Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 hepinize selamlar!!! Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 hoşgeldin aramıza mutluluk vewrdin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 dogum gunun kutlu olsun celıne nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Bende deyim kurbagalar kısır kalmasın Hoşgeldin Doğum günün kutlu olsun nice senelere Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 hepinize selamlar!!! jojuum sokma o kalemi gözüne kör olcan..........cıx cıx kaç kez dedim sana demi....... h.g. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 jojuum sokma o kalemi gözüne kör olcan..........cıx cıx kaç kez dedim sana demi....... tabii ablacım sen dersnde ben hiç sokarmıym dogum gunun kutlu olsun celıne nıce mutlu yıllara Doğum günün kutlu olsun nice senelere çok saolun tşkkrlerrr hepinizee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.