Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 13 yıl Kendi özel parfümleri vardır..Onları kastederek düşündüm ben..
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 13 yıl Böyle bir özellik koyduklarına göre istediğimiz kokuyu seçme imkanıda sunuluyordur yada sunulmalıdır bence.
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 13 yıl Yazar evet özellikle benim gibi bazı kokulara alerjileri olanlar için kesinlikle düşünülmüştür bence...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 13 yıl Lavanta kokusu çamaşıra çok yakışıyor.. Bence lavanta parfümü olmalı..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 13 yıl Yazar Lavanta kokusu çamaşıra çok yakışıyor.. Bence lavanta parfümü olmalı.. kenzo flower ı tercih ederim
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 13 yıl Bakıyorum birileri çok şey istiyor, çamaşırlarının kenzo flower kokmasını istiyorsan alır sıkarsın Bu dolaba böyle bir özellik koymaları bile yeterli bence.
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 13 yıl kenzo flower ı tercih ederim Ütü dolabını aldık da kenzo flower'ımız eksik kaldı..)))) Teknoloji geliştike bizim zevklerimiz de gelişiyor..
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 13 yıl Çok haklısın hatice, teknoloji gelişiyor, ilerliyor ama bizim kazançlar aynı, o nedenle bu dolap gibi teknolojinin bir çok nimetinden faydalanamıyoruz
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 13 yıl Yazar Ütü dolabını aldık da kenzo flower'ımız eksik kaldı..)))) Teknoloji geliştike bizim zevklerimiz de gelişiyor.. siz sabah işe giderken giyindikten sonra elbiselerinize az da olsa parfüm sıkmıyormusunuz? ben sıkıyorumda yani bu dolaptan olsa hiiiç parfüm sıkmayla uğraşmazdım...
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 13 yıl Amelia parfümü çantamdan eksik etmem... Dolap benim yerime bu işi yapsa iyi olurdu ama benim için giysilerimin kırışıklıklarını açması bile yeterli..
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 13 yıl Yazar Amelia parfümü çantamdan eksik etmem... Dolap benim yerime bu işi yapsa iyi olurdu ama benim için giysilerimin kırışıklıklarını açması bile yeterli.. dolap iyi hoşta bana biraz lüks..
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 13 yıl Dolap iyi hoşta hepimiz için biraz lüks... Evet ama ben lükse düşkün bir insanım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.