Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Ters dönünce birden midem bulandıda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bumu yani şuanki ruh halin he Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Ben bilsem şu anki ruh halimi ama sanırım kendimi çok yanlız vede mutsuz vede huzursuz vede anormal vede vede vede vede ????????????? vede ne yaw her neyse vede hahahaha takıntı oldu vur sırtıma takıldım egzocum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 gel sen şöle yamacıma doğru bakalım .devil: Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 hemen geliyorum canım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 heh gel şöle otur bakiim derdini sölemeyen derman bulamazmış öhö de bakiim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ama nasıl olur ben tanımadığım insanların yanında öhööö demem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 sen benim kim olduğumu bu forumdaki herkesten ii biliyorsun luci yapma gözünü seveyim gel dedim şöle yanıma Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Sen Benim Kankamsın doğru ya ihtiyarlık dedinya ne yaparsın unutmuşum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 olsun aramızda lafı olmaz canıımmmm Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Dinleme cihazın varmı kanka nasıl dinlicen sırtımı Ulan 5 dk sonra ordayım atın ölümü arpadan benimkisi senden olsun beaaa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 gel canım sen bana bir çuval arpamda var sen gel Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Sen arpalara başla ben yardıma geliyoommmm Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Benim son durumumda bu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.