Φ turkmedia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Bu buzdolabının buzluğu diğer buzdolaplarının buzluklarından %15 daha genişmiş. Biz memlekete gittiğimizde yöresel yemeklerimizi dönerken yanımızda getiririz. İnanın buzluğumuzu görmenizi istemem..Savaş mı çıkacak dersiniz? Yetmiyor yani buzluğumuz bize.. Bizim gibi memleketinden uzakta yaşayanlar için ideal bir buzdolabı bence.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Bizim buzlukta artık ağzına kadar doldu. Bazen kola alıyoruz, sıcak diye buzluğa koyup hemen soğusun istiyoruz ama dolap üzerimize yıkılıcak gibi bakıyor O yüzden kesinlikle iç hacminin genişliği çok iyi. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Buzdolabının içi geniş olmalı.. Tencereler rahatlıkla sığmalı.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 iç hacminin ne kadar olduğuna dair bilgi mi buldunuz yoksa?? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2011 Buzdolabının içi geniş olmalı.. Tencereler rahatlıkla sığmalı.. iç hacminin ne kadar olduğuna dair bilgi mi buldunuz yoksa?? Benim, daha doğrusu bizim, yani ailem için en önemli özelliklerinden biri iç hacminin genişliği, biz ailecek yemek yapmayıda, yemek yemeyide çok severiz, koca koca tencereler kullanıyoruz, bu tencereleri küçük bir dolaba sığdırmak mümkün değil, o nedenle iç hacmi çok önemli, iç hacmini bende çok merak ettim, nasıl öğrenebiliriz? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 @yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 @yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir. O zaman güzel paylaşımın için teşekkür ederiz amelia, yeni bilgilerini beklemede olacağız. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2011 @yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir. Çok teşekkür ederiz.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Türkiye'ye gelecek mi acaba bu buzdolabı? gelirse çok kullanan olur mu acaba sizce? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 Yeni çıkan teknolojiler Türkiye'ye geliyor ama biraz rötarlı.. Türk insanı teknolojiye çok meraklıdır. Baksanızı smartphone'lar artık hepimizde var neredeyse.. Şimdilerde smart tv modası da almış başını gidiyor.. Yakında smart refrigeratorlar da gelir tam olmuş oluruz..)) Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 yani bir buzdolabından kaç kişi facebook'a, twitter'a girer bilmiyorum ama telefondan bağlanıp yemek tarifindeki malzemeleri almak gayet iyi bir uygulama.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Düne kadar hiç kimse buzdolabından facebook yada twitter'a girmezdi çünkü böyle bir teknoloji yoktu, ama artık bu buzdolabını satın alan herkes bu özelliği kullanır bence, pc başından kalkamadıkları için aç kalanlar bu buzdolabına bayılacak bence. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Düne kadar hiç kimse buzdolabından facebook yada twitter'a girmezdi çünkü böyle bir teknoloji yoktu, ama artık bu buzdolabını satın alan herkes bu özelliği kullanır bence, pc başından kalkamadıkları için aç kalanlar bu buzdolabına bayılacak bence. yeni birşeylerin bulunması, üretilmesi çok ama çok güzel fakat sanırım ben biraz nostaljik kafadanım... biraz ama yani buzdolabından facebook'a girmek bana biraz garip geliyor.. ben cep telefonumdan bile girmiyorum.. buzdolabında benim için önemli olan görünümü ve eskimesi uzun süren kapak lastikleridir mesela... bu buzdolabının görüntüsünü beğendim... özelliklerine bir tam ulaşsak daha çok beğenebilirim.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Kısa sürede bu buzdolabı ile bilgiler çıkar, o zaman hem doğru hem de bütün özelliklerini öğrenmiş oluruz. Tabi bu güzel tasarımın inşallah siyah rengide vardır. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Kırmızı renkliside çok şık olur bence, hani güzel insanlar için kullanılan çuval giydirsen yakışır tabiri bu dolap içinde geçerli bence, çünkü okadar şıkki ne renk olursa olsun güzel durur. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 yanlız bu buzdolabı akıllı diye çok pahalı olabilir... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Diğer sıradan buzdolaplarından pahalı olacağı kesin. Biri normal diğeri akıllı..) Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Sonuçta LG' nin o yüzden fiyat konusunda rahatım, diğer buzdolapları gibi olmasada çok pahalı olacağını sanmıyorum. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Fiyatı konusunda hiçbir bilgi yayınlanmadı değilmi henüz ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 yurt dışında 3.000 $'dan satılacakmış. bunu da bugün okudum. burada ne kadar olur göreceğiz Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 5500 TL civarı bir fiyatı var.. Acaba Türkiye'de satışa sunulduğunda üstüne ekleme yaparlar mı? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Büyük ihtimalle daha yüksek bir fiyattan satışa sunulur bu buzdolabı, herşeyi iyi hoşta bu olmadı şimdi Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Akıllı buzdolabı olduğu için fiyatı aslında normal ama bizim bütçeye göre biraz fazla Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Normal cep telefonları 200-300 TL'ye satılırken smartphone'lar 1000-2000'ye satılıyor.. Smart buzdolabındaki fiyat farkı normal bence.. Ama bize pahalı geliyor.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.