Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kendi özel parfümleri vardır..Onları kastederek düşündüm ben..

• Cevaplar 64
  • Görüntü 4,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Böyle bir özellik koyduklarına göre istediğimiz kokuyu seçme imkanıda sunuluyordur yada sunulmalıdır bence.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

evet özellikle benim gibi bazı kokulara alerjileri olanlar için kesinlikle düşünülmüştür bence...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Lavanta kokusu çamaşıra çok yakışıyor.. Bence lavanta parfümü olmalı..

kenzo flower ı tercih ederim :)

Gönderi tarihi:

Bakıyorum birileri çok şey istiyor, çamaşırlarının kenzo flower kokmasını istiyorsan alır sıkarsın :)

Bu dolaba böyle bir özellik koymaları bile yeterli bence.

Gönderi tarihi:

kenzo flower ı tercih ederim smile.png

:) Ütü dolabını aldık da kenzo flower'ımız eksik kaldı..:))))) Teknoloji geliştike bizim zevklerimiz de gelişiyor..

Gönderi tarihi:

Çok haklısın hatice, teknoloji gelişiyor, ilerliyor ama bizim kazançlar aynı, o nedenle bu dolap gibi teknolojinin bir çok nimetinden faydalanamıyoruz :(

Gönderi tarihi:
  • Yazar

smile.png Ütü dolabını aldık da kenzo flower'ımız eksik kaldı..smile.png)))) Teknoloji geliştike bizim zevklerimiz de gelişiyor..

siz sabah işe giderken giyindikten sonra elbiselerinize az da olsa parfüm sıkmıyormusunuz? ben sıkıyorumda smile.png:)smile.png

yani bu dolaptan olsa hiiiç parfüm sıkmayla uğraşmazdım...

Gönderi tarihi:

Amelia parfümü çantamdan eksik etmem...:) Dolap benim yerime bu işi yapsa iyi olurdu ama benim için giysilerimin kırışıklıklarını açması bile yeterli..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Amelia parfümü çantamdan eksik etmem...smile.png Dolap benim yerime bu işi yapsa iyi olurdu ama benim için giysilerimin kırışıklıklarını açması bile yeterli..

dolap iyi hoşta bana biraz lüks..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.