Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2011 Admin Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2011 Zirveye Giden Yol - The Ides of March (2011) Başkanlığa koşan bir adayın seçim bürosundaki kargaşayı konu alan bu filme gerçek bir olaydan esinlenerek oluşturulmuş. Başkan adayının seçim kampanyasını yürüten Ryan Gosling yanlış bir kararla karşı tarafında kampanya başkanı ile görüşmesinden sonra başına gelen olayları konu alıyor. Bu olayların arasında desteklediği başkan adayının kirli çamaşırlarıda ortaya çıkıyor. Oldukça sürükleyici bir film kaçırmayın diyorum. Filmin Türkçe ismini Türkçeleştiremedim (Latin dilinde The Ides of March Sezarın öldürülüşünü anlatır - Şekispir ise bunu kitabında kullanmıştır) Oyuncular: George Clooney, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Max Minghella, Jennifer Ehle, Michael Mantell Yönetmen: George Clooney Dirty tricks stand to soil an ambitious young press spokesman's idealism in a cutthroat presidential campaign where "victory" is relative. The film is inspired by the real-life experiences of an aide who worked on Howard Dean's failed 2004 run. Cast: George Clooney, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Max Minghella, Jennifer Ehle, Michael Mantell Director: George Clooney Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Buda sinemadan kalkmak uzre, bunuda izlemek istiyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.