Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 19 yıl Arkadaşlar merhaba. Ağdaki bilgisayarları kullanan kişilerin MSN yi çalıştırmamasını istiyorum. Yani kontrolü elime almak istiyorum. Onlar MSN i kursa bile MSN e girmemelerini istiyorum. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 19 yıl Patron kokusu alıyorum. 9761[/snapback] bende aldım o kokuyu
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 19 yıl Arkadaşlar merhaba. Ağdaki bilgisayarları kullanan kişilerin MSN yi çalıştırmamasını istiyorum. Yani kontrolü elime almak istiyorum. Onlar MSN i kursa bile MSN e girmemelerini istiyorum. İlgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sayın Mustoni. Siz insanlarla konuşmaz, onlarla insan gibi davranmaz (patronluk taslar) ve fikirlerinizle heyecanlandıramazsanız, onlar da bunu başka yerde ararlar. Saygılar.
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar arkadaşım öyle bilmeden konuşmak kolay. Ağda benim sorumluluğumda olmayan kişiler var. Onlara da gerekeni söyledim ama 120 kişinin arasında illa sorun çıkaran oluyor. Hem sen nerden biliyosun benim onlara patronluk tasladığımı. Öyle yerinden atıyosun.
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2005 19 yıl Mustoni: Sana patronsun demedim. Hareketlerinden patronluk kokusu alıyorum dedim. Yazdığım yorum da bu varsayıma dayanarak yapılmıştır... Hem ağda msn kullanan kişiler ne gibi sorunlar çıkarıyorlar? Monitöre kafa mı atıyorlar?
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2005 19 yıl Yazar Bende senin konuşmalarından biraz şımarık olduğunu anlıyorum. Bu kadar cevap yazacağına msn de neden sorun çıktığını düşünseydin daha iyi olurdu. Ama ben genede sana bir kaç neden söyleyeyim. Hem msn de sohbet edip hemde müşterilerle ilgilenmeleri biraz zor oluyor. Ayrıca sinirlenip bilgisayara kafada atabilirler. Ayrıca benim amacım bu ve benzeri problemleri sorup öğrenmekti. Ağ konusunda henüz fazla bi tecrübem yok. Bide bende şirkette sadece bir işçiyim.
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 19 yıl bunu engelleyemezsin en garanti çözüm internetlerini kesmen our çünkü web messenger var oradan kullanırlar yine açık yine
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 19 yıl bunu yapamazsın ama frewall ve benzeri programlar kullanarak msn açılmamasını sağlayabilirsin
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 15 yıl en eskı konu bence kapatılmalılar ) modemın ayarlarından msn portunu kapat bukadar ))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.