Φ siosteran Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Değerli Arkadaşlar, Hepinize merhaba, Forumda üst sıralarda yer alan konular ilginç geldiği için,ilgili konularda görüşlerimi belirttim.Forum ortamı bana biraz yabancı olduğu için kendimi tanıtmakta geç kaldım.Bu bölümü sonradan keşfettim.Bu bölüme yazamadığım şeyleri başka yerlere yazınca uyarılar aldım.Bu forum ortamının arkadaş bulmada daha önemli olabileceğini düşünüyorum. Beni anlayışla karşılayabileceğinizi umarım. Saygılarımla, Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 gecte olsa hos geldın ayrıca yazdıklarınıda begenerek okuyorum Alıntı
Φ siosteran Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Teşekkür ederim. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 hoşgelmişssin ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ siosteran Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Hoşgeldiniss Sizler de hoşgeldiniz.İnşallah bundan sonra daha olumlu konu başlıkları seçmeye özen gösteririm. Alıntı
Φ siosteran Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Teşekkür Ederim.Sizler de hoşgeldiniz?Çay,kahve,ıhlamur,kuşburnu ne arzu ederdiniz? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 hoşgeldin. Türk kahvesı alayım ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.