Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2011 13 yıl Admin Beyaz Düğün - White Wedding (2009) Kendinizden ve değerlerinizden çok uzaklaşmayın! Uzaklaşsanız bile onlara karşı yabancılaşmayın. Güney Afrikalı Elvis (Kenneth Nkosi) kendi düğününe yetişmek için Cape Town şehrine yaptığı yolcuğu ve başından geçen olayları anlatıyor. Özellikle yaptığı yolculukta farklı kültürlerin ve ırkların birleştiği enteresan bir film yapıyor. Özellikle ilişkileri, sevgiyi sorguluyor. Biraz komik biraz garip bir film. Ben kaçırmayın diyorum. Oyuncular: Kenneth Nkosi, Rapulana Seiphemo, Jodie Whittaker, Mbulelo Grootboom, Sylvia Mngxekeza, Zandile Msutwana, Louise Saint-Claire, Grant Swanby, Marcel Van Heerden Yönetmen: Jann Turner The chances that groom-to-be Elvis (Kenneth Nkosi) will make it to his wedding on time dwindle with each passing hour as he and best man Tumi (Rapulana Seiphemo) experience car trouble, meet up with a strange British hitchhiker and run into other obstacles en route to Cape Town. Meanwhile, Elvis's lovely fiancée, Ayanda (Zandile Msutwana), faces a crisis of her own. Jodie Whittaker co-stars in this comedy from South Africa, directed by Jann Turner. Cast: Kenneth Nkosi, Rapulana Seiphemo, Jodie Whittaker, Mbulelo Grootboom, Sylvia Mngxekeza, Zandile Msutwana, Louise Saint-Claire, Grant Swanby, Marcel Van Heerden Director: Jann Turner
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 13 yıl Hafta sonu arşivime ekledim bile, teşekkür ederim, izlemiş olduğunuz ve beğendiğiniz filmleri paylaşırsanız çok sevinirim, izleyebi,leceğim güzel filmler bulmakta zorlanıyorum, filmin sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 13 yıl Yazar Admin Hafta sonu arşivime ekledim bile, teşekkür ederim, izlemiş olduğunuz ve beğendiğiniz filmleri paylaşırsanız çok sevinirim, izleyebi,leceğim güzel filmler bulmakta zorlanıyorum, filmin sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. http://www.turkish-media.com/forum/forum/146-yabanci-sinema/
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.