Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 http://www.resimload.com/140522/cmbxfwIh.swf tek kelimeyle süper sesi acmayi unutmayin Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 hakikaten süper ne güzel okuyor ya harika sagol gülüm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Ayy cok şeker yaa Bana bakıp da gözlerini hörtletme Reçellik kayısı gibi beni pörtletme Saolasın gülüm çok güldüm ya Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 ay valla süpersin süperr çok güldüm ben de kuruttun beni yaw Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Nörecen sıpaları gııı sokakta oynasın Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 vallahi kac kere dinledim böyle bisey yok ya cok hos okuyor süpersin gülsün sagol cok her geldigimde dinliyorum bu siiri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.