Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl "Aslında Şarjörümüze boş kovan Dolduran dost Kendinden utanmalıdır. Çünkü Birazdan çatışma çıkacak Ve benim emanet Patlamayacak. Vurulmam önemli değil, Beni vuran alçak Kendini kahraman sanacak." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Adına "hayat" denilen bu çatışmanın Tam da ortasında Şarjöründe boş kovanıyla Dolaşan biriyim. Kimbilir kaç kez vuruldum, Kaç alçak Sırf bu yüzden kendini kahraman Zannediyor... Merhaba dostlar...
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl SAYIN KARÇİÇİ AY ŞEY KARTACA SEVGİLİ KARDEŞİM LAFLAR BOŞ.. NEDENİ KARTACADA TABANCA, TÜFENK NEARAR? ZAMANIN O DEVRESİNDE KARGI VARDI,OK VARDI, YAY VARDI ONLARIDA KİMSE DOLDURAMAZDI DOLDURSAYDI ZAMANLA NE İLGİSİ VARDI İLGİNİN TABANCAYLA İLGİSİ NE SEN NEDİYOSUN,NE DEDİĞİNİ BİLİYOMUSUN BİLİYOSAN NİYE SÖYLEMİYOSUN,BLOCKUMA NİYE GİRİP TEMİZ BİR 5 PUAN VERMİYOSUN ALIYOSUN TABANCALARI,OKLARLA DOLDURUYOSUN BENİ BURDA DOLDURUYOSUN HAVA ELEKTRİKLİ, SİNİRLER GERGİN SENİ ISPARTALIYA ŞİKAYET EDERİM SEVGİLER
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl hosgeldin dost, zaman zaman atesli tartismalara tanik olabilirsin. siir nefisti. Artik alcaklari kahraman yapmayacagiz, bundan emin olun? svgiler
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2005 19 yıl bu ne güzel bir merhaba.... yüreğine sağlık...hoş geldin aramıza(gerçi bende yeniyim ama artık burdan ayrı günüm geçmez oldu.şeytan tüyü var ayol burda)
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2005 19 yıl vay kartacha sen neymissin yarali kurt hos geldin oysa benim hic kursun yaram olmadi helada unutabilecegim bir tabancam da..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.