Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl saadet (99) SAADET NİNE FORUMUMUZUN EN TAZESİ OLARAK SİZE NİCE YAŞLAR DİLERİM İNŞALLAH SENEYEDE BURDA 100. YAŞINIZI KUTLAMAYI CANI GÖNÜLDEN DİLERİM doğum gününüz kutlu olsun
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Ben bişey anlamadım yine ama neyse saadet nineye nice mutlu seneler dilerim.. Biri bunu açıklasın merak ettim şimdi..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar kriptexim dün saadet nickli üyenin doğum günüydü. saadet (99) bu parantez içindeki 99 saadetin yaşını ifade ediyor yani kendisi 99 yaşına girmiş bu üyenin elinde olduğu için oraya 4 de yazılabilir 6 da durum bundan ibaret canım ok !!!
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Ama saadet nine insan bir teşekkür eder..Bak hepimiz burda toplandık doğum gününü kutluyoruz.. Olmuyo ama..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Çok iyi yaaaa.. Saol mıneum.. bişey diil kriptexim sen saadet nineye bakma artık kulakları ağır işitiyo, gözlerde gitmiş ondan gelememiştir
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Hadi yaaaa.. çok üzüldüm... Acil şifalar diliyorum kendisine..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bigün toplanıp gidicez ziyaretine sende gelirisin ok kurtuluş savaşını anlatıcak kesin yine
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Hayır bu defa benim istediğim bölümü anlatacak I. Haçlı seferi
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ya kanki o bölümü en az 38 kere dinledik bu sefer soyadı kanununu anlattıralım
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Hatırım için 39. defa dinlesen ne olur Benim acil bir işim çıktı siz soyadı kanunu ve şapka kanunu dinleyin yetişebilirsem belki gelerem
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Şu çılgın türklerden en çılgınıymış bildiğim kadarıyla doğrumu???? Tabi tabi bende gelirim..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Ben bide kabotaj bayramını dinlemek istiyorum ya Bide bu İstanbula lale operasyonu onun başının altındanmı çıktı acaba? Hani lale devrini özledide..
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar onuda anlattırırız kriptex yenileri hatırlamıyo ama eskiyi su gibi anlatıyo
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Bence sende bizimle gelmelisin gülsün..Tam zamanda yolculuk olacak bu..
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar arkadaşlar saadet teyze bugün işçi bayramı münasebetiyle mitingde olcakmış, müsait bir gününde gideriz artık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.