Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bu buzdolabının buzluğu diğer buzdolaplarının buzluklarından %15 daha genişmiş. Biz memlekete gittiğimizde yöresel yemeklerimizi dönerken yanımızda getiririz. İnanın buzluğumuzu görmenizi istemem..Savaş mı çıkacak dersiniz?:) Yetmiyor yani buzluğumuz bize.. Bizim gibi memleketinden uzakta yaşayanlar için ideal bir buzdolabı bence..

• Cevaplar 63
  • Görüntü 5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• mor burunlu tavşan
    mor burunlu tavşan

vay lg'nin diğer buzdolaplarına bakıp hayran olurken birisi daha eklenmiş...gerçi fazla büyük bana göre ama hoş...

• arkadaşlar, dün gece yabancı sitelerden birinde bu buzdolabını buldum... anladığım kadarı ile telefon ile uzaktan bilgi sağlanması şu şekilde... dışardayken hafızaki yemek bilgilerine ulaşıp hangi ma

Gönderi tarihi:

Bizim buzlukta artık ağzına kadar doldu. turned.gif Bazen kola alıyoruz, sıcak diye buzluğa koyup hemen soğusun istiyoruz ama dolap üzerimize yıkılıcak gibi bakıyor forgiveme.gif

O yüzden kesinlikle iç hacminin genişliği çok iyi.thumbsup.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar

iç hacminin ne kadar olduğuna dair bilgi mi buldunuz yoksa??

Gönderi tarihi:

Buzdolabının içi geniş olmalı.. Tencereler rahatlıkla sığmalı..

iç hacminin ne kadar olduğuna dair bilgi mi buldunuz yoksa??

Benim, daha doğrusu bizim, yani ailem için en önemli özelliklerinden biri iç hacminin genişliği, biz ailecek yemek yapmayıda, yemek yemeyide çok severiz, koca koca tencereler kullanıyoruz, bu tencereleri küçük bir dolaba sığdırmak mümkün değil, o nedenle iç hacmi çok önemli, iç hacmini bende çok merak ettim, nasıl öğrenebiliriz?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

@yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar :) bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı :) elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir.

Gönderi tarihi:

@yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar smile.png bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı smile.png elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir.

O zaman güzel paylaşımın için teşekkür ederiz amelia, yeni bilgilerini beklemede olacağız.

Gönderi tarihi:

@yağğmur, ben sadece açtığım başlıkta yazdıklarımı ve birkaç bilgi daha buldum ve sizlerle paylaştım... benden bu kadar smile.png bu buzdolabı için yakın zaman da daha çok bilgi alırız sanırım.. sonuçta akıllı buzdolabı smile.png elbet daha çok insanın dikkatini çekecektir.

Çok teşekkür ederiz..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Türkiye'ye gelecek mi acaba bu buzdolabı? gelirse çok kullanan olur mu acaba sizce?

Gönderi tarihi:

Yeni çıkan teknolojiler Türkiye'ye geliyor ama biraz rötarlı..:) Türk insanı teknolojiye çok meraklıdır. Baksanızı smartphone'lar artık hepimizde var neredeyse.. Şimdilerde smart tv modası da almış başını gidiyor.. Yakında smart refrigeratorlar da gelir tam olmuş oluruz..:)))

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yani bir buzdolabından kaç kişi facebook'a, twitter'a girer bilmiyorum ama telefondan bağlanıp yemek tarifindeki malzemeleri almak gayet iyi bir uygulama..

Gönderi tarihi:

Düne kadar hiç kimse buzdolabından facebook yada twitter'a girmezdi çünkü böyle bir teknoloji yoktu, ama artık bu buzdolabını satın alan herkes bu özelliği kullanır bence, pc başından kalkamadıkları için aç kalanlar bu buzdolabına bayılacak bence.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Düne kadar hiç kimse buzdolabından facebook yada twitter'a girmezdi çünkü böyle bir teknoloji yoktu, ama artık bu buzdolabını satın alan herkes bu özelliği kullanır bence, pc başından kalkamadıkları için aç kalanlar bu buzdolabına bayılacak bence.

yeni birşeylerin bulunması, üretilmesi çok ama çok güzel fakat sanırım ben biraz nostaljik kafadanım... biraz ama :) yani buzdolabından facebook'a girmek bana biraz garip geliyor.. ben cep telefonumdan bile girmiyorum.. buzdolabında benim için önemli olan görünümü ve eskimesi uzun süren kapak lastikleridir mesela...

bu buzdolabının görüntüsünü beğendim... özelliklerine bir tam ulaşsak daha çok beğenebilirim..

Gönderi tarihi:

Kısa sürede bu buzdolabı ile bilgiler çıkar, o zaman hem doğru hem de bütün özelliklerini öğrenmiş oluruz. Tabi bu güzel tasarımın inşallah siyah rengide vardır.

Gönderi tarihi:

Kırmızı renkliside çok şık olur bence, hani güzel insanlar için kullanılan çuval giydirsen yakışır tabiri bu dolap içinde geçerli bence, çünkü okadar şıkki ne renk olursa olsun güzel durur.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yanlız bu buzdolabı akıllı diye çok pahalı olabilir...

Gönderi tarihi:

Diğer sıradan buzdolaplarından pahalı olacağı kesin. Biri normal diğeri akıllı..:))

Gönderi tarihi:

Sonuçta LG' nin o yüzden fiyat konusunda rahatım, diğer buzdolapları gibi olmasada çok pahalı olacağını sanmıyorum.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yurt dışında 3.000 $'dan satılacakmış. bunu da bugün okudum. burada ne kadar olur göreceğiz smile.png

Gönderi tarihi:

5500 TL civarı bir fiyatı var.. Acaba Türkiye'de satışa sunulduğunda üstüne ekleme yaparlar mı?

Gönderi tarihi:

Büyük ihtimalle daha yüksek bir fiyattan satışa sunulur bu buzdolabı, herşeyi iyi hoşta bu olmadı şimdi :)

Gönderi tarihi:

Akıllı buzdolabı olduğu için fiyatı aslında normal ama bizim bütçeye göre biraz fazla ermm.gif

Gönderi tarihi:

Normal cep telefonları 200-300 TL'ye satılırken smartphone'lar 1000-2000'ye satılıyor.. Smart buzdolabındaki fiyat farkı normal bence.. Ama bize pahalı geliyor..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.