Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gün geçtikçe yok artık bu kadar olmaz diyorum...

Nokia'nın bükülebilen cep telefonu konseptini görünce sizde belki de aynı şeyi söyleyeceksiniz....

Gönderi tarihi:

Ben bunu geçen hafta görmüştüm, gerçekten çok şaşırdım. Çok tutulucak bir telefona benziyor, tasarımını beğendim.

fakat hiç telefon gibi durmuyor.. fotoğraflarınıda buldum ekliyeceğim....

Gönderi tarihi:

Bu ne be, çok acayip bir şey, nokia benim için bitti, ilk telefonum nokia idi, yıllarca vazgeçmedim ama sonra çok değişti ve kalitesini kaybetti, hatta kaybetmeyede devam ediyor, sürekli mağaza kapattığını duymuştum, ilgimi çekmez artık nokia'nın tasarımları, ama ilginç bir telefonmuş kabul ediyorum.

• Admin
Gönderi tarihi:

Gerçekten de enteresan bir teknoloji... .)

Bilgi için teşekkürler

Gönderi tarihi:

Bu ne be, çok acayip bir şey, nokia benim için bitti, ilk telefonum nokia idi, yıllarca vazgeçmedim ama sonra çok değişti ve kalitesini kaybetti, hatta kaybetmeyede devam ediyor, sürekli mağaza kapattığını duymuştum, ilgimi çekmez artık nokia'nın tasarımları, ama ilginç bir telefonmuş kabul ediyorum.

nokia aslında bence iyi bir marka... çok sağlam.. ama symbian'dan vazgeçmemesi nokia'yı ciddi zarara soktu...

Gönderi tarihi:

Bence Nokia şuan çok değişik bir teknolojiyi başlattı, bundan sonra ki telefonlarda bu şekilde olur sanırım.

daha önce bükülebilen bir telefonun duyurmuşlardı ama markasını hatırlayamıyorum... Fakat damla şeklinde olması sanırım ilk...

Gönderi tarihi:

Gerçekten de enteresan bir teknoloji... .)

Bilgi için teşekkürler

rica ederim ne demek... bana en çok şeffaf gibi olması enteresan geldi açıkcası...

Gönderi tarihi:

Ciddi olamazsın turkmedia, ben bu telefonda beğenebilecek bir şey bulamadım, tasarımından bahsediyorum, ve bu telefonun dayanıklı olacağını düşünmenize sebep olan ne çok merak ettim, o esnemeye devreler ne hale gelir kimbilir.

Gönderi tarihi:

İlk defa bir cep telefonunu bu kadar çok beğendim.. Fiyatı ne acaba?

konsept olarak yayınlanmış... belkide hiç üretilmeyecek... o yüzden fiyat ile ilgili birşey söylenemez...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.