA KENDİ FİKİR VE DÜŞÜNCELERİYLE HAREKET EDEN BİRİSİNİ GÖRÜNCE AĞZINIZ Bİ KARIŞ AÇIKTA KALIYOR... BELLİ KİM REZİL.... ANLAMIYORUM ANLAMIYORUM DİYEN BEN DEĞİLİM.... HE HEHEHEEH EE HE E HHE HE Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Ortada anlamaya müsait bir şey yokki.. Kendinizi bir kategoriye sokup ha bire yazı yazıyorsunuz.. Ortada anlaşılmayan bir şeyin olması, bizim anlayamadığımızdan değil, sizin anlatamadığınızdandır.. Yani sizden birşey istemiyorum.. Yorumda yapmayın.. Sadece içinde yemin geçen bir ayet istiyorum. Bak kardeş gerçekten çok uzattın bu mevzuyu.. Bir ayet getiremeyen kişi ne bilir ya... Okuyanlar gülmekten kırılacak.. Gel etme bir ayet yaz şuraya yorumsuz.. Sonra bende seni alkışlayayım bilgili biri diye.. Alahım yarabbim...)))) Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Ortada anlamaya müsait bir şey yokki.. Kendinizi bir kategoriye sokup ha bire yazı yazıyorsunuz.. Ortada anlaşılmayan bir şeyin olması, bizim anlayamadığımızdan değil, sizin anlatamadığınızdandır.. Yani sizden birşey istemiyorum.. Yorumda yapmayın.. Sadece içinde yemin geçen bir ayet istiyorum. Bak kardeş gerçekten çok uzattın bu mevzuyu.. Bir ayet getiremeyen kişi ne bilir ya... Okuyanlar gülmekten kırılacak.. Gel etme bir ayet yaz şuraya yorumsuz.. Sonra bende seni alkışlayayım bilgili biri diye.. Alahım yarabbim...)))) Tam bi komedisin ha...izle izle gül... tutturdun içinde yemin geçen ayet diye .... sana dedimki o kadar çok ayet varki ben hangi birini yazayım... hem kendi ağzın la söylüyorsun internetten çok rahat bir şekilde bulabileceğimi , ..... hem kendinde kabul ediyorsun kuranın bir çok yerinde bu tür ayetlerin geçdiğini, ..... sonrada basit bir çocuk mantığıyla ... ..."hadi ayet yaz...yazamıyorsun..." ...vs... E güzel ama düşünme yetisini yitirmiş kardeşim...bana sen demiyormusun zaten internetten rahatça bulursun diye.... Öyleyse sanki bulamıyormuşum gibi bu ahkam kesmeler neden? Sana dedim bi kaç gün bekle...Güzel ve uzun bir yazı hazırlayayım...o zaman tartışırız... E yok...sen her yazdığım cevaba "anlamıyorum...anlamıyorum" diye cevab verdiğin gibi , bunada aynı cevabı veriyorsun.... Yoksa üç beş gün sonra ki yazıdan korktun mu?....(3,5 meselesi) Bi de sinirlene sinirlene , ıkına ıkına gülme efektleri koyup , sanki bişey demiş gibi kendini insanlara "bişey" miş gibi lanse etmeye çalışıyorsun... ben bi kaç gündür bu sitedeyim....ve son durum karşımda sadece sadece geyik yaptığım bir adam kaldı oda sen... tabi bunu sadece ben değil , tüm ateist arkadaşlarla beraber sağladık... Şimdi .....Ben sana ne dedim... Dedimki ben kuranı , gözlerimi kapasam , rast gele açsam , %90 "allahın yemin ettiği bir ayet çıkar...çünkü o kadar çok yemin ediyor... Ne kadar inat edip , yazımı bekle dedimse de sana gözümü kapatıp rast gele sayfalar açıp , çıkarsa ""allahın nasıl bir insan gibi yeminler ettiğini gösterecem... Ne yapayım uykum gelmiyor... Bak yine yenim ediyorum ki ( sizin allhınızın ettiği gibi) samimiyim... 1.deneme...aha birde bir....yusuf suresi 111 ...Dur sana internetten hangi ayet olduğunu da yazayım... """"""111- Andolsun, onların kıssalarında temiz akıl sahipleri için ibretler vardır. (Bu Kur'an) düzüp uydurulacak bir söz değildir, ancak kendinden öncekilerin doğrulayıcısı, her şeyin 'çeşitli biçimlerde açıklaması' ve iman eden bir topluluk için bir hidayet ve rahmettir. """"""""" 2.deneme...ahanda ikide iki...gerçekten %100 le gidiyorum...meryem suresi 68...hemen yazayım. """""""""Andolsun Rabbine, onları da, şeytanları da mutlaka haşredeceğiz, sonra onları cehennemin çevresinde diz üstü çökmüş olarak hazır bulunduracağız. """""" 3.deneme....bak bu sefer çıkmadı.... 4.deneme...maide suresi 12...yazayım... """Andolsun, Allah İsrailoğullarından kesin söz (misak) almıştı. Onlardan oniki güvenilir- gözetleyici göndermiştik. Ve Allah onlara: 'Gerçekten ben sizinle beraberim. Eğer namazı kılar, zekatı verir, elçilerime inanır, onları savunup-desteklerseniz ve Allah'a güzel bir borç verirseniz, şüphesiz sizin kötülüklerinizi örter ve sizi gerçekten, altından ırmaklar akan cennetlere sokarım. Bundan sonra sizden kim inkar ederse, cidden dümdüz bir yoldan sapmıştır.' """"""""""""""""""" 5.deneme....süper gidiyor..ben sana %90 demişdim ama böyle giderse oran büyüyecek....yazayım..Nur suresi 34... """"Andolsun, size açıklayıcı ayetler, sizden önce gelip geçenlerden bir örnek ve takva sahipleri için bir öğüt indirdik. """"""" 6.deneme...bu sefer çıkmadı... 7.deneme...ali imran suresi164...güzel...hemen yazayım... """""Andolsun ki Allah, mü'minlere, içlerinde kendilerinden onlara bir peygamber göndermekle lütufta bulunmuştur. (Ki O) Onlara ayetlerini okuyor, onları arındırıyor ve onlara Kitabı ve hikmeti öğretiyor. Ondan önce onlar apaçık bir sapıklık içindeydiler. """"""" 8.deneme....bu sefer sonlardan rast gele açayım dedim...açtığım sayfada tam 3 tane çıktı....aynen yazıyorum...el-leyl , ed-duha ve eş şems surelerinden .... """"Erkeği ve dişiyi yaratana yemin ederim ki,....(el leyl) """"" Andolsun kuşluk vaktine.....(el-duha) """"" 8.Sonra da ona iyilik ve kötülükleri ilham edene yemin ederim ki, .....(şems) 9.deneme...malesef... 10.deneme...bu da son...biliyorum sonlardan rast gele açsam yine ilk açtığım sayfalarda hemen iki-üç tane çıkacak...bu sebeple yine ortalardan rast gele açıyorum.... bu sefer de bişey çıkmadı... Evet....ben ne iddiada bulunmuştum?... eğer senin o "getir... getiremiyorsun..." dediğin ayetleri rast gele kuranı açsam bile %90 karşıma çıkar... Evet aynen iddia ettiğim gibi yaptım....bakalım sonuç nedir? 10 denemede 8 tane allahın yemin ve and içtiği ayet buldum... Siz de deneyin...emin olun yakın sonuçlar bulacaksınız.... Bu demektirki %80...ben %90 dediğim için hatalı bir iddiada bulunmuşum.. Hiç üzülmemekle birlikte özür diliyorum... Aslında kuranın sonlarındaki kısa surelerde ezbere bildiğim ayetlerde, andlar olduğunu bile bile sadece bir sefer sondan rast gele açtım... Eğer o ralardan bir iki sefer daha rast gele açsaydım emin olun %100 bile çıkabilirdi.. Ama neylersiniz içim el vermedi... Şimdi sevgili kralx... Ben hiç yapmak istemediğim şeyi , senin isteğine bağlı olarak yaptım.. Bakalım sen ne yapacaksın... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Eeeey fani..)) Sana ayet getiremezsin diyen olmadı. Sana Allahın yemin ayetleri yok diyen olmadı.. Sen dedin ki, yemin ayetlerinde çelişkiler var Bende dedim ki, yaz bakalım bir ayet çelişkiyi bulalalım, Sense tutmuşsun yemin ayetlerinden birkaçını yazmışsın, Ey kendini bilge sanan, bilgi fukarası kardeşim, Bu ayetlerden ibret alamıyorsun madem, Bari çelişkileri göster.. Sana gülmekte gereksiz, Gülmüyorum artık... Saygılar... Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Eeeey fani..)) Sana ayet getiremezsin diyen olmadı. Sana Allahın yemin ayetleri yok diyen olmadı.. Sen dedin ki, yemin ayetlerinde çelişkiler var Bende dedim ki, yaz bakalım bir ayet çelişkiyi bulalalım, Sense tutmuşsun yemin ayetlerinden birkaçını yazmışsın, Ey kendini bilge sanan, bilgi fukarası kardeşim, Bu ayetlerden ibret alamıyorsun madem, Bari çelişkileri göster.. Sana gülmekte gereksiz, Gülmüyorum artık... Saygılar... Demek bana "ayet getimessin" diye bişey demediğini söylüyorsun.. Pes...pes...pes...pes.... Sen benden döne döne ayet iste...sana bende güle oynaya ayet getirincede yalan söyle... Ayıp ayıp.... Bak bu aşağına verdiğim sana ait ileti, tartışmada ki 92. ileti ; ...yani sana ayetleri verdiğim iletinin hemen üstündeki ileti... """""""""""Ortada anlamaya müsait bir şey yokki.. Kendinizi bir kategoriye sokup ha bire yazı yazıyorsunuz.. Ortada anlaşılmayan bir şeyin olması, bizim anlayamadığımızdan değil, sizin anlatamadığınızdandır.. Yani sizden birşey istemiyorum.. Yorumda yapmayın.. Sadece içinde yemin geçen bir ayet istiyorum. Bak kardeş gerçekten çok uzattın bu mevzuyu.. Bir ayet getiremeyen kişi ne bilir ya... Okuyanlar gülmekten kırılacak.. Gel etme bir ayet yaz şuraya yorumsuz.. Sonra bende seni alkışlayayım bilgili biri diye.. Alahım yarabbim...))))""""""""""""""""" BU NE PEKİ?...HİÇ Mİ YÜZÜN KIZARMIYOR DOSTUM... Sana dürüsy ol ciğerimi ye dedim...Sen bırak dürüst olmayı,üstüne üstlük bir de yalan söylemeye başladın.. Sen daha tartışmalarda ne dediğini bile bilmiyorsun... Aslında pek de fazla yadırgamıyorum seni...Genel de böyledir.. Daha önceki iletilerinde söylediklerini artık yazmıyorum bile... ..... ..... Ben sana diyorumki , ayetleri teker teker incelemenin,nerelerinde çelişki var demenin bir anlamı yok.. Çünkü, zaten ben allahın temelde yemin etmesini çelişki olarak yorumluyorum... "Sonsuz kudret sahibi,güç sahibi..." denilen allah ; neden ve niçin kullarına kendisi inandırmak için yemin etme ihtiyacı hisseder ki??? Şimdi sana diyecem ki anlayamıyorsun....Hayır anlıyorsun...işine gelmiyor... Ama ben sana zaten TEMEL DE ALLAHIN YEMİN ETMEESİ ÇELİŞKİ DİYORUM... Hiç allah yemin etme ihtiyacı duyabilir mi yaw?....bu kadar mı aciz be dostum.... Şimdi hiç kıvırtma ve cevap ver?.... Bu iletileri okuyan arkadaşlara sesleniyorum... Sevgili kralx dostumun daha önceki iletilerin dede nasıl ; ... """ayet getiremiyorsun...ayet getiremiyorsan ben ne yapayım....sana diyorum ki bir ayet getir...."""" Gibi sözlerini görebilirsin.. böylece sevgili krax in gerçek yüzünü görürsünüz... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Bak kardeşim, bana yalancı diye ithamlarda bulunma.. Dünden bu yana neler olduğunu yazacağım.. Sen dün dedinki, Kuran'ı Kerimde yemin ayetleri var dedin.. Ben ne dedim evet var dedim.. Sen dedinki, bu ayetler çelişkili dedin.. Bende dedimki bir tane çelişkili ayet yaz.. Sen çok arandın tarandın.. Oysa int ortamında bir çok sitede Kuaran'ı Kerim melai mevcut.. Şimdi birkaç ayet yazmışsın.. Sana getiremezsin demedim.. Kim olsa getirir, çünkü heryerde Kuran meali var.. Şimdi sataşmayı bir kenara at.. Bu yazdığın ayetlerdeki çelişkileri yaz.. Lafı kıvırmanın, bükmenin, eğmenin alemi yok.. Bana felsefe yapma.. Derdin neyse onu yaz.. Ayetlerdeki çelişkiyi bana göster, iddian buydu sonuçta.. Saygılar.. Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Bak ardeşim, bana yalancı diyeithamlarda bulunma.. Dünden bu yana neler olduğunu yazacağım.. Sen dün dedinki Kuran'ı Kerimde yemin ayetleri var dedin.. Ben ne dedim evet var dedim.. Sen dedinki, bu ayetler çelişkili dedin.. Bende dedimki bir tane çelişkili ayet yaz.. Sen çok arandun tarandın.. Oysa int ortamında bir çok sitede Kuaran'ı Kerim melai mevcut.. Şimdi birkaç ayet yazmışsın.. Sana getiremezsin demedim.. Kim olsa getirir, çünkü heryerde Kuran meali var.. Şimdi sataşmayı bir kenara at.. Bu yazdığın ayetlerdeki çelişkileri yaz.. Ok lafı kıvırmanın, bükmenin, eğmenin alemi yok.. Bana felsefe yapma.. Derdin neyse onu yaz.. Ayetlerdeki çelişkiyi bana göster, iddian buydu sonuçta.. Saygılar.. He heheh eheh eh eh eh eh e h Dostum...güzel kardeşim....Bende sana ve bu iletileri okuyan arkadaşlara diyorumki ; ..... O halde 92. ileti de ne dediğini ve sonraki iletinde ne söylediğine bi baksınlar... Ben zaten yukarıda nasıl yalan söylediğini açıkca ortaya koydum....Yalan söylediğin bir gerçek.. Yukarıdaki yazımda ilk önce "Bir ayet bile getiremeyen kişi ne bilir ya.." dediğini ve sonrada hiç yüzün kızarmadan "Sana ayet getiremezsin diyen olmadı" dediğini gösterdim... Eğer ben yalan söylüyorsam söyle....Her şey açık ve net.... Ben sana döne döne dedim ki ; ... Bekle birkaç sünra güzel ve uzun bir yazı yazayım, sadece senle değil , tüm arkadaşlarla tartışalım... Ama sen tutturdun "bana ayet getir...getiremiyorsun.." gibi laflarla bana zorla gecenin bi vakti hoş bi oyun oynattın.. Yemin ayetlerini de sana güle oynaya buldum...Bu nu herkesinde kuranı rast gele açsa bile o tür ayetleri rahatlıkla bulabileceğini de gösterdim... Ama sen ne yaptın?.... Yalan söyledin dostum...güzel kardeşim... Şimdide ben yalan söylemedim diyorsun....ve bir yalan daha söylüyorsun...yukarı da nasıl yalan söylediğin ortada... Aslında senin gerçekten inançlı bir adam değilsin...iş olsun diye eksik bilgilerinle buraya yazıyorsun... Çünkü eğeer inancına sağdık bir insan olsaydın , yalan söylediğini gün gibi ortaya çıkardığım halde , bir yalan daha söyleyip "ben yalan söylemedim" demezdin güzel kardeşim.. Artık öyle bi dibe vurdun ki benim sözlerimle bana karşılık veriyorsun..; .... """Ok lafı kıvırmanın, bükmenin, eğmenin alemi yok"""" Bu yukarıdaki sözü ben yukarıda sana söylüyorum..sen söyleyecek bişey bulamıyorsun ve yine aynı lafı bana söylüyorsun... .... .... Sana diyorum ki ciğer ( en az 3-4 sefer söyledim...ama anlayan kim?.. ) , ben kurandaki sadece bir kaç yeminli ayeti ayrı ayrı çelişkili olarak görmüyorum... BEN GENEL VE TEMEL OLARAK TÜM YEMİNLİ AYETLERİ , ALLAHIN YEMİN ETMESİ Nİ BİR ÇELİŞKİ OLARAK GÖRDÜĞÜM İÇİN TUTARSIZ GÖRÜYORUM... SANA DİYORUM Kİ ; HİÇ SONSUZ GÜÇ SAHİBİ ALLAH,YEMİN ETME İHTİYACI DUYAR MI?... SIRF KENDİNE İNANDIRABİLMEK .. VS İÇİN ACİZ BİE İNSAN GİBİ KURANDA ONLARCA KEZ, BELKİ DAHA FAZLA KERE YEMİN EDER Mİ?... BENİM İÇİN ÇELİŞKİ BUDUR... AMA SEN İYİCE ANLAMAMAZLIKDAN GELEREK , KENDİ KENDİ İYİCE KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSUN... TIPKI ARMAN GİBİ... .... .... BU ARADA UNUTMUŞUM... """"BANA FELSEFE YAPMA""""" DİYORSUN..... HEEHHEHE EH EH EH H ZATEN YAPMIYORUM ÇÜNKÜ ANLAMIYORSUN.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Senin derdin anlaşıldı.. Hiçbir yanıt vermeye değmeyen birisin. Amacın fikirleri tartışmak değil, çamur atmak.. Şu andan itibaren muhatabım değilsin.. Bana çelişki gösteremeyen bir insansın sadece.. Oradan burdan laf çevirme diyorum hala çevitriyorsun.. Lütfen sevgili arkadaşlar bu sayfayı baştan sona okuyun siz karar verin... Ben bıktım artık.. olurda bu kadar olur.. Bana ayetlerde çelişki var dedi, ben o çelişkiyi göster dedim.. Başka da günahım yok.. Oraya ayetler yazmış yazmasına ama çelişki nerede hala göstermiş değil. Artık konuyu bıraktı benle güreşe koyuldu...))) Neyse hadi işine bak kardeşş. Yapacak çok işim var... Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Senin derdin anlaşıldı.. Hiçbir yanıt vermeye değmeyen birisin. Amacın fikirleri tartışmak değil, çamur atmak.. Şu andan itibaren muhatabım değilsin.. Bana çelişki gösteremeyen bir insansın sadece.. Oradan burdan laf çevirme diyorum hala çevitriyorsun.. Lütfen sevgili arkadaşlar bu sayfayı baştan sona okuyun siz karar verin... Ben bıktım artık.. olurda bu kadar olur.. Bana ayetlerde çelişki var dedi, ben o çelişkiyi göster dedim.. Başka da günahım yok.. Oraya ayetler yazmış yazmasına ama çelişki nerede hala göstermiş değil. Artık konuyu bıraktı benle güreşe koyuldu...))) Neyse hadi işine bak kardeşş. Yapacak çok işim var... İŞTE BEKLEDİĞİM SON.... KRALX İN TAHTTAN DÜŞÜSÜ... BEN SANA ALLAHIN YEMİN ETMESİNİ TEMEL OLARAK ÇELİŞKİLİ BULDUĞUMU , SADECE BİR KAÇ AYETİN DEĞİL , GENEL OLARAK KURANDA GEÇEN YEMİNLERİN , ALLAH KAVRAMINA ARFETTİĞİNİZ ÖZELLİKLERLE ÇELİŞDİĞİNİ SÖYLEDİM... BİR KERE DEĞİL....DEFALARCA SÖYLEDİM.... SİZİN HEM ALLAHA "SONSUZ GÜÇ SAHİBİ" DEDİĞİNİZİ , SONRA DA ALLAHINIZIN KURANDA SANKİ BİR İNANSAN GİBİ DAĞA TAŞA YILDIZLARA ... VS YEMİNLER ETTİĞİNİ VE BUNUNDA .... .....""SONSUZ GÜÇ SAHİBİ ALLAH"" KAVRAMIYLA ÇELİŞKİLİ OLDUĞUNU BELİRTTİM... AMA SEN NE YAPTIN... TIPKI DİĞERLERİ GİBİ SIKIŞINCA ... ....."""MUHATTABIM DEĞİLSİN " GİBİ KAÇAMAK VE HAKARETAMİZ LAFLARLA K-A-Ç-T-I-N... Evet kaçtın.... Çünkü vereceğin bir cevap yok....verebileceğin hiç bir cevap yok... İçinde bulunduğun psikoloji ; tartışmada haksız çıkmış, cevap verememiş bir tartışmacı psikolojisiyle KAÇIŞ...dır... Artık nickini değiş... Kral artık sen değilsin... Artık herşey ortada .... he.he heheh e Artık tartışmanın sonucu açık ve net.... Görüşmek üzere kardeşim... Seninle tartışimaktan çok büyük zevk aladım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Ortada bir soru yokki, yada kal'e alınacak birşey göremiyorum.. Çelişki var dedin.. Bende buyur yaz bakalım yukardaki ayetlerdeki çelişkiyi diyorum.. Olay o.. Başka bir şey yok.. Daha dün geldin.. Aklınca burada fırtınalar estiriyorsun ve çok arkadaş kaçtı senden öylemi...)) Hadi bakalım benmi, kaçacam senmi....))) Lafı uzatma ve yukardaki ayetlerdeki iddia ettiğin çelişkileri yaz... Alıntı
Φ ANTON_SZONDOR_LAVEY Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Ortada bi soru yokki, yada kal'e alınacak bireşey göremiyorumö.. Çelişki var dedin.. Bende buyur yaz bakalım yukardaki ayetlerdeki çelişkiyi diyorum.. Olay o.. Başka bir şey yok.. Daha dün geldin.. Aklınca burada fırtınalar estiriyorsun ve çok arkadaş kaçtı senden öylemi...)) Hadi bakalım benmi, kaçacam senmii. Lafı uzatma ve yukardaki ayetlerdeki iddia ettiğin çelişkileri yaz... sende gerçekte anlama eksiklkiği var..... Bu üStteki yazıya bir bak sana ne dedim... belki bu 5-6 oldu..... YİNE TARTIŞMADA YENİLMİŞ, CEVAP VEREMEMİŞ,BUNU EZİKLİĞİNİ KENDİ İÇİNDE HİSSEDEN VE DURMADAN , SÜREKLİ ESKİ VE BAYATLAMIŞ ... ...."""ANLAMIYOR"" İZLENİMİNİ VERMEK... BU PSİKILOJİ ÇOK MU ACI... Sen hala ... ....""""".Bende buyur yaz bakalım yukardaki ayetlerdeki çelişkiyi diyorum..""""" ... gibi anlamamazlıkdan gelerek bu tür ef den püf den şeyler yazıyorsun... AMA BEN DURUMU SANA YUKARI DA DEFALARCA YAZDIM.... BİR KERE DAHA YAZMA UĞRAŞISINDA BULUNMUYOR VE AYNEN YAPIŞDIRIYORUM...; ... BEN SANA ALLAHIN YEMİN ETMESİNİ TEMEL OLARAK ÇELİŞKİLİ BULDUĞUMU , SADECE BİR KAÇ AYETİN DEĞİL , GENEL OLARAK KURANDA GEÇEN YEMİNLERİN , ALLAH KAVRAMINA ARFETTİĞİNİZ ÖZELLİKLERLE ÇELİŞDİĞİNİ SÖYLEDİM... BİR KERE DEĞİL....DEFALARCA SÖYLEDİM.... SİZİN HEM ALLAHA "SONSUZ GÜÇ SAHİBİ" DEDİĞİNİZİ , SONRA DA ALLAHINIZIN KURANDA SANKİ BİR İNANSAN GİBİ DAĞA TAŞA YILDIZLARA ... VS YEMİNLER ETTİĞİNİ VE BUNUNDA .... .....""SONSUZ GÜÇ SAHİBİ ALLAH"" KAVRAMIYLA ÇELİŞKİLİ OLDUĞUNU BELİRTTİM... AMA SEN NE YAPTIN... TIPKI DİĞERLERİ GİBİ SIKIŞINCA ... KAÇTIN Kralx... Tahttan düşdün..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.