Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Baba ben buyuyunce futbolcu olcam... *İsin gucun yiyiste oynasta dimi it herif... -Yok baba ne alaka namusumla top kosturucam... *Allah belanı versin kızlar bitti de mi top kosturtuon lam.. -Ya baba ne alaka yaaa... *Sus hayvan.. Bacaın kırılır insallah - -Baba ben buyuyunce doktor olcam... *Milletin gotunu mu parmaklıcan lam prostat kontrol ediom ayagına ha!!! -Yok baba ne parmaklaması... *Sus sus senin amacın doktor olmak diil... Behliyeci olcan dimi bide... -Yok baba dis doktoru.. *Yalan soyleme!! Durust behliyeci olmıcan sen isin gucun ellemek elletmek zaten... -Ya baba uff ya... *Uff muff deme s.kin kopar insallah... - -Baba ben dizaynır olcam... *Hala isin gucun karı kızda dimi... Sen olsan olsan sex oyuncakları dizaynırı olursun... -Ya baba ne alaka simdi ya... *Cevap verme bana cevap verme... İçini biliyorum ben senin... -Ama... *Yok aması maması!!! - -Baba ben ogretmen olcam... *Universitede dimi?? Sapık seni cıtır cıtır kızları mı suzceksin aklınca... Terbiyesiz! -Yok baba ben ilkokul ortmeni olcam... *Bak utanmadan soluo bide... Subyancı it seniiii... -Ya baba bu kadar temiz bi meslee bile ********* attın ya... *Meslek temiz de sen ******.. Sie gozum gormesin seni... - -Baba ben muhendis olcam... *Hah bi bu eksikti.. -Bunun nesi var ki baba ya?? *Daha nesi olsun kızımızı ne muhendisler istedi de vermedik ayagına muhendis olucan sen... Hala aklın fikrin kızda.. Aklınca karizma yapıcan dimi... -Yok artık... *Duzgun konus benleeee... - -Baba ben turizm isletmecisi olcam... *Sapık seni.. Ulke kızları yetmedi caanım gavurlara ruslara alamanlara sarkıcan dimi... -Yok baba ne alaka iyi para varmıs... *Ne.. Bunu da mı duyucaktım senden demek kızları pazarlıcan ha bide pezevenk cıktın basımıza.... -Ya baba yeter ya ne garip adamsın yaa... *Sus huleayn kapa gaganı... - -Baba ben hibina olucam... *Hah eninde sonunda olucaın buydu zaten... Nie isletmeci doktor muhendis olmadın a yavrum... ......................................sorry....... ........................................... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 komiktii emegine saglık Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 sonunda ne olcagini buldu cocuk hehehe sagol cok güldüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.