Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 avatarımın altında bulunan ''uyarı'' ibaresinin kaldırılması gibi bir şansım varmı? bunu öğrenmek istiyorum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Admin Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 avatarımın altında bulunan ''uyarı'' ibaresinin kaldırılması gibi bir şansım varmı? bunu öğrenmek istiyorum Merhaba MINEU, Bu söyleyeceklerim sadece sana değil: Katıldığınız boardun kurallarını ve özelliklerini pek okumuyor ve araştırmıyorsunuz. Bu boarda bir çok özellik var özelliklerden biriside YARDIM bölümü... Orada bu konunun geniş olarak açıklaması var aslında herşeyin açıklaması var orada belkide bilmediğiniz başka şeylerinde... Zamanınız olunca bir bakın derim::: http://www.turkish-media.com/forum/index.p...&CODE=01&HID=20 Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 iyi ya başkası görmuyormuş cıdden okumak lazımmış kuralları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.