Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Amerika'da satışta olan LG Akıllı buzdolabı, satışa çıkmadan bile çok konuşulur olmuştu. Bu donanımlı ve tasarım harikası ürün, dünyada ilk olma niteliği taşıyor.

9v55.png

Bu ürünün özellikleri ise; LCD ekranının bulunması, günlük programlanabilme özelliğinin olması, Wİ-Fİ bağlantısının olması, telefon üzerinden bilgi erişim sağlaması, gece tasarruf yapabilmesi, tasarruf zamanının ayarlanıp güncellenebilmesi, mesaj bırakıp not yazabilme özelliği, hava raporunu verebilme.

9v5m.png

Bu kadar detaylı ve donanımlı bir buzdolabının üretilmiş olması beni gerçekten şaşırttı.. Bu özellikleriyle neredeyse bir cep telefonunun özelliklerini taşır nitelikte. Böylesi bir buzdolabının olması daha ne istetir ki insana?? Yakında beyaz eşyalar her işimizi yaparlarsa inanın hiç şaşırmıyacağım :)

Gönderi tarihi:

Yeni evliler için ideal bir buzdolabı olur o zaman.. Yok satar..kahkaha.gif

boyutları hakkında bilgiye ulaşamıyorum ama bu buzdolabı için büyük bir mutfağa ihtiyaç duyulduğu kesin :)

Gönderi tarihi:

smile.png) Yağmur böyle düşünmeyin lütfen.. Bu teknoloji bizim işlerimizi kolaylaştırmak için gelişiyor..

Hayatımız bu ürünler sayesinde gerçekten çok kolaylaştı ve iyi ki kolaylaştı. Bu buzdolabı tam bir sanat eseri, çok ama çok şık, ama

amelia1'inde dediği gibi büyük bir mutfak şart bu şahane şey için.

Gönderi tarihi:

Buzdolabında smart özelliği nasıl oluyor ? Anlayamadım.

yemek tariflerini belleğinde bulundurması, wi-fi bağlantılı olması, telefonla uzaktan erişilmesi buzdolabının smart olduğunun göstergesi...

Gönderi tarihi:

Hava raporunu bile veriyormuş.. Buna göre yarın hava soğuk olacaksa, bana bir çorba tarifi ver demeniz yeterli..

yemek tariflerini belleğinde bulundurması, wi-fi bağlantılı olması, telefonla uzaktan erişilmesi buzdolabının smart olduğunun göstergesi...

Bunu bilmiyordum, vay beee, nasıl bir beyin koymuşlar bu makinenin içine böyle, mutfakta olmak çok keyifli olacak bu buzdolabından sonra.

Telefonla uzaktan erişilmesi nasıl bir özellik, ne anlatılmak istendiğini ben pek anlamadım ?

Gönderi tarihi:

aklıma şöyle birşey geliyor telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması konusunda; her aldığın sebze meyveyi dolabın hafızasına kaydetsen markete gittiğinde acaba şu var mıydı diye düşünmek yerine telefonunla direkt bağlanıp olup olmadığını öğrenebilirsin.. kendi fikrim bu..

Gönderi tarihi:

aklıma şöyle birşey geliyor telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması konusunda; her aldığın sebze meyveyi dolabın hafızasına kaydetsen markete gittiğinde acaba şu var mıydı diye düşünmek yerine telefonunla direkt bağlanıp olup olmadığını öğrenebilirsin.. kendi fikrim bu..

Yok daha neler amelia cokkomik.gif

Öyle bir özelliği olsaydı bu buzdolabına akıllı değil dahi derdik emin ol.

Gönderi tarihi:

telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması denilince bir bu geldi aklıma... sizin başka birşey geliyor mu?

Gönderi tarihi:

Bana çok mantıklı geldi. Buzdolabı bunu yapmıyorsa bile Lg'ye ya da diğer firmalara bu fikri söylemek gerek. Bir iş kadını yoğun çalışmaktan an geliyor buzdolabında ne olduğunu unutuyor. Markete gidip alışveriş yaptığında buzdolabında neler olduğunu hatırlamadığı için tekrar alıyor. Bahsettiğiniz teknoloji ile bunun önüne geçilebilir..wink.png

Gönderi tarihi:

Alışverişe çıktığımda sırf bu yüzden bir sürü zaman kaybediyorum ve evde olan olmayan ne varsa mecbur almak zorunda kalıyorum. Bu özellik benim açımdan çok tasarruflu olacak iyi.gif

Gönderi tarihi:

Alışverişe çıktığımda sırf bu yüzden bir sürü zaman kaybediyorum ve evde olan olmayan ne varsa mecbur almak zorunda kalıyorum. Bu özellik benim açımdan çok tasarruflu olacak iyi.gif

Hatice bu özellik bu buzdolabında varmı yokmu bilinmiyor, amelia1 sadece varsayımda bulundu, çok güzel bir özellik kabul ediyorum ama bu kadarını yapmış olabileceklerini nedense düşünemiyorum, smart ta bu buzdolabı o kadarda smart değil bence.

Gönderi tarihi:

arkadaşlar, dün gece yabancı sitelerden birinde bu buzdolabını buldum... anladığım kadarı ile telefon ile uzaktan bilgi sağlanması şu şekilde... dışardayken hafızaki yemek bilgilerine ulaşıp hangi malzemelerin gerekli olduğunu öğrenip, marketten alıp gelmek...

Gönderi tarihi:

arkadaşlar, dün gece yabancı sitelerden birinde bu buzdolabını buldum... anladığım kadarı ile telefon ile uzaktan bilgi sağlanması şu şekilde... dışardayken hafızaki yemek bilgilerine ulaşıp hangi malzemelerin gerekli olduğunu öğrenip, marketten alıp gelmek...

Çok iyi gerçekten ama çok pahalı olur sanırım. Buzdolabına bakıldığında tasarımından bile anlaşılıyor kaliteli ve çok iyi özelliklere sahip olduğu.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.