Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 bu enreresan smileyleri nasıl yaptığımı öğrenme4k istermisin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 efet mesela zıplayan smiley yapmak istiyosan hani o merak ettiğini smileyler arasına şunları koy ^^*hl/ her smileyin arasına bu işareti koy zıpladıklarını göreceksin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 olmuyo her smileyin arasına ^^*hl/ bu işareti koydum ama olmadı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 olmuyo her smileyin arasına ^^*hl/ bu işareti koydum ama olmadı sen 2 saattir onlamı uğraşıyon ben sasllamıştım öyle birşey yok Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sen 2 saattir onlamı uğraşıyon ben sasllamıştım öyle birşey yok sallamışmıydın intikam zilleri çalsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sallamışmıydın intikam zilleri çalsın Kıs o intikam çanları çalsın olacaktı Yuksam etekleri zil çalmak deyimi böyle bişeymi kankim Siyahx süppersin kanımca Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Kıs o intikam çanları çalsın olacaktı Yuksam etekleri zil çalmak deyimi böyle bişeymi kankim Siyahx süppersin kanımca belkim ben çan sefmiyorum , sil kullanıyorum sanane çok hoşuna gitmiş kanımca sankim kendisi yapmasdı aynı şeyi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Zevkler ve ziller tarışılmas tabe kankim Yapmasdım tabe Siyahxin ipiyle kuyuya inilir mi heç Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Kıs o intikam çanları çalsın olacaktı Yuksam etekleri zil çalmak deyimi böyle bişeymi kankim : Siyahx süppersin kanımca Reca ederim ne demek belkim ben çan sefmiyorum , sil kullanıyorum sanane çok hoşuna gitmiş kanımca sankim kendisi yapmasdı aynı şeyi başka bi taktik daha var onuda öğretemmi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Zevkler ve ziller tarışılmas tabe kankim Yapmasdım tabe Siyahxin ipiyle kuyuya inilir mi heç yapardın belki de sende denemişsindir başka bi taktik daha var onuda öğretemmi ben seninle konuşmuyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.