Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sanırım türkler de bi oyun yapıyormuş tamamen türkçe olacak olan bi oyun

ve öyle ziptiriktende bişey değilmiş hani bayağı bi kapsamlı bi oyun olacak diyorlar

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Gönderi tarihi:

hocam o türklerin kendi oyunu değil ya ;) yine yurtdışıtabanlı bi oyun olacak anlıycan yine ünlü yurtışı oyun şirketlerinin işi oalcak anlatamadım ama olsun

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ne annadık biz bu işten ya

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hangi oyun hakkında konuştunuzu bilmiom ama benim bildim 2 türk oyunu var 1.PUSU 2.KRİZ ONLİNE ve ikiside tamamen türk oyunu tabanlarıda türk tarafından yapılmıştır KRİZ ONLİNE bana göre eniyisin grafik motorunu bile türk ler yapmış daha ayrıntılı biligi için...

www.kriz-online.net

www.3tegames.com

• 5 ay sonra...
  • 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ewet türklerde kendi oyununu çıkarttı..... ama şu an adı aklımda değil....

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

benim bildiğim iki oyun var biri yine yurtdışı tabanlı far cry biride her iki tabanlı olan cumhuriyet var pusu da türk tabanlı fakat türklerin yapacaağı oyun yine yurtdışı tabanlı ve poliseye bir oyun olacamışörneğin swat 4 gibi

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

türkler yerli bir oyun yaparsada anca TARKAN,KARA MURAT,BATTAL GAZİ vb. oyunlar yapar yada BANKER BİLOO :D:D:D

Gönderi tarihi:
türkler yerli bir oyun yaparsada anca TARKAN,KARA MURAT,BATTAL GAZİ vb. oyunlar yapar yada BANKER BİLOO :D  :D  :D

8784[/snapback]

BANKER BILO´YU TERCIH EERDIM :D

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

türkiyede oyun sektörü zor canlanır.. ekip ve kaynak yok.. hep tek kişi yapaıyor oyunları.. benim bildiğim küçük bir kaç oyun var yerli.. tabi 2 boyutlu ve amatör..

mesela:

şanlıurfa siverekte bir yerel derginin yapımcılarının yaptığı oyun. tamamen yerli.. dikkatimi çekti paylaşmak istedim...bu linkten indiriliyor.. bir form soruyor ama formu boş bırakabilirsiniz..

oyun29kx.th.gif

oyun4uq.th.gif

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar eğer türk yapımı bir oyun istiyorsanız şu an tasarım aşamasında olan istanbul hikayeleri adlı bir oyun var.oyunun tanıtım demosunu oynamak ve hakkında bilgi edinmek isterseniz http://www.istanbul-hikayeleri.com/ adresine girebilirsiniz.

• 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.