Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Banyoyu boyamadan önce bir sürü düşünce ortaya koymak gerekir. Bu makalede, banyo boyama sırasında yararlı olacak ipuçları bulacaksınız. Okumaya devam edin

Tüm evi yenilemek yerine, yeniden boyamak daha iyi ve ekonomik bir seçenektir. Boyanmış ev yenilenmiş bir ev gibi yeni ve aynı çekici görünür. Yani, evinizi yeniden boyamaya karar verdiyseniz, boya ile ilgili ipuçları arıyor olmalısınız. Dikkate almanız gereken tek şey, banyo hariç, evin diğer odalarının rengidir. Ancak, banyo için boya ararken, pek çok farklı şeyler dikkate almak gerekir. Birincisi, renk yatıştırıcı olmalı ve gerekli etkiyi de beraberinde getirmelidir. İkincisi, nemin banyoda kalma olasılığı dikkate alınmalı ve uygun boya türleri seçilmelidir. Boya rengine karar verdiyseniz, aşağıdaki banyo boyama ipuçları size yardımcı olacaktır.

 

Banyonuzu-Yeniden-Dekore-Edin-1.jpg

 

Aslında banyo duvarlarını boyamadan önce dikkate almanız gereken birkaç şey var. Modern ya da geleneksel bir banyo isteyip istemediğinize karar verin ve sadece ona göre bir renk seçin. Banyo, ebeveyn yatak odası ile bağlıysa, yatak odası ile banyo renk uyumlu olabilir. Son olarak, renk, banyo döşemesiyle de uyumlu olmalıdır. Belirtilen önerilere uygun bir renk seçtiyseniz, banyonuzu boyamak için ipuçlarını ve fikirleri değerlendirebilirsiniz.

Temizlik

 

Aslında banyoyu boyamadan önce uygulanması gereken ilk ve en önemli adım temizlik ve yığılmayı önlemek. Aynayı ve tüm değerli kozmetik ürünlerini banyodan kaldırmalısınız. Boyama sırasında banyoyu mümkün olduğunca boşaltmaya çalışın, böylece yığılmayı önlemiş olursunuz. Eğer eşyaları banyodan kaldıramıyorsanız üzerine naylon bir şeyler örtebilirsiniz. İkincisi, küften kurtulmaktır. Banyonun boya öncesi ihtiyaç duyduğu en önemli görevlerinden biridir. Bu iş için profesyonel yardım alabilirsiniz. Duvarlar nemli olmamalıdır, boyadan önce kuruması gerekmektedir. Astar da boyamadan önce yapılmalıdır.

 

Banyonuzu-Yeniden-Dekore-Edin-3.jpg

 

Boyama

 

Banyonuz için en uygun boyayı piyasadaki farklı türler arasından seçebilirsiniz. En iyi banyo boyama ipuçlarından biri, yağ bazlı boya kullanmaktır. İkincisi, banyo rengi genel görünüm de önemli bir rol oynar. Genellikle yumuşak ve yatıştırıcı bir etkiye sahip olan pastel renkler kullanılmalıdır. Banyo boyutu küçük ise, mevcut alanı büyük gösteren, ışıklı renkler seçin. Aksine, daha büyük alanlar için de koyu renkler kullanabilirsiniz. Temel renklerin yanı sıra, farklı boyama teknikleri kullanmak gibi diğer banyo boyama fikirlerini de uygulayabilirsiniz. Harmanlayarak boyama ve çapak alma, günümüzde kullanılan en popüler boyama teknikleridir. Banyoda aydınlatma efektleri kullanacaksanız, aydınlatma renklerini duvar rengini tamamlayan renklerden tercih etmelisiniz. Banyonun tavanını boyamak için ipuçları arıyorsanız, saten boya banyo tavanları için en uygun olanıdır. Bu banyo boyama ipuçlarının size yardımcı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi için banyo boyama teknikleri üzerine daha fazla okuyun. Bu ipuçları ve teknikler sayesinde, kesinlikle daha kolay bir badana yapacaksınız. İyi şanslar!

 

Banyonuzu-Yeniden-Dekore-Edin-2.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bu haber zengiler için yav

bizde piyasadan ucuz boya alınır boyacıyla pazarlık yaparak anlaşılır gerisi boyacıya bırakılır

o bigüzel boyar eder arada bi kahve meyve götürülür

bu kadar teferruata ne gerek var

zengin olsam bile bu kadar şeyi benmi düşünecem

param var abi benim niye ben düşüneyim

verrim parayı boyacı düşünsün

kehh

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.