Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

011113hg.jpg

001817tv.jpg

010219vk.jpg

010114hb.jpg

istanbulkarli14in.jpg

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Harika resimler...

Paylaşım için teşekkürler sevgili marti_name...

Hemen hemen sürekli bulunduğum yerlerin böyle farklı enstantelerini ilk defa görüyorum...

Ellerine sağılık...

Gönderi tarihi:

tşk martı_name.. :):clover: istiklal caddesi ve taksimin resimlerini burda görmek güzel oldu.. ;)

istanbuldayım ama doyasıya gezmek nasip olmadı..buraları görüp ve görmemişliğim aynı anda oluyo hep.. :D tekrar tşk marti_name.. :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

rica ederim :)

resimleri herkes çok seviyor bakılıyor da sizden de bişiler bekliyorum artık :)

Gönderi tarihi:

rica ederim :)

resimleri herkes çok seviyor bakılıyor da sizden de bişiler bekliyorum artık :)

Ayıpsın martı_name.. ;)

Bende bulabildiğimce eklerim buraya.. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ama artık ağaçlar yok :( hepsini geçen sene kestiler neymişşşşşşşş vitrinlerin önü kapanıyormuş :angry:

Gönderi tarihi:

ama artık ağaçlar yok :( hepsini geçen sene kestiler neymişşşşşşşş vitrinlerin önü kapanıyormuş :angry:

sende doğa hastasısın belli.. :D

ama ağaçları kesmeleri vicdansızca olmuş..

güzellik katanda ağaçtı zaten..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben sıkılırım öyle dvmlı bina görmekten...ya deniz yada ağaç görmem lazım :)

Gönderi tarihi:

ben sıkılırım öyle dvmlı bina görmekten...ya deniz yada ağaç görmem lazım :)

öyledir valla.. herkes ister doğayla içiçe yaşamayı.. :)

sen anadolu yakasındamı oturuyosun..?

Gönderi tarihi:

Karadeniz Ereğlideyim ben :) zonguldağa gelmeden :)

o zaman istanbul'a gelmişliğin var..

taksim ve istiklal caddesini seviyosun anlaşılan..

bu yüzden anadolu yakasında oturuyorsun zannettim.. :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

benim kanka kadıköyde yaşıyor.senede bi kaç defa gider kalırım azda olsa.istiklal'i hiç bi yere değişmem.

baak baaaaaaaak dinle...

galatan madornonun merdivenlerinden çıkmaya başla.sersem sersem yokuşu çıkarken anaaa bi bak galatanın dibindesin!!!müzik aletleri satan dükkanlar...tınnn tınnn tınnnnnnn yavaş yavaş tranvay sesini duymaya başlarsın.hava karardıysa ve tek isen bi kaç tinerci senden sigara ister.kilise g.saray lisesi.karşısına git nevizadeye :D paran varsa ki bende yok çiçek pasajına gir.sonra dolaş dur yukarılarda bekarlar sokağı var yeşilçamın yakınında bekarlar sokağında adını unuttum bi barda Ezginin Günlüğü çıkıyo gir oraya kulaklarının pası silinsin.eeee acıktın dimi taksimdeki büfelerde yersin bişiler :)

canım çekti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gönderi tarihi:

benim kanka kadıköyde yaşıyor.senede bi kaç defa gider kalırım azda olsa.istiklal'i hiç bi yere değişmem.

baak baaaaaaaak dinle...

galatan madornonun merdivenlerinden çıkmaya başla.sersem sersem yokuşu çıkarken anaaa bi bak galatanın dibindesin!!!müzik aletleri satan dükkanlar...tınnn tınnn tınnnnnnn yavaş yavaş tranvay sesini duymaya başlarsın.hava karardıysa ve tek isen bi kaç tinerci senden sigara ister.kilise g.saray lisesi.karşısına git nevizadeye :D paran varsa ki bende yok çiçek pasajına gir.sonra dolaş dur yukarılarda bekarlar sokağı var yeşilçamın yakınında bekarlar sokağında adını unuttum bi barda Ezginin Günlüğü çıkıyo gir oraya kulaklarının pası silinsin.eeee acıktın dimi taksimdeki büfelerde yersin bişiler :)

canım çekti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 hafta önce eminönündeydim.. :)

galata kulesini hep uzaktan görürdüm ilk defa yakından gördüm ve telefonuma resmini çektim.. :D

acayip güzel bişey ya..

içerisine girip tepeye çıkmak ta parayla oldu artık kardeşim.. :unsure:

bi hava alalım diyoruz hava parası istiyolar.. mecbur verdik tabi.. :D

ama anlatamam onun o son katından manzara müthiş güzeldi..şimdi de gidesim geldi..artık telefondaki resimlere bakarım.. :D

len martı_name aklıma getirme şimdi gidesim geldi he.. :(:lol:

Gönderi tarihi:
vilnius6200552500kr5.jpg
Gönderi tarihi:

kıssss sen ne ettin :D istiklal die nereyi ekledin sen :D

burası bizim istiklal caddesi değil.. :)

dış devletten bir görünüm ama aklıma gelmedi adını unuttum..

bizim istiklal caddesi onlarında burasıymış..valla benim bulduğum istiklal caddesi fotoları seninkilerinin aynısı o yüzden koydum bu resmi ama açıklama yapmayı unuttum .. :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.