Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Üni boyunca o çocukla çıktım sonra bir anda adam kredi çektı zengın oldu bana tekmeyı koydu sansımı denedim koştum peşınden cok acılar cektım neyseki bıraz unuttum bı sene gectı hala bana karşı duyarsız bılıyorum aılesı de ıstemıyor ben de artık onu ıstemıyorum o kesın

ama üni bıttı 5 yıl cıktım son sınıfta bile duzgunbırını bulmus olsaydım sımdı sağ elımde kalınca bı altın yüzük olurdu elimde gururla taşırdım :(

bılıyorum cok gec degıl hayırlı kısmet kısmet dıye cıldırdım var bır cok talibim şimdi liste yapıyorum ama denkleşmiyor

listeden bu işte deyıp birini çıkaramıyorum.

Su an hayırlı bı kısmet beklıyorum 25imin eşiğinde ve gün gectıkce zatenn - evlilik istemeyen bi kız olmadığım için- iyce üzülüyorum

kötü olcagına hayırsız olcagına gec ollması ıyı ok ama...

peşımden 1 sene ful kostu almadıgı hedıye yapmadıgı jest yoktu tavladı sonra yıne mutlu ettı sonra bırden vazgectı hadi o kader kısmet sebebını bosverdım dönmesını de ıstemıyorum da beklemıyorum da ..

ama şu an listedeki en olumlu adayı mı alıp degerlendıreyım :ermm:

ben parmagımda yüzük kalbımde bı ask ıstıyorum :crying:

• Cevaplar 61
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

meliskoo sen beni çok güldürüyosun ya :D evlilik evlilik diye ölüyosun valla. sürekli erkeklere laf sokuşturan bayan arkadaşlar da senden biraz örnek alsa çok güzel olcak. ama böyle devam et. sonunda bi punduna getirip bulacan evleneceğin adamı bence. ama senin ve senin gibi bayanların mağduriyeti hep o rus hatunlardan kaynaklanıyo. bu soruna da bi parmak basması lazım bu forumun :lol:

şaka bi tarafa sakın öyle kötünün iyisini bulmaya kalkışma. evlenip yuva kurmak bir iş kurmaya veya tatil yapmaya benzemez. bana kalırsa gerçekten aşık olmadığın birisiyle evlenme. 1000 tane de aday olsa sen gönül vermediğin sürece bini de bir, biri de bir...

Gönderi tarihi:

Meliskoocum walla Emreye bu konuda hak vermemek ne mümkün :D

25 Yaş evlilik için geç kalınmış bir yaş değil..Neden bunu bu kadar dert ettiğini hiç anlamayacağım :unsure:...

İlla parmağımda kalın altın bir yüzük olsun diye listedeki adaylardan birini değerlendirmeye kalkarsan hele de yanlış bir aday seçersen üzülen yine sen olacakasın bunu da biliyorsun zaten değil mi? Doğum , Nikah ve Ölümün saati şaşmazmış...Hakkında kim hayırlısıysa ve kısmetinde kim varsa birgün seni mutlaka bulacaktır..Sabretmek,beklemek,inanmak ve isyan edip umudunu yitirmemektir sana düşen...

Ünv.de yaptığın yanlış bir seçimden dolayı umutsuzluğa kapılmaman lazım..Erkek milleti işte önce senin peşinden koşar elde edince de bu defa ters yöne koşar.. :devil::lol:

Daha çok erken bu kadar üzme kendini..Aramızda 1 yaş oynuyor ama bak ben hiç tasa etmiyorum :unsure::lol:

Kesinlikle Emre binide bir biride bir..Hepsi bir... -_-

Gönderi tarihi:

Meliskoo sana şunu söyleyebilirim ki şimdi istediğin kalın bir yüzük ve aşk ama yanlış bi evlilik yaparsan istediğin saygı,ilgi,sevgi,sadakat,hoşgörü vb.o kadar artacak ki mutlu olman için bunlar gerekecek.şimdi bunları sana verebilecek insan biyerlerde mutlaka var,ama eğer ki yanlış bir evlilik yaparsan beklentilerin ya olacak yada olmayacak..evliliğin sorumluluğu o kadar ağır ki bu yükün altına girmek için acele etme..

istediğin her zaman evlenebilirsin ama bu günlere birdaha hiç dönemiyceksin bunu bil acele karar verme

Yani evlenmek için evlenme sevdiğinin yanında olmak için evlen bence..senden bir yaş büyük olmama rağmen dert ettiğimiz şeyler,sorunlarımız o kadar farklı ki bunun kıymetini bil.Evlenmek çok güzel şey ama doğru insanla evlenmek engüzel şey bunu unutma kendine evde kalmış muamelesi yapma canım.. :)

Gönderi tarihi:

Melişko şu doğru insan topiğinide sen açmıştın sanırım..

Evlenmek istiyosun bu çok güzel bişey..Bunu bir aile olabilmeyi başarmış bütün aile çocukları ister..Evlenmeyi farklı nedenlerle isteyenlerde olur ama burda o kısma girmeyeceğim..Evlilik çok güzel bir kurum olsa gerek ve her insanın yaşaması gereken bişey diye düşünüyorum..Mutlu bir evlilik..hele çocuk sahibi olmak dünyalara bedel olsa gerek..

Şimdi sen burda bu topiği açtın ya, biz hepimiz bişeyler yazıcaz mutlaka sana yardımcı olmak adına..Ve hepimizde bir kere olsun diycezki, kötü bir evlilik yapmaktansa hiç olmasın daha iyi diycez..Bunun için acele etme, kısmetin gelip seni bulacaktır falan filan..bu böyle uzar gider..Bunların hepsinin aynılarını bende sana söyliycem.. çünkü doğru şeyler yanlış değil..hatta sen bile yazmışsın..Zaten bişeylerin farkındasın..

Ben 31 yaşındayım melisko..Beni aranızda az çok tanıyanlar oldu..Hayatımın hiçbir anında evlenmeyi düşünmedim..Sende olduğu gibi bendede uzunca bir liste vardı..Sizin yaşlarınızdayken hele hiç aklımın ucundan bile geçmiyordu..Taki geçen seneye kadar..Hayatımda ilk kez ama ilk kez aşık oldum..Çok güzel bir zamanlamaydı benim için, çünkü okumuştum, iyi bir işim vardı artık herşey yolundaydı..Karşımdaki insan evlenmek için deliriyordu..Ama yaklaşık 7 ay önce ayrıldık..Kısmet değilmiş..Ben ilk kez aşık olmuştum, onun ise gözlerinde bana duyduğu aşkı göre göre ayrıldık..İlk onunla evlenmeyi düşündüm hayatımda, bir daha da düşünecek olursam yine aşık olmak isterim..Bu arada ben aşk diyorum ama bu hem aşk hem sağlam bir sevgiydi..

Zaman ne gösterecek bilinmez..Elifin dediği gibi, doğum nikah ve ölümün saati şaşmazmış gerçekten..Bunlar bizim kaderimiz..Belirlenmiş şeyler..O yüzden kendini sürekli bu konuyla sıkıp durma..Hayata ve yaşamaya bak, neler yapabilirim, neler yapmalıyım,nerdeyim ve nerelere gelmeliyim diye düşün..İnsanlara gülümse, onları sev, güzel bişeyler yapmaya çalış..

Hayatta ne kadınlar ne erkekler varki, güzel,yakışıklı,hoş,iş sahibi,iyi kalpli...yalnızlar..Bunlar onların bir eksikliklerinin mi olduğunu gösteriyor..Yada hiçmi karşılarına birileri çıkmadı..Mutlaka hatta çok fazla..Ama kısmet bu kısmetten öteye geçilmez..Bunun için hayatınıda mahvedemezsin öyle değilmi..

Allah sana sırf evlenmek içinmi bir can verdi söylermisin bana..Senin bu dünyada sorumlulukların var..Önce onları ne kadar yapabiliyorsun bi dur düşün..Ailen,akrabaların,arkadaşların ve bir çevren var..

Kimsenin ne dediği ne yaptığı hiç önemli bile olmamalı..Hatta sağlam karakterli, bulunduğu yeri hazmetmiş,akıllı ve tek başına bile ayakta durmayı başarabilmiş biri için gerisi sadece ikinci planda kalmalıdır...Ama tabiki olmalıdırda...Yalnızca sırf ona odaklanmak yanlış.. -_-

Of ya ne kadar çok yazmışım.. :)

Gönderi tarihi:

evet melısko(bu arada senın adını öğrenemedık)..

bence de,önemli olan hatice değil neticedır denırya,anlaşabıleceğin huzuru bulabıleceğin biri çıkınca zaten evlılık olacaktır

evlenmek için evlenılmez,herşeyi değiştirmek kolaydır ama en zor olan şey eş değiştirmektır bence

dur ya daha 25 geçmi :D

Gönderi tarihi:

ya burası yanlızlar trenimi ne :D

güzel bir aşk yaşıyorum diyen yokmu aranızda :(

evde kalmışlar diye başlık mı açsak ne :D

Gönderi tarihi:

Lütfen kızmıyorsun değilmi? Bilmek isterim, kimseyi kırmak veya rencide etmek istemem..Hayatta bir numaralı hedefim budur aslında..

Walla aynen öyle diyorum Emre :unsure::lol: :lol:

Tamam bu konuyu daha fazla uzatmayalım başkalarıda görmesin -_-:lol:

yok korkma kimse duymaz. SENİN BANA HAK VERDİĞİNİ BEN SÖYLEMEZSEM KİM DUYAR Kİ

Gönderi tarihi:

Kimse yerinden kımıldamasın..Suç aletlerinizi hemen masaya bırakın..

Haklarınızı okuyorum;

Avukatınız gelmeden konuşmama hakkına sahipsiniz..

Suçunuzu kabul ederseniz size bir şans daha verebiliriz..

Bundan sonra kontrolümüz altında konuşabilirsiniz..

Mahkeme gününe kadar kefaletle serbest kalabilirsiniz..Hadi buda benim size torpilim olsun.. -_-

Yoksa yaktım sizi.. :ph34r::shuriken::shuriken:

:P:lol::lol:

Gönderi tarihi:

Bakın söyleyeceğiniz herşey aleyhinizde delil olarak kullanılacaktır.. -_-

Çam devirmiş duydunuz mu? :huh:

Sizi ağaçlarımıza, doğaya zarar vermekten içeri attırabilirim..Biliyorsunuzki ağaç kesmek yani devirmek bir suçtur..Anayasamızın 353153267332116666666111445.nci maddesi abcedeefgh bendine göre sizi çamlarımıza zarar vermekten tutukluyorum.. :huh::ph34r::shuriken::devil:

:w00t:

Gönderi tarihi:

Nerde bu kız çabık gelip teslimat olsun..

Teslim diyecektin sanırım :unsure::lol:

Adaletin elinden kimse kurtulamaz.. :huh:

Şimdi pilot resmini tüm forumlara dağıtıyorum..

Kaçma gel teslimat ol çıbık..

:w00t:

Yalnız kendimi acaip tebrik ederim :unsure: Pilot resmini POLAT anladım :blushing::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Yakaladım işte..

Teslimat işte TESLİMAT..Bacak kadar çocuksun bana ne diyeceğimi senmi öğreticen.. :huh::w00t:

Pilot resmini yanlış anlamışsın ama seni bayrampaşa cezaevinde cezasını çekmekte olan Polat Alemdarın yanına göndericez.. :fear::lol::lol:

Gönderi tarihi:

Yakaladım işte..

Teslimat işte TESLİMAT..Bacak kadar çocuksun bana ne diyeceğimi senmi öğreticen.. :huh::w00t:

Pilot resmini yanlış anlamışsın ama seni bayrampaşa cezaevinde cezasını çekmekte olan Polat Alemdarın yanına göndericez..

Şimdide bacak kadar olduk iyi mi :huh::unsure::lol:

Polat beraat etti -_- herşeyi bilion bunu niye bilmiyon :angry::lol:

Gönderi tarihi:

ya kusura bakma ece senin başka bir topicten yazdığın yazıyı alıntı yapmıştım. o yazı burda çıkmış. şimdi farkettim. bu arada tek kişilik bi tiyatro çevirmişsin. hoş olmuş valla. ama diksiyonla ilgili bi problemin var :D

sana da gelince elif bu sırrı herkesin duyacağı belliydi. ünlü türk fenomeni polat alemdar ne demiş: iki kişinin bildiği sır değildir :D hele ki iki kişiden biri bensem

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.