Φ amelia1 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Amerika'da satışta olan LG Akıllı buzdolabı, satışa çıkmadan bile çok konuşulur olmuştu. Bu donanımlı ve tasarım harikası ürün, dünyada ilk olma niteliği taşıyor. Bu ürünün özellikleri ise; LCD ekranının bulunması, günlük programlanabilme özelliğinin olması, Wİ-Fİ bağlantısının olması, telefon üzerinden bilgi erişim sağlaması, gece tasarruf yapabilmesi, tasarruf zamanının ayarlanıp güncellenebilmesi, mesaj bırakıp not yazabilme özelliği, hava raporunu verebilme. Bu kadar detaylı ve donanımlı bir buzdolabının üretilmiş olması beni gerçekten şaşırttı.. Bu özellikleriyle neredeyse bir cep telefonunun özelliklerini taşır nitelikte. Böylesi bir buzdolabının olması daha ne istetir ki insana?? Yakında beyaz eşyalar her işimizi yaparlarsa inanın hiç şaşırmıyacağım Alıntı
Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 vay lg'nin diğer buzdolaplarına bakıp hayran olurken birisi daha eklenmiş...gerçi fazla büyük bana göre ama hoş... 1 Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Smartphone, smart tv,derken smart buzdolabı çıktı tam oldu evin en aptalı ben olacağım yakında. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 ekrandan anladığım kadarı ile yemek tarifide var sanırım... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 ekrandan anladığım kadarı ile yemek tarifide var sanırım... Eğer dediğiniz gibi bir özelliği varsa benim gibi yemek yapmayı bilmeyen biri için çok ideal bir buzdolabı. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 ekrandan anladığım kadarı ile yemek tarifide var sanırım... Yeni evliler için ideal bir buzdolabı olur o zaman.. Yok satar.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Yeni evliler için ideal bir buzdolabı olur o zaman.. Yok satar.. boyutları hakkında bilgiye ulaşamıyorum ama bu buzdolabı için büyük bir mutfağa ihtiyaç duyulduğu kesin Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Buzdolabında smart özelliği nasıl oluyor ? Anlayamadım. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Smartphone, smart tv,derken smart buzdolabı çıktı tam oldu evin en aptalı ben olacağım yakında. ) Yağmur böyle düşünmeyin lütfen.. Bu teknoloji bizim işlerimizi kolaylaştırmak için gelişiyor.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 ) Yağmur böyle düşünmeyin lütfen.. Bu teknoloji bizim işlerimizi kolaylaştırmak için gelişiyor.. Hayatımız bu ürünler sayesinde gerçekten çok kolaylaştı ve iyi ki kolaylaştı. Bu buzdolabı tam bir sanat eseri, çok ama çok şık, ama amelia1'inde dediği gibi büyük bir mutfak şart bu şahane şey için. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 Buzdolabında smart özelliği nasıl oluyor ? Anlayamadım. yemek tariflerini belleğinde bulundurması, wi-fi bağlantılı olması, telefonla uzaktan erişilmesi buzdolabının smart olduğunun göstergesi... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Hava raporunu bile veriyormuş.. Buna göre yarın hava soğuk olacaksa, bana bir çorba tarifi ver demeniz yeterli.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Hava raporunu bile veriyormuş.. Buna göre yarın hava soğuk olacaksa, bana bir çorba tarifi ver demeniz yeterli.. yemek tariflerini belleğinde bulundurması, wi-fi bağlantılı olması, telefonla uzaktan erişilmesi buzdolabının smart olduğunun göstergesi... Bunu bilmiyordum, vay beee, nasıl bir beyin koymuşlar bu makinenin içine böyle, mutfakta olmak çok keyifli olacak bu buzdolabından sonra. Telefonla uzaktan erişilmesi nasıl bir özellik, ne anlatılmak istendiğini ben pek anlamadım ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 aklıma şöyle birşey geliyor telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması konusunda; her aldığın sebze meyveyi dolabın hafızasına kaydetsen markete gittiğinde acaba şu var mıydı diye düşünmek yerine telefonunla direkt bağlanıp olup olmadığını öğrenebilirsin.. kendi fikrim bu.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 aklıma şöyle birşey geliyor telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması konusunda; her aldığın sebze meyveyi dolabın hafızasına kaydetsen markete gittiğinde acaba şu var mıydı diye düşünmek yerine telefonunla direkt bağlanıp olup olmadığını öğrenebilirsin.. kendi fikrim bu.. Yok daha neler amelia Öyle bir özelliği olsaydı bu buzdolabına akıllı değil dahi derdik emin ol. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması denilince bir bu geldi aklıma... sizin başka birşey geliyor mu? Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 aklıma şöyle birşey geliyor telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması konusunda; her aldığın sebze meyveyi dolabın hafızasına kaydetsen markete gittiğinde acaba şu var mıydı diye düşünmek yerine telefonunla direkt bağlanıp olup olmadığını öğrenebilirsin.. kendi fikrim bu.. Bana çok mantıklı geldi. Buzdolabı bunu yapmıyorsa bile Lg'ye ya da diğer firmalara bu fikri söylemek gerek. Bir iş kadını yoğun çalışmaktan an geliyor buzdolabında ne olduğunu unutuyor. Markete gidip alışveriş yaptığında buzdolabında neler olduğunu hatırlamadığı için tekrar alıyor. Bahsettiğiniz teknoloji ile bunun önüne geçilebilir.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 aklıma şöyle birşey geliyor telefon üzerinden bilgi erişim sağlanması konusunda; her aldığın sebze meyveyi dolabın hafızasına kaydetsen markete gittiğinde acaba şu var mıydı diye düşünmek yerine telefonunla direkt bağlanıp olup olmadığını öğrenebilirsin.. kendi fikrim bu.. Alışverişe çıktığımda sırf bu yüzden bir sürü zaman kaybediyorum ve evde olan olmayan ne varsa mecbur almak zorunda kalıyorum. Bu özellik benim açımdan çok tasarruflu olacak Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Alışverişe çıktığımda sırf bu yüzden bir sürü zaman kaybediyorum ve evde olan olmayan ne varsa mecbur almak zorunda kalıyorum. Bu özellik benim açımdan çok tasarruflu olacak Hatice bu özellik bu buzdolabında varmı yokmu bilinmiyor, amelia1 sadece varsayımda bulundu, çok güzel bir özellik kabul ediyorum ama bu kadarını yapmış olabileceklerini nedense düşünemiyorum, smart ta bu buzdolabı o kadarda smart değil bence. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 arkadaşlar, dün gece yabancı sitelerden birinde bu buzdolabını buldum... anladığım kadarı ile telefon ile uzaktan bilgi sağlanması şu şekilde... dışardayken hafızaki yemek bilgilerine ulaşıp hangi malzemelerin gerekli olduğunu öğrenip, marketten alıp gelmek... 1 Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 arkadaşlar, dün gece yabancı sitelerden birinde bu buzdolabını buldum... anladığım kadarı ile telefon ile uzaktan bilgi sağlanması şu şekilde... dışardayken hafızaki yemek bilgilerine ulaşıp hangi malzemelerin gerekli olduğunu öğrenip, marketten alıp gelmek... Çok iyi gerçekten ama çok pahalı olur sanırım. Buzdolabına bakıldığında tasarımından bile anlaşılıyor kaliteli ve çok iyi özelliklere sahip olduğu. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Desenize buzdolabının kapağına bir nevi bilgisayar monte etmişler, çok ama çok zekice. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 arkadaşlar ayrıca facebook, twitter gibi sosyal ağlarada bağlanılıyormuş.. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 arkadaşlar ayrıca facebook, twitter gibi sosyal ağlarada bağlanılıyormuş.. Bi yaşıma daha girdim:))) Buzdolabından twittera bağlanmak... Mesaj da atılıyor muymuş? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 arkadaşlar ayrıca facebook, twitter gibi sosyal ağlarada bağlanılıyormuş.. Buna inanmam işte, en azından gözlerimle görene kadar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.