Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 ben artık susuyorum sana diyecek gerçektende bişey bulamıyorum 15911[/snapback] Sevgili kardeşim seni kırdıysam özür dilerim. Şimdi şaka bir yana. Olan oldu.. yapcak birşey yok.. Bu konuda boşa kürek çekmeye de gerek yok.. Çünkü en sevmediğim şey başıma geldi. Bir bayan tarafından ilişkiye son verilen mesaj. Ben buna gelemem dostum.. Gelen varsa da anlından öperim.. Saygılar... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 erkekler mi ilişkiye son vermeli demek istiyorsun. ya sitem yüzünden yazılmış bir ileti ise o Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 özür dilerim ama sormaktan vazgeçtim?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Yoo öyle demek istemiyorum. Eğer erkek son verirse bayan da aynını yapabilir. Bu tamamen kişilik meselesi. Benim zoruma gitti.. bu konularda çok hassasım. bu güne kadar da böyle bir terkedilme başıma gelmiş değil. Şok oldum, alışkın değilim. sitem değildi. stemini bilirim Gül' ün. Ha bu arada kardeş, gül dediğim kişi milkyway ona bu ismi ben vermiştim. O gül hala bende saklı.... Saygılar.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 erkek tarafindan bitmeli, kiz tarafindan baslatilmali ne bu yaaaa....???? böyle seyler öyle canimi SIKIO ki anlatamam, su üc günlük dünyada sevmenin sevilmenin tadini cikarmak varken, böyle seylere mi takiliosunuz? yapmayin Allah askina!!!! Deger vermiosaniz o ayri, ama böyle sacma sapan detaylara önem vermeyin, nolur! Gülünü seven dikenine katlanmali, cok klasik bi cümle ama sapina kadar dogru abi Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 canım kardeşim, alaturkam.. buna "BAHANE" diyorlar.... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sen milkynin şu yazdıklarında pişmanlık sezmiyormusun ? oda sevmiş belli oda buruk başka bir yerde ona sormadan martı benzetmesi yaptım ya aynen öyle bekliyor ama sen bunu göremiyorsun (martı benzetmesi için özür dilerim milky) Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 canimi SIKIO ki anlatamam 15919[/snapback] küçük yazamıyorsun değil mi )) kuçük ı yok klawye de Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 canimi SIKIO ki anlatamam 15919[/snapback] küçük yazamıyorsun değil mi )) kuçük ı yok klawye de 15922[/snapback] evet yazamiorum, cok mu komik SIKIO iste varmi Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 komik tabi yiyosa kücük yazsana o kelimeyi ))))) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 pis, hastalik basina vurmus.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 erkek tarafindan bitmeli, kiz tarafindan baslatilmali ne bu yaaaa....???? böyle seyler öyle canimi SIKIO ki anlatamam, su üc günlük dünyada sevmenin sevilmenin tadini cikarmak varken, böyle seylere mi takiliosunuz? yapmayin Allah askina!!!! Deger vermiosaniz o ayri, ama böyle sacma sapan detaylara önem vermeyin, nolur! Gülünü seven dikenine katlanmali, cok klasik bi cümle ama sapina kadar dogru abi 15919[/snapback] Ben biten bir şeyden bahsediyorum alaturka. Kimin başlatacağından değil. Başlamayacakki kim başlatsa.. Saygılar... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 pis, hastalik basina vurmus.. 15927[/snapback] ))) galatasaray 2-0 yendi uzun zmandan beri ilk defa maç izledim ortamı dağıtmak için yazıldı onlar gergindi baya biraz yüzlerde gülümseme gelmiştir ne bilim işte.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 kendi adımamı konuşayım bilmiyorum ama sanırım biz erkekler sevmeyide bilmiyoruz elimize yüzümüze bulaştırıyoruz herşeyi bugün bunu iyi anladım (kızlarda pek farklı değil bizden onuda belirteyim avrupa görmüşler hariç ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Avrupa görmüşilerde aşk dahamı bilinçli oluyor. Napsak batılılaşsakmı..??:...))) Saygılar neşeli dostum.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 (düzenlenmiş) Avrupa görmüşilerde aşk dahamı bilinçli oluyor. Napsak batılılaşsakmı..??:...))) Saygılar neşeli dostum.. 15970[/snapback] o kadarını bilemem de bizim bu konuda sınıfta kaldığımız doğru kendi adıma konuşayım benim bu konuda sınıfta kaldığım.. Tarih: 11 Eylül , 2005 Düzenleyen: TheLastofMohicaN Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Postacı oraya gidemeyeceğini söyledi Yazmıyorum mektup filan Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 askin avrupa görmekle ne alakasi var, bana biri bunu izah edebilir mi? sadece yürek isi, kim daha yürekli ve cesur ise o tilsimi degerlendirmesini bilir... ve güzel duygular herzaman peydahlanmaz, degerini bilmek lazim, sevin sevebildiginiz kadar arkadaslar, sinifi gecmek, veya kalmak derdi olmasin.... gurur olmasin, korku olmasin, düzen olmasin.... dermisim Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 var tabi sevmeyi bile bilmiyoruz adam gibi görmemişin çocuğu olmuş misali Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Ben bu durumda yüreksiz, korkak, tırsık, pısırık mısırıkmı oluyorum alaturka..?? Saygılar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Afalladım şimdi Ya ben yanlış anlıyorum Ya da çok şanslıyım ... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Ben bu durumda yüreksiz, korkak, tırsık, pısırık mısırıkmı oluyorum alaturka..?? Saygılar... 15990[/snapback] valla bu defa lafa sana diildi, ortaya konustum, belki hepimiz icin gecerli... ask ask dioruz, ama yasamaya gelince tirsioruz Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 neden üstüne alındın kralx belki bu bende olabilirim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 neden üstüne alındın kralx belki bu bende olabilirim 15993[/snapback] Kral ya da sen değilsin sizleri kastettiğini sanmıyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Abi benim konu daha sıcak şuan o bakımdan alındım. Ayrıca alınmasamda basbaya sevemeyenlere yada bu işi eline yüzüne bulaştıranlara diyo. Bizde biraz o kategorideyiz vesselam.. o bakımdan alınmamak elde değil.. Hatta alınmayı boş ver bu bahsettiği benim...)))) Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.