Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 13 yıl Vazgeçmenin çok güç olduğu şehr-i muazzama, İstanbul... Her gelişimde yeniden aşık olduğum, insana kendini özleten, adına şiirler, şarkılar yazdıran şehir! Yine çok güzeldi hele de sonbaharıyla...
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 13 yıl Yazar '' Şimdi İstanbul’da olmak vardı anasını satayım Püfür püfür bir vapurun yan tarafında Şuanda istanbul’da olmak vardı anasını satayım Yeni camide mısır atmak kuşlara Köprüde balık ekmek yemek Dolmuşa hadi gidelim demek Ver elini Yenikapı ver elini Bebek, Tarabya Şuanda oralarda olmak vardı ya... Şimdi İstanbul’da olmak vardı anasını satayım Boğazda köhne bir iskelenin yamacında Tabakta kavun peynir Kadehte buz gibi rakı Dilimde yarı acı yarı tatlı bir şarkı Şuanda İstanbul’da olmak vardı Benim derdim dermanım bilen yok... ''
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Yazar http://img408.imageshack.us/img408/3695/dsc0138r.jpg[/img]
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl fotoğraflar için teşekkürler... şunu bilin "dünyanın o kadar yerini gezdim... kesinlikle İstanbul'umuz gibisi yok"
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Napolyon " Dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu" demiş... Haksız sayılmaz..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Napolyon " Dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu" demiş... Haksız sayılmaz.. Haksız sayılmaz ne demek bence çok çok haklı, dünyanın en güzel parçası İstanbul ve Türkiye, ne mutlu bana ki bu güzel parçada yaşama şansı bulmuşum.
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 13 yıl Napolyon " Dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu" demiş... Haksız sayılmaz.. Çoook seviyorum İstanbul'u ve iyi ki İstanbul'da yaşıyorum...
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 13 yıl Yazar İlginize çok teşekkür ediyorum, sevgili amelia1, turkmedia ve yağğmur
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 13 yıl Yazar '' EYLÜL'' de İSTANBUL, BİR BAŞKA GÜZELDİ... « Yanıtla #9 : Bugün 12:39:26 » Alıntı Değiştir Sil Konuyu böl
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.