Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu buzdolabının buzluğu diğer buzdolaplarının buzluklarından %15 daha genişmiş. Biz memlekete gittiğimizde yöresel yemeklerimizi dönerken yanımızda getiririz. İnanın buzluğumuzu görmenizi istemem..Savaş mı çıkacak dersiniz?:) Yetmiyor yani buzluğumuz bize.. Bizim gibi memleketinden uzakta yaşayanlar için ideal bir buzdolabı bence..

Gönderi tarihi:

Buzdolabının içi geniş olmalı.. Tencereler rahatlıkla sığmalı..

iç hacminin ne kadar olduğuna dair bilgi mi buldunuz yoksa??

Benim, daha doğrusu bizim, yani ailem için en önemli özelliklerinden biri iç hacminin genişliği, biz ailecek yemek yapmayıda, yemek yemeyide çok severiz, koca koca tencereler kullanıyoruz, bu tencereleri küçük bir dolaba sığdırmak mümkün değil, o nedenle iç hacmi çok önemli, iç hacmini bende çok merak ettim, nasıl öğrenebiliriz?

Gönderi tarihi:

@yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar :) bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı :) elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir.

Gönderi tarihi:

@yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar smile.png bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı smile.png elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir.

O zaman güzel paylaşımın için teşekkür ederiz amelia, yeni bilgilerini beklemede olacağız.

Gönderi tarihi:

@yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar smile.png bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı smile.png elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir.

Çok teşekkür ederiz..

Gönderi tarihi:

Yeni çıkan teknolojiler Türkiye'ye geliyor ama biraz rötarlı..:) Türk insanı teknolojiye çok meraklıdır. Baksanızı smartphone'lar artık hepimizde var neredeyse.. Şimdilerde smart tv modası da almış başını gidiyor.. Yakında smart refrigeratorlar da gelir tam olmuş oluruz..:)))

Gönderi tarihi:

yani bir buzdolabından kaç kişi facebook'a, twitter'a girer bilmiyorum ama telefondan bağlanıp yemek tarifindeki malzemeleri almak gayet iyi bir uygulama..

Gönderi tarihi:

Düne kadar hiç kimse buzdolabından facebook yada twitter'a girmezdi çünkü böyle bir teknoloji yoktu, ama artık bu buzdolabını satın alan herkes bu özelliği kullanır bence, pc başından kalkamadıkları için aç kalanlar bu buzdolabına bayılacak bence.

Gönderi tarihi:

Düne kadar hiç kimse buzdolabından facebook yada twitter'a girmezdi çünkü böyle bir teknoloji yoktu, ama artık bu buzdolabını satın alan herkes bu özelliği kullanır bence, pc başından kalkamadıkları için aç kalanlar bu buzdolabına bayılacak bence.

yeni birşeylerin bulunması, üretilmesi çok ama çok güzel fakat sanırım ben biraz nostaljik kafadanım... biraz ama :) yani buzdolabından facebook'a girmek bana biraz garip geliyor.. ben cep telefonumdan bile girmiyorum.. buzdolabında benim için önemli olan görünümü ve eskimesi uzun süren kapak lastikleridir mesela...

bu buzdolabının görüntüsünü beğendim... özelliklerine bir tam ulaşsak daha çok beğenebilirim..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.