Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl SLM ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM.BURAYI BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ BANA.HERGÜN UĞRAMADAN EDİMYORUM..AMA BİRAZ EKSİK HİSSETTİM KENDİMİ ARNIZDA..... YAZILARIN ÇOĞUNU ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA TAKİP EDİYORUM KONULARA YAPILAN YORUMLARINIZ İLGİ ÇEKİCİ.WALLA BEN ÇOĞUNU SADECE OKUMAKLA YETİNİYOR YAPACAK YORUM BULAMIYORUM. YİNEDE ARANIZDA OLMAKTAN MUTLUYUM.SANIRIM SİZLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.......
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl sevgili karçiçeği-m hoşgeldin.Bende ilk geldiğimde kendimi yalnız hissetmiştim.Zamanla bu hissinin kaybolacağına inanıyorum sevgili akranım... zaman içinde ortak konular elbet bulunur.. sevgiler..
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar sevgili karçiçeği-mhoşgeldin.Bende ilk geldiğimde kendimi yalnız hissetmiştim.Zamanla bu hissinin kaybolacağına inanıyorum sevgili akranım... zaman içinde ortak konular elbet bulunur.. sevgiler.. 10107[/snapback] BAK BUDA BİR BAŞLANGIÇ DİMİ.. GÜN OLA HAYROLA.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl Aşağı yukarı aynı saatlerde geldik foruma, Benden de bir hoşgeldin olsun...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.