Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl efet mesela zıplayan smiley yapmak istiyosan hani o merak ettiğini smileyler arasına şunları koy ^^*hl/ her smileyin arasına bu işareti koy zıpladıklarını göreceksin
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl olmuyo her smileyin arasına ^^*hl/ bu işareti koydum ama olmadı
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl olmuyo her smileyin arasına ^^*hl/ bu işareti koydum ama olmadı sen 2 saattir onlamı uğraşıyon ben sasllamıştım öyle birşey yok
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl sen 2 saattir onlamı uğraşıyon ben sasllamıştım öyle birşey yok sallamışmıydın intikam zilleri çalsın
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl sallamışmıydın intikam zilleri çalsın Kıs o intikam çanları çalsın olacaktı Yuksam etekleri zil çalmak deyimi böyle bişeymi kankim Siyahx süppersin kanımca
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl Kıs o intikam çanları çalsın olacaktı Yuksam etekleri zil çalmak deyimi böyle bişeymi kankim Siyahx süppersin kanımca belkim ben çan sefmiyorum , sil kullanıyorum sanane çok hoşuna gitmiş kanımca sankim kendisi yapmasdı aynı şeyi
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl Zevkler ve ziller tarışılmas tabe kankim Yapmasdım tabe Siyahxin ipiyle kuyuya inilir mi heç
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl Kıs o intikam çanları çalsın olacaktı Yuksam etekleri zil çalmak deyimi böyle bişeymi kankim : Siyahx süppersin kanımca Reca ederim ne demek belkim ben çan sefmiyorum , sil kullanıyorum sanane çok hoşuna gitmiş kanımca sankim kendisi yapmasdı aynı şeyi başka bi taktik daha var onuda öğretemmi
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl Zevkler ve ziller tarışılmas tabe kankim Yapmasdım tabe Siyahxin ipiyle kuyuya inilir mi heç yapardın belki de sende denemişsindir başka bi taktik daha var onuda öğretemmi ben seninle konuşmuyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.