Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 evet şimdi haklı olabilirsin ama ben daha beceriksizim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 yaw ben kimseyi kastetmedim, genel konustum yaaa... hepimiz bir yerde geri cekmisizdir kendimizi, su veya bu nedenlerden, di mi ama, bunu bende yaptim... olur öyle seyler, gereken dersi cikarmak lazim, mesele bu .... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bence de alaturkacım.. herkes kendi hatasını ve eksiğini görüp bir şekilde telafi etmeye çalışırsa çözülmeyecek problem yok bence...yeter ki sevgi ve iyi niyet olsun.. sevgiler Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 evet haklısın da biz eskisin de sınıfta kaldığımız gibi yenisini de eskisi yüzünden kaybettik ne yapıcaz yok yok ben daha beceriksizim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 evet haklısın da biz eskisin de sınıfta kaldığımız gibi yenisini de eskisi yüzünden kaybettik ne yapıcaz yok yok ben daha beceriksizim 16010[/snapback] cok komiksiniz thelastofmohican kardes Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 evet haklısın da biz eskisin de sınıfta kaldığımız gibi yenisini de eskisi yüzünden kaybettik ne yapıcaz yok yok ben daha beceriksizim 16010[/snapback] cok komiksiniz thelastofmohican kardes 16020[/snapback] no comment Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Hata çok kardeş. Tamam kendi hatalarımızı görelim de. Bence bunu görmekten çok hataların karşılıklı göğüslenmesi. Diyorum ama..))) Ben bu konuda söylediklerimi geri alabilirmiyim..)) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 evet haklısın da biz eskisin de sınıfta kaldığımız gibi yenisini de eskisi yüzünden kaybettik ne yapıcaz yok yok ben daha beceriksizim 16010[/snapback] cok komiksiniz thelastofmohican kardes 16020[/snapback] bak bariz dil cikarmisim, saka diorum iste saka.... hic bi maksatla yazmadim!!! Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 ofsayt diyorsun yani ama yan hakem bayrak kaldırmamışki Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 milkyway, alaturka, karçiçeği, arman, mohi ve askmiracle toplanın. Az sonra bir açıklama yapacağım. Gelenler geldim desin.. Bekliyorummmm Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 burayamı yapacaksın. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 milkyway gelmeden olmazzzz oda burdayım desin.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 biz çıkalım istersen utanmasın kızcağız Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Artık eski sevgiliye mektup mu dersiniz yoksa hiç eskimeyen sevgileye mektup mu dersiniz bilemem ama….)) Ben aşkımı hiçbir zaman bırakmadım. Ona ders olsun diye iki gün böyle davrandım. Bir daha ilişik kesme mesajı göndermez umarım. Onu çok ama çok seviyorum.. Sakın reddiye yazma aşkım, bu sefer gerçekten ayrılırız…)) Aşağıdaki şiiri de senin için derledim.. Seni seviyorum…. Ağlama Yasemin beni de ağlatma Sil göz yaşlarını Yeşerecek sevdan çimenlerde Körpe dudaklarda Aldırma söylediklerime.. Dağıt etrafa mis kokunu...... Ağladıkça ben kayıp gideceğim.. Bağışla beni gömdüm acıları..... Seni seviyorum yasemin… Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Haliyle aslında kopmayan aramızı siz yapmaya çalıştınız.. Sizleri seviyorum sizden kopamam arkadaşlar… Saygılar, sevgiler..))) Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 alkış sabahtan beri göbeğimiz çatladı vicdansız adam seni Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sana hiçbirşey demiyorum..2 gündür çok fazla üzüldüm...ama belki de iyi oldu bilmiyorum..bende seni seviyorum.. ayrıca bende bütün arkadaşlarıma özellikle alaturka'ya çok teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 biri mendil versin, aglicam simdi .... alacagin olsun kralx, nasil yapabildin canim Milkyway´ime böyle bisey....?? ama yürekliymissin gercekten, ben biliodum zaten dersem, yalan olurdu, cünkü cok kötü fena kizmistim sana.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 amma sulugözsün sende Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Arkadaşlar şaka bir yana şuan çok duyguluyum. Yağmur yüklü bulutlar gibiyim.. Ağlıyorum ha.. Hayatımda böyle şeylere alışkın değildim. hiç terekedilme duygusu yaşamamıştım... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 amma sulugözsün sende 16052[/snapback] yaaa hakkatten cok sulugözüm yaaa, napalim böyle bi sonda aglanmaz mi ama Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Arkadaşlar şaka bir yana şuan çok duyguluyum. Yağmur yüklü bulutlar gibiyim.. Ağlıyorum ha.. Hayatımda böyle şeylere alışkın değildim. hiç terekedilme duygusu yaşamamıştım... 16053[/snapback] terkedilmek kötü bisey, ama birde karsindaki insanin cikis noktasini düsünmek lazim,ama seni kutluyorum sedat, helal olsun sana!!! Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 vizonteleden bir inci daha: bırro güner abi bırro kralx ve milkyway Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Mohi senin problem neydi dostum ya.. çözebiliriz belki.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.