Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 13 yıl E-bay'da 765$'dan satılıyor.. Bence 3.000 TL'den daha az gelir piyasaya... İki fiyatın arasında ciddi fark var. Eğer fiyat gerçekten böyleyse..Biraz daha bekleyip bir kampanya ya da promosyon bulursam fiyat daha da uygun olur. O zaman satın alabilirim..
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 13 yıl İki fiyatın arasında ciddi fark var. Eğer fiyat gerçekten böyleyse..Biraz daha bekleyip bir kampanya ya da promosyon bulursam fiyat daha da uygun olur. O zaman satın alabilirim.. Aradaki fiyat farkı gerçekten çok fazla, bakalım hangi taraftaki fiyatla satışa sunulacak.
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 13 yıl En iyisi biraz bekleyip kampanya ya da promosyon olduğu zaman satın almak.
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2011 13 yıl Yazar En iyisi biraz bekleyip kampanya ya da promosyon olduğu zaman satın almak. kesinlikle... merak ediyorum bende uygun olacağını düşünüyorum çünkü lg'nin genelde piyasanın altında fiyatı oluyor ürünlerinin
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 13 yıl kesinlikle... merak ediyorum bende uygun olacağını düşünüyorum çünkü lg'nin genelde piyasanın altında fiyatı oluyor ürünlerinin Katılıyorum, en iyi teknolojiyi sunmalarına rağmen fiyatları oldukça uygun oluyor.
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 13 yıl Lg'nin kalite/fiyat dengesi genelde iyidir. Yüksek teknolojiyi uygun fiyata satarlar.. Akıllı ev süpürgesi ise uzun zamandır hayalini kurduğum bir teknoloji.. Teknolojinin böyle işimizi kolaylaştıracak şekilde ilerlemesi beni çok duygulandırıyor..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 13 yıl Lg'nin kalite/fiyat dengesi genelde iyidir. Yüksek teknolojiyi uygun fiyata satarlar.. Akıllı ev süpürgesi ise uzun zamandır hayalini kurduğum bir teknoloji.. Teknolojinin böyle işimizi kolaylaştıracak şekilde ilerlemesi beni çok duygulandırıyor.. Sanırım biraz tembeliz turkmedia Lg'deki kalite ve fiyat dengesi gerçekten çok iyi, ters orantıyla yüksek kaliteyi düşük fiyata satıyor lg, bunu nasıl başarıyor ben anlayabilmiş değilim.
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 13 yıl Sanırım biraz tembeliz turkmedia Lg'deki kalite ve fiyat dengesi gerçekten çok iyi, ters orantıyla yüksek kaliteyi düşük fiyata satıyor lg, bunu nasıl başarıyor ben anlayabilmiş değilim. Evet biraz..) Ama ne yapayım teknoloji bizi bu hale getirdi. Fiyatı uygun kalitesi iyi olunca insan kendini tutamıyor. Ben akıllı ev süpürgesiyle evi hergün süpürürüm..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 13 yıl Evet biraz..) Ama ne yapayım teknoloji bizi bu hale getirdi. Fiyatı uygun kalitesi iyi olunca insan kendini tutamıyor. Ben akıllı ev süpürgesiyle evi hergün süpürürüm.. Sen akıllı ev süpürgesiyle evi süpürmezsin, akıllı süpürge kendi kendine evi süpürüyor, kendine hiç pay çıkarma boşuna
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2011 13 yıl Sen akıllı ev süpürgesiyle evi süpürmezsin, akıllı süpürge kendi kendine evi süpürüyor, kendine hiç pay çıkarma boşuna Bayanların çoğu bende dahil bu süpürge sayesinde kendimize daha çok vakit ayırırız.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 13 yıl Kesinlikle haklısın hatice, çok büyük bir kolaylık sunuyor bu makine, geçenlerde bir yerde okuduğuma göre bu makine sadece süpürmekle kalmıyormuş silme işlemide yapıyormuş.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 13 yıl Kesinlikle haklısın hatice, çok büyük bir kolaylık sunuyor bu makine, geçenlerde bir yerde okuduğuma göre bu makine sadece süpürmekle kalmıyormuş silme işlemide yapıyormuş. Ne!!!! İnanamıyorum..Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz.. Peki süpürmeyi anladım da bu küçüçük makine silme işini nasıl yapıyor?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 13 yıl Ne!!!! İnanamıyorum..Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz.. Peki süpürmeyi anladım da bu küçüçük makine silme işini nasıl yapıyor? Makinenin alt kısmına serilen bir bez yardımıyla dolaştığı tüm yerleri bezle silebiliyor bu küçük harika makine, en büyük kolaylığıda bu bence, koltuk altı gibi silmekte zorlanılan yerleri eşyaları çekmek zorunda kalmadan bu makineyle temizleyebilmek harika.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 13 yıl Bu makina gerçekten bütün insanların hayır diyemeyeceği bir teknoloji harikası Temizlik yapmayı pek sevmezdim, artık hiç sevmek zorunda da kalmıcam
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 13 yıl Makinenin alt kısmına serilen bir bez yardımıyla dolaştığı tüm yerleri bezle silebiliyor bu küçük harika makine, en büyük kolaylığıda bu bence, koltuk altı gibi silmekte zorlanılan yerleri eşyaları çekmek zorunda kalmadan bu makineyle temizleyebilmek harika. Bulaşıkları bulaşık makinesi, çamaşırları çamaşır makinesi, zemin temizliğini akıllı süpürge yapacaksa ne kaldı ki başka? ) Aa pardon bir de ütü var.. Onu da yapıveririm artık..
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 13 yıl Makinenin alt kısmına serilen bir bez yardımıyla dolaştığı tüm yerleri bezle silebiliyor bu küçük harika makine, en büyük kolaylığıda bu bence, koltuk altı gibi silmekte zorlanılan yerleri eşyaları çekmek zorunda kalmadan bu makineyle temizleyebilmek harika. ben bu makineye çok olumlu bakamıyorum nedense... bunun yüksekliği kaç cm ki sizin koltuklarınızın altına girebilsin?
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 13 yıl ben bu makineye çok olumlu bakamıyorum nedense... bunun yüksekliği kaç cm ki sizin koltuklarınızın altına girebilsin? Benim evim eşya bakımından kalabalık değil Amelia1. Bu yüzden benim işime yarar bu makine. Ama öyle evler var ki eşyadan geçilmiyor... O zaman her eşyayı kaldırıp altını süpürmek ve silmek gerekir.
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 13 yıl Bu zamanda parkenin üzerine bir halı atmak yeterli ama peki bu süpürge halıların üzerine çıkabiliyor mu ?
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2011 13 yıl Bu zamanda parkenin üzerine bir halı atmak yeterli ama peki bu süpürge halıların üzerine çıkabiliyor mu ? Hatice tanıtımda bir halıflex vardı ve zeminden bu halıflexin üzerine çıktı süpürge, ama kalın tüylü halılarda durum nasıl olur bilemeyeceğim.
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 13 yıl Benim evimde halıflex yok. Küçük ve o kadar da kalın olmayan halılar var ( pek halı sevmem).. Dediğim gibi bana uygun bir süpürge .. Bir de küçük olması, çok yer kaplamaması benim hoşuma gitti.
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 13 yıl Hatice tanıtımda bir halıflex vardı ve zeminden bu halıflexin üzerine çıktı süpürge, ama kalın tüylü halılarda durum nasıl olur bilemeyeceğim. Ben araştırdım ve bu videoyu buldum. Halının üzerinede kolayca çıkabiliyormuş http://www.youtube.com/watch?v=tI32x1PvYdI&feature=related
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2011 13 yıl Ya bu çok tatlı, kırmızısını düşünsenize tam bir uğur böceği bu arada beni çok şaşırttı, ben halının üzerine çıkabileceğine pek ihtimal vermemiştim, çünkü halı kalına benziyor, kenarlarıda overloklu üstelik, vay be.
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 13 yıl Bende hiç ihtimal vermiyordum, halının üzerine çıkabilmesine ama videoyu izleyince çok şaşırdım. Gerçekten dört dörtlük bir teknoloji, helal olsun ne diyeyim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.