Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Skydiving sanirim yapmak istedigim ama bir turlu cesaret edemedigim bir spor. Bulundugum sehirde skydive yapilan merkeze gittim. Hocalarla konustum.Ucaga binip atliyanlari izledim. Hocalarla O.M'lestik. Ama bir turlu cesaret edemedim. Tandem yapacagim halde kendimi o kapida dusununce karnima agri giriyor. Hocalardan biri bana roller coster gibi degil, atladiktan sonra asagisi kart postal gibi geliyor. Ilk korkuyu yenince zevk aliyorsun, dedi.

Aranizda yapan var mi? 15.000 feet'ten atlamak nasil birsey?

Gönderi tarihi:
  • Admin

5'den fazla... aslında Chatmaster bu işin uzmanı... o tahminime göre 30'un üstünde atlama yapmıştır ve sertifikalıdır... Yani Tandem yapmak zorunda değil... :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ilk atlamada tandem oneriliyor. Sonrasinda tek atlayabiliyorsun ama tek dediklerine bakma iki hoca seni bir dakika serbest birakip sonrasinda tutuyor, certificat icin 10 seferlik kurs veriyorlar. Bunlar benim icin ikinci planda. Ben atlamak istiyorum. Atlama korkusunu yenmek istiyorum. Benimle konusan kadin 3900 kere atlamis.

Birsey sorucagim : ucaktan atlama aninda vazgecme hissi duydun mu ilk anda? Yukseklik korkum varsa ve ben bunu bilmiyorsam n'olur? Hava da olme ihtimalim var mi? Son olarak cok atlama aninda yasadigin his nasil birsey?

• 3 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

istanbulda bunun eğitimi veren yerler varmı?

bende uzaydan atlayan adamı gördükten sonra benide atlama merakı sardı:D

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Yamaç paraşüt e git o daha zevkli ve daha yapılabilir.;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.