Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ayyy fenerli renklerdeki banelliğe bak fenerli değilim asla da olmam.renkleri farketmedim.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl fenerli değilim asla da olmam.renkleri farketmedim. aman iyi olma bende değilim takımmı fener
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sana değil o öfke! elektrikli biri var yeni,saçma sapan şeyler yazmış topicin birinde :devil:
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sana değil o öfke! elektrikli biri var yeni,saçma sapan şeyler yazmış topicin birinde :devil: doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten. napim lafım sana değildi karikatüreydi ama seninde bunu anlaman lazımdı. imza için böle yapıyon dimi?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl imzan çok saçma bence.. DİN ile şaka olmaz! bu laf imzama mı sadece,yoksa içinde banada birşeyler söylenmeye çalışılıyor mu?! tartışmıyacağım!bugüne kadar bu forumda kimseyle tartışmadım! seninlede tartışmayacağım!
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl imzan çok saçma bence.. DİN ile şaka olmaz! bu laf imzama mı sadece,yoksa içinde banada birşeyler söylenmeye çalışılıyor mu?! tartışmıyacağım!bugüne kadar bu forumda kimseyle tartışmadım! seninlede tartışmayacağım! bu konuyu uzatmayı istemem ama son bişi yaziyim. benim lafım sana değil.normalde birisi de (senmiydin bilmiyorum)akraba evliliği üzerine bi karikatü vardı imzasında acayip hoşuma gitmişti. ama senin karikatüründe adam dinle ilgili tehlikeli bi espiri yapılıyo.normalde başka bi karikatürü imzan yapsaydın benden imzan için 100 puan alırdın.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl o imzada benim imzamdı,imzasında karikatür olan bi ben varım zaten! dinle ilgili tehlikeli birşey dediğin şeyin,kime ne anlattığını bilmiyorum! zaten benim bu imzadan anladığımla,senin anladığın farklıdır! ben gülüyorum,sen aklınca yorum yapıyorsun! bu kadar basit! sustum
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl kim demiş? al işte gene yaptın yapacağını çok hırçınsın ya sert taşa çarptık?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl al işte gene yaptın yapacağını çok hırçınsın ya sert taşa çarptık? esprik yaptım anlaşırız canım,deve yükü değil ya bu
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl esprik yaptım anlaşırız canım,deve yükü değil ya bu valla canımsın ya cidden çok sevindim. espirili zor bi kişisin. ayrıca karikatürde 100 üzerinden 110 yazcam bunu gerekli topiğe.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.