Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 şıklar olmasa değişik yoruma çok açık.. zaten ben bu başucuma koydumu da anlamıyom. madem soydun adam gibi ye be.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 gayet kültür isteyen bir soru ama,evet ya başucunaa koyunca bitlenmıyor mu adam merak ettim Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 heheh bas ucuma koydum sagol süper paylasim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bişey değil.bu arada hoşgeldin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 buzdolabının altında ne yazıyo ya okuyamadım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 buzdolabının altında ne yazıyo ya okuyamadım keseye..buda ayrı komedi be Alıntı
Φ ::..HıM..:: Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Ay Allahım. Sorular bitti tekerlemeler başladı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.