Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Cape Town Güney Afrika'nın en gelişmiş şehri veya en güzel şehri diyebilirim. 17 tane mavi bayraklı plaja sahip ON YEDİ TANE...!

campsbay2.jpg

Bunlardan bir tanesi Camps Bay Plajı

Diğer görülmesi gereken bir yerde Cederberg ve Matzikama Dağlarının olduğu bölge

IMG_0799-copy.jpg

Değişik doğal güzelliklerin olduğu bu dağ bölgesi insanı büyüleyecek güzelliklere sahip... smile.png

Gelelim Güney Afrika'nın Etnik Yapısına Swaziland ve Lesotho (Bunlar iki ayrı devlet ama Güney Afrika'nın sınırları içinde veya bir parçası gibi görünüyorlar) bölgelerinin görmek Afrikanın köklerine inmekle eşdeğerdir. İnanılmaz renkler ve insanlarla karşılaşacak ve kendinizi zengin hissedeceksiniz...

Kesinlikle görmeniz gereken bir ülke olduğunu söyleyebilirim... smile.png

Saygılar

Gönderi tarihi:

Her hafta süper loto oynuyorum, sayısal, şans topu...Yılbaşı biletimde tamam.Hiç yolu yok çıkacak ve ben oraya gidicem, hah buraya yazıyorum :)))

Çok güzel :) ben listeme aldım, niyet etmek yolun yarısı sayılır. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.