Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 yaff bugün hava buram buram aşk kokuyor.......................... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 yaff bugün hava buram buram aşk kokuyor.......................... aşık mı oluyorsun made in turkey! ne güzel bunlarıda aşkına verirsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 aşık mı oluyorsun made in turkey! ne güzel bunlarıda aşkına verirsin ne aşık olması beeaa sen manyakmısın yapılır mı ole bi hata ....herkes sevgili olmalı değil mi bu güzelim havalar bitmeden değerlendirelim........ Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ne aşık olması beeaa sen manyakmısın yapılır mı ole bi hata ....herkes sevgili olmalı değil mi bu güzelim havalar bitmeden değerlendirelim........ o zaman ol be abim ne bekliyorsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Aşık olmak yada olmamak insanın elinde değildir. Bu tamamen ruhsaldır. Ne aşık olurken nede ayrılırken sizlik birşey yoktur.. Gönül sever, gönül unutur.. Aksini savunan varmı..?? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 dünya başka bir güzeldir sevince etrafında ne olursa olsun mutlusundur. güneş başka bir güneştir gün başka bir gün. başka bir boyuttasındır ve fransızsındır yaşananlara aşk böyle birşeydir işte. içindeki bütün güzellikleri ne varsa alır çıkarır gün ışığına. AŞK GÜZELLİKTİR O.S. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 İNCE SIZIM KALP HIRSIZIM BENİ BENDEN ALDIN İMKANSIZIM AĞLASAM İNLESEM NE FAYDA BEN HEP SANA HAYRAN KALDIM.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yaşar - Aldanırım Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Tutup savur gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu Bu son elveda aşk değil keza Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana Bu her mevsim söyler misin Mecbur eden buna yar sen misin Soran beni yarım bulur Sen bir tek gül ey yar tamam olur Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 EVET YAŞARIN EN GÜZEL ŞARKISIDIR BENDE ÇOK SEVERİM. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 burda bir aşk düşmüş kimin acaba? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 uyyy benim aşkımmış canem ne zaman düştün sen gel bakem şevkatli kollarıma Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 BU AKL-U FİKRİLE MEVLA BULUNMAZ BU NİCE YARADIR DERMAN BULUNMAZ CÜMLENİN DERDİNE DERMAN BULUNDU BU BENİM DERDİME DERMAN BULUNMAZ NİCE DERYALARI ÇEKSEM İÇİME BENİ KANDIRACAK UMMAN BULUNMAZ KAYBETTİM YUSUF'U KENAN İLİNDE YUSUF'UM BULUNDU KENAN BULUNMAZ YUNUS ÖLDÜ DİYE SELA VERİRLER ÖLEN BEDEN İMİŞ AŞIKLAR ÖLMEZ" Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 dünya başka bir güzeldir sevince etrafında ne olursa olsun mutlusundur. güneş başka bir güneştir gün başka bir gün. başka bir boyuttasındır ve fransızsındır yaşananlara aşk böyle birşeydir işte. içindeki bütün güzellikleri ne varsa alır çıkarır gün ışığına. AŞK GÜZELLİKTİR O.S. ben de ara sıra manyak şeyler yazıyorum helal bana kendimi seviyorum ben Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 LEYLA SEVMEK HOŞTUR AMA MECNUN OLMAK BAŞKADIR BAŞKA ŞARAP İÇMEK HOŞTUR AMA AYIK OLMAK BAŞKADIR BAŞKA YARE VARMAK HOŞTUR AMA YARİN OLMAK BAŞKADIR BAŞKA TALİP OLMAK HOŞTUR AMA DENGİN BULMAK BAŞKADIR BAŞKA.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Samanyolu Sen kalbimin mehtabisin günesisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir esisin Bir sarkisin sen ömür boyu sürecek Dudaklarimdan yillarca düsmeyecek Ruhum senin kalbim senin gönlüm senin Yillar geçse dinmeyecek sana sevgim berkant Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Sana umutlarımı getirmiştim ötelerden Birde hasretimi Giderken götürecek degilim sende kalsın Eğriti zulumlere ve boyası dökülmüş bu şehre inat Umutlarımı besle Hasretimle büyü Sil gözyaşını ey yar Gidişim sonsuzluk berdesini aralayacak Balalar soy verecek Başaklar boy verecek Türküler söyleyecegiz Bazen kurt yanlızlığı düşecek hissemize Hüzünler saracak etrafımızı ,hüzünler Hüzünler taze baharlar gibidir UNUTMA BAHARLAR SENİN İÇİNDE NEREYE GİDERSEN ORAYA GÖTÜRÜRSÜN Taze tomurcuklar şimdi kavuşma zamanı diyorlar Türküler söyleniyor bir yerlerde Meşeler güvermiş Varsın güversin Söyleyin o Yare durmasın gelsin diyor türküler Şimdi ses ver artık Yüreğimi yüreğine ekle Yüreğini yereğime ekle KANATLANSIN TÜRKÜLER Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 zeki mürenden bir demet yasemen.......süper yaaaaa........... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Caddelerde rüzgar, aklimda ask var Gece yarisinda, eski yagmurlar Sarki söylüyorlar, sesiz usulca Özledigim simdi cok uzaklarda Deli dolu günler, hayat güzeldi Kahkalariyla günler gecerdi Ellerim uzanmaz, dokunamamki Özledigim simdi cok uzaklarda Oda özlüyormus, benim birtanem Cok üsüyormus, ben olmayinca Öyle yaziyor, son mektubunda Oda özlüyormus, benim birtanem Hep agliyormus, ben olmayinca Öyle yaziyor, son mektubunda Alıntı
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Sen giderken Yenildim vazgeçtim beni sevmenden Kalp kırık, yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni çok yürekten Bil yeter ben üzüldüm sen giderken Ah ölürmüydün beni biraz daha sevsen Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben tutmadın ellerimden ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen Ah olmadım mı yanında sen çok yalnızken Sarmadım mı seni kimseler sarmazken İstedin vermedim mi her şeyimi En derinden sevmedim mi ben Gitsen de silsen de beni kalbinden Yer etsen kendine yeni aşklarda Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden Tek aşksın hep duracak baş ucumda Soner ARICA Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Ölünce Sevemezsem Seni Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyim Gonca gülü dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Yaşamak hüner değil Seninle ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsem de Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni Ayna Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Ayrılanlar İçin Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Nekadar acı olsa,nekadar güç olsa Herşeyi evet herşeyi unutmalıyız Hiç yaşamamışcasına,hiç sevmemişcesine Unutursun o günlerimizi,gecelerimizi O günlerce gecelerce sevişmemizi O günlerce gecelerce sevişmelerimizi Her kederin tesellisi bulunur İnsan nekadar sevse unutabilirmi Mevsimler gelir geçer yıllar geçer Sende unutursun bir gün gelir Herşeyi evet herşeyi unutabilirsin Hatta bütün yazdıklarımı satır satırını Kalırsa içimde bir derin sızı kalır Kalırsa içimde bir derin sızı kalır Timur Selçuk Alıntı
Φ SOHO Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yine de sen son sevdiğim Uğruna sevgiler aşklar tükettiğim Yine de sen tek bildiğim Yollarına aşk tohumları serdiğim Bu can buna hayran Sevişine kurban Alıştırmasaydın insafsız Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Senin ilacın bil ki bende sevgilim Yine de ben hep seninim Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 CADDELERDE RÜZGAR AKLIMDA AŞK VAR GECE YARISINDA ESKİ YAĞMURLAR ŞARKI SÖYLÜYORLAR SESSİZ USULCA ÖZLEDİĞİM ŞİMDİ ÇOK UZAKLARDA... DELİ DOLU GÜNLER HAYAT GÜZELDİ KAHKAHALARIYLA GÜNLER GEÇERDİ ELLERİM UZANMAZ DOKUNAMAMKI ÖZLEDİĞİM ŞİMDİ ÇOK UZAKLARDA... ODA ÖZLÜYORMUŞ BENİM BİRTANEM ÇOK ÜŞÜYORMUŞ BEN OLMAYINCA ÖYLE YAZIYOR SON MEKTUBUNDA Alıntı
Φ nothing Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 yapıcak daha iyi seyleriniz yokmu sizin "kendinizi yok etmek gibi" Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 işte benim şarkım... Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yeni aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.