Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Aynı zamanda ne demiş Polat İntikam soğuk yenilince lezzetli bir aştır İki kişiden biri sensen kesin duyar biliyorum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Aynı zamanda ne demiş Polat İntikam soğuk yenilince lezzetli bir aştır İki kişiden biri sensen kesin duyar biliyorum hayır güzel arkadaşım karıştırıyosun. onu baron dedi. tabi dedikten bi kaç ay sonra leşini nerde buldular biliyosun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Biliyorum Dikili taşta Ben Barona yakıştaramadım o yüsden Polata söz hakkı verdim İki kişinin bildiği sır değildir cümlesini de Aslan bey söylemiştir ..Aslan beye ne olduğunu söylememe gerek yok onuda sen biliyorsundur Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Biliyorum Dikili taşta Ben Barona yakıştaramadım o yüsden Polata söz hakkı verdim İki kişinin bildiği sır değildir cümlesini de Aslan bey söylemiştir ..Aslan beye ne olduğunu söylememe gerek yok onuda sen biliyorsundur hayır işte onu ilk söyleyen polat oldu. aslan amca iki kişinin bildiği sır değildir lütfen benim ali olduğumu kimseye söyleme dedi. aslan amca da laf hoşuna gittiği için her yerde söyledi. gerçi bu yalan rüzgarı oldu ama napalım bu arada ömer efendi ne dedi: rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği tozdur. bunu da sen biliyosundur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Onu da Şahin Ağa söylemiştir Ölüm , ölüm dediğin nedir ki ...Ben senin için yaşamayı göze almışım Meliskoo bisi döfecek şimdi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Biliyorum Dikili taşta Ben Barona yakıştaramadım o yüsden Polata söz hakkı verdim İki kişinin bildiği sır değildir cümlesini de Aslan bey söylemiştir ..Aslan beye ne olduğunu söylememe gerek yok onuda sen biliyorsundur haklısın valla. konuyu saptırdık. meliskoo kusura bakma. ama sözün özünde şunu söyleyebilirim ki evliliğin yaş standartı olmaz. gerçekten seveceğin kişiyi bulup evlenmiyosan geç kalmış sayılırsın. aksi taktirde bütün durumlarda evlilik için henüz erken Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Durumu toparladığın için tşk ederiz Meliskoocum daha çok kısmetler çıkar üsme kendini ok Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 ya kusura bakma ece senin başka bir topicten yazdığın yazıyı alıntı yapmıştım. o yazı burda çıkmış. şimdi farkettim. bu arada tek kişilik bi tiyatro çevirmişsin. hoş olmuş valla. ama diksiyonla ilgili bi problemin var Alıntı hiç önemli değil emre, özür dilemene gerek yok.. (ciddi) Tek kişilik tiyatromu beğendiğin için teşekkür ederim..Ama diksiyon konusunu sen kafana takma replik öyle..(buraya kadar şaka) yoksa diksiyonum çok iyidir..(ciddi) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Artık yazacak hiçbirşey bulamıyorum...Başarılarınızn devamını diliyorum :lol: Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Durumu toparladığın için tşk ederiz Meliskoocum daha çok kısmetler çıkar üsme kendini ok toparlamam gerekiyodu. sende olsan aynını yapardın Alıntı hiç önemli değil emre, özür dilemene gerek yok.. (ciddi) Tek kişilik tiyatromu beğendiğin için teşekkür ederim..Ama diksiyon konusunu sen kafana takma replik öyle..(buraya kadar şaka) yoksa diksiyonum çok iyidir..(ciddi) parantezlerinle önüme ışık tutyosun inan çok teşekkür ederim. bu arada senden alıntı yaptığım zaman kesin mimik temizliği yapmam gerekiyo. ne bu mimik enflasyonun sebebi anlasak biz de Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 toparlamam gerekiyodu. sende olsan aynını yapardın Bilmem yaparmıydım acaba Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Bilmem yaparmıydım acaba benim kadar başarılı yapamazdın ama denerdin en azından Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Tabiki de denerdim Elimden geleni ardıma katmazdım merak etme Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Tabiki de denerdim Elimden geleni ardıma katmazdım merak etme işte.. elinden ne kadar gelebilirse Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 arkadaşlar tüm çalışmalarınız için teşekkürü bir borç bilirim wallahi ilk etapta ilk sayfada cok duygulandırdınız benı hep bi bekle dogru ınsan gelıp kalın bı yuzuk takıcak denılmıs ınce yüzüklerle günü gecıstırmenın zamanı degıl gıbısınden konusulmus cok takdır ettım ikinci bölüme gelınce baronundan iki kişinin bildiğinin sır olmaması konularına değinilmiş hepsi cok yararlı çok teşekkürler ederim. ben yine de hayırlı bi koca diliyorum abim bugun geldi diyo ki ooooooooooooo dalga mı gecıyon yaa ne kocası 10 yıl var daha evlenmene tum arkadaslarım 31 32 33 oyle evlenıyo dıyo haklı aslında eglenebılcegım kadar glenmek lazım gezebılcegım kadar gezmek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 arkadaşlar tüm çalışmalarınız için teşekkürü bir borç bilirim wallahi ilk etapta ilk sayfada cok duygulandırdınız benı hep bi bekle dogru ınsan gelıp kalın bı yuzuk takıcak denılmıs ınce yüzüklerle günü gecıstırmenın zamanı degıl gıbısınden konusulmus cok takdır ettım ikinci bölüme gelınce baronundan iki kişinin bildiğinin sır olmaması konularına değinilmiş hepsi cok yararlı çok teşekkürler ederim. ben yine de hayırlı bi koca diliyorum abim bugun geldi diyo ki ooooooooooooo dalga mı gecıyon yaa ne kocası 10 yıl var daha evlenmene tum arkadaslarım 31 32 33 oyle evlenıyo dıyo haklı aslında eglenebılcegım kadar glenmek lazım gezebılcegım kadar gezmek bizde dıyorduk heralde birini buldu,foruma uğramıyordun da Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 arkadaşlar tüm çalışmalarınız için teşekkürü bir borç bilirim wallahi ilk etapta ilk sayfada cok duygulandırdınız benı hep bi bekle dogru ınsan gelıp kalın bı yuzuk takıcak denılmıs ınce yüzüklerle günü gecıstırmenın zamanı degıl gıbısınden konusulmus cok takdır ettım ikinci bölüme gelınce baronundan iki kişinin bildiğinin sır olmaması konularına değinilmiş hepsi cok yararlı çok teşekkürler ederim. ben yine de hayırlı bi koca diliyorum abim bugun geldi diyo ki ooooooooooooo dalga mı gecıyon yaa ne kocası 10 yıl var daha evlenmene tum arkadaslarım 31 32 33 oyle evlenıyo dıyo haklı aslında eglenebılcegım kadar glenmek lazım gezebılcegım kadar gezmek Diyorsun Melikoocum Walla ne diyelim keşke önce abine sorsaydın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 valla bence abin kıskandığından diyor sen gene elini çabuk tutta evde kalma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 melısko,evde kalmışlar topiği açalımmı ne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 melısko,evde kalmışlar topiği açalımmı ne Birde reklam alırsanız paraya para demzsiniz benden söylemesi ( Ne zaman açacaksınız bu topici ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Birde reklam alırsanız paraya para demzsiniz benden söylemesi ( Ne zaman açacaksınız bu topici ) cesaretlı olan açsın,açıcam ama hemen uzerıme gelecekler evde kaldsın dıye helede taş yureklı duymasın aman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Benim çok işim var yoksa açardım yane Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Benim çok işim var yoksa açardım yane haha bence mıneu açsın nasıl sa nişanlı Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 himmmmm.bende senin gibiydimmm. bekarken yanii. cevremdekilere bakardim.niye benim yok niye sevilmiyorum bende mutlu bir yuva istiyorum derdim.ama biliyormusun aramakla beklemekle bulunmuyor.oluruna birak herseyi. o oyle bir anda kapini caliyorki sen bile anlamiyorsunnn.sonra cevrendekiler sana bakmaya basliyor.stres uzuntusu yapma zamana ve oluruna birak.suna inanirim ne kadar cok istersen okadar senden uzaklasir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.