Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 BAŞIN DİK ALNIN AÇIK OLSUN GÜZEL YÜREKLİ CAN İNSAN GİDENE YOLUN AÇIK OLSUN DEMEK DÜŞER BİZE...... BOŞVER ARKADAŞIM BOŞVER SEVMESEM ÖYLE KOLAY ÇEKİP GİTMEK, YARALI BİR KUŞ GİBİ........ AYRIYETEN ARKADAŞLAR SİZE DE ÇOK KIRILDIM BEN GİDİYORUM DEDİĞİMDE KİMSE BANA SAHİP ÇIKMADI VAY BE Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 BAŞIN DİK ALNIN AÇIK OLSUN GÜZEL YÜREKLİ CAN İNSANGİDENE YOLUN AÇIK OLSUN DEMEK DÜŞER BİZE...... BOŞVER ARKADAŞIM BOŞVER SEVMESEM ÖYLE KOLAY ÇEKİP GİTMEK, YARALI BİR KUŞ GİBİ........ AYRIYETEN ARKADAŞLAR SİZE DE ÇOK KIRILDIM BEN GİDİYORUM DEDİĞİMDE KİMSE BANA SAHİP ÇIKMADI VAY BE 14683[/snapback] Ne gitmesi ? Nereye gidiyorsun ? Bi kere izin aldin mi benden ? Yok... Burda kaliyorsun o kadar ... Derdini söylemeyen derman bulamaz unuttun mu ? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 olum maydalin ne saf adammışsın sen ya yazık olmuş walla bu kadar dili bana döksen ben çoktan aşık oluvermiştim sana Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gün doğmadan, Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola. Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında, İçinde bir iş görmenin saadeti, Gideceksin Gideceksin ırıpların çalkantısında. Balıklar çıkacak yoluna, karşıcı; Sevineceksin. Ağları silkeledikce Deniz gelecek eline pul pul; Ruhları sustuğu vakit martıların, Kayalıklardaki mezarlarında, Birden Bir kıyamettir kopacak ufuklarda. Denizkızları mı dersin, kuşlar mı dersin; Bayramlar seyranlar mı dersin, Şenlikler cümbüşler mi? Gelin alayları, teller, duvaklar, Donanmalar mı? Heeey Ne duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere... ORHAN VELİ Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 olum akıllanmıyacaksın sen at kendini denize de kurtul ne de olsa yüzmede bilmiyorsun boh yoluna gitti niyazi Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 VAH VAH MOHİKANIM AMAN MADALİNİM... KENDİ KENDİNE Mİ KONUŞMAYA BAŞLADIN AH NE YAPTILAR SANA... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Eski sevgiliye neden mektup yazacağım...? Eski aşkımı mı istiyoruım, yoksa sitemmi ediyorum. Ne gereği var kapanmış yaraları açmaya... Hem eski sevgilin senden mektupmu bekliyor.. Bekliyorsa neden bekliyor..?? Saygılar.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Eski sevgiliye neden mektup yazacağım...? Eski aşkımı mı istiyoruım, yoksa sitemmi ediyorum. Ne gereği var kapanmış yaraları açmaya...Hem eski sevgilin senden mektupmu bekliyor.. Bekliyorsa neden bekliyor..?? Saygılar.. 15837[/snapback] bu soruları kendin yanıtlamalısın...mektup ne içerir bilemem ama yaz bence ferahlarsın...şu negatif elektiği atarsın belki üzerinden...yazmak iyi gelir... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Eski sevgiliye neden mektup yazacağım...? Eski aşkımı mı istiyoruım, yoksa sitemmi ediyorum. Ne gereği var kapanmış yaraları açmaya...Hem eski sevgilin senden mektupmu bekliyor.. Bekliyorsa neden bekliyor..?? Saygılar.. 15837[/snapback] bu soruyu aslında maydalinin cevaplaması lazım ama ben onun yerine bişiler söyleyeyim sana varsa içinde bişiler yazarsın arkadaşım yaramıdır kurcalayınca kanayan kanasın kanayabildiği kadar alsana vizonteleden bir inci geç kalmada birşeylere : nedir bu? -içinde yaramın kabuğu var. -yaranın kabuğumu? -senle ilk buluştuğumuz gün düşmüştüm hani kanamıştı. sonra yara kurudu bende kabuğunu sakladım İKİMİZİN YARASIDIR diye. esasen çok şaçmadır değil mi? -ama olsun düşündüm ki fotoğraf vermekten iyidir fotoğrafa bakar bakar alışırsın.ama yara öğle değildir etimden bir parçadır ne zaman baksan acırsın. -ne o yoksa taş kalpli asiye ağlıyormu? -yo niye ağlayım ki? hem bencede saçma bişey -insan sevdiğine yarasını verir mi? -anam beni arar şimdi -gider gitmez sana mektup yazıcam -iyi -nasıl iyi -iyi -asiye bir öpücük versene kız -ıınmmh -askere gidiyorum kız -yoh öle değil filmlerdeki gibi dudahtan -yoh canım -gitmem yoksa!! -gitme!!! rıfat ın uğradığı hüsrana uğramaktansa söyleyeceğin herşeyi söyle kardeş yaz şarkı söyle şiir oku ama yap bişeyler yap.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bence hala seviyorsan sevgili eski değildir Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Eski sevgiliye neden mektup yazacağım...? Eski aşkımı mı istiyoruım, yoksa sitemmi ediyorum. Ne gereği var kapanmış yaraları açmaya...Hem eski sevgilin senden mektupmu bekliyor.. Bekliyorsa neden bekliyor..?? Saygılar.. 15837[/snapback] bu soruları kendin yanıtlamalısın...mektup ne içerir bilemem ama yaz bence ferahlarsın...şu negatif elektiği atarsın belki üzerinden...yazmak iyi gelir... 15844[/snapback] Yazıyoruz işte buralara... Zamanla atarız be negatif elektiriğimizi... Saygılar... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bence hala seviyorsan sevgili eski değildir 15851[/snapback] Hala seviyorsun ama sevgilinle ayrılmışsın. Bu durumda sevgi eski değildir, sevgili eskidir..Çünkü geride kalmış artık.. Ama sevgin içinde hala.. Saygılar.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bence hala seviyorsan sevgili eski değildir 15851[/snapback] Hala seviyorsun ama sevgilinle ayrılmışsın. Bu durumda sevgi eski değildir, sevgili eskidir..Çünkü geride kalmış artık.. Ama sevgin içinde hala.. Saygılar.. 15854[/snapback] hah şöyle ya ne üzüyorsunuz birbirinizi. herşey karşılıklı olunca güzel mydalin gibi gariban olsan, sen sevsen sevilmesen ne yapacaksın siz bari mydalin gibi boynu bükük öksüz gibi bir kenarda kalmayın. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 hıııııım ilginç kokular alıyorum yine...kral döktürmüşsün waayy... milky ciğime cevap hakkı doğmuş bakın şimdi çıkıyorum..geldiğimde herşey düzelmiş olsun..hadi bakiiim... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sevgili arkadaşım aşkmiracle..çok tatlısın ama ben pek cevap hakkı doğuracak bir yazı göremedim..kendisi fikirlerini açıkça beyan etmiştir.. bu durumda ona saygı göstermekten başka bir çaremiz yok sanırım.. sevgiler, saygılar, mutluluklar, esenlikler,güzellikler, hürmetler vs... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bu işler zorlamayla olmuyor aslında içinden gelmeli. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Benimkini geçelim. Maydalinin sorununa çözüm arayalım. Derim.. Siz ne dersiniz?? Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Benimkini geçelim. Maydalinin sorununa çözüm arayalım. Derim..Siz ne dersiniz?? 15874[/snapback] ben senin çözüm isteyen bir sorunun olduğunu sanmıyorum... maydalin ise sorununu çözmüş gibi görünüyor.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 kralx sanki vatanı kurtaracakmışın gibi konuşuyor koşturuyorsun ama herkez önce kendini kurtarmalı arkadaşım kendini kurtarmasını bilen insanlar başkalarına yardımcı olabilir Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 kralx sanki vatanı kurtaracakmışın gibi konuşuyor koşturuyorsun ama herkez önce kendini kurtarmalı arkadaşım kendini kurtarmasını bilen insanlar başkalarına yardımcı olabilir 15878[/snapback] Beni boşver siz kaçın kurtulun..)) Ben kaptan misali gemide kalayım. Bilirsiniz gemiyi en son kaptan terkeder, varsın batayım.. Bu arada kaptanlık vasfını öylesine yüklendim, oysa ben Allahın aciz bir kuluyum.. Saygılar... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 hayatta hiçbirşeyden kaçarak kurtulamazsın yada batarak ya bende konuşup duruyorum ama kelin ilacı olsa beşına çalar misali bu işi bilen biri bunu anlatmalı size Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Bu işi bilenmi dedin.. Hımmmm Gönül abla var birde Haydar Dümen..)) onlaramı sorsak.?? Saygılar.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Bu işi bilenmi dedin.. Hımmmm Gönül abla var birde Haydar Dümen..))onlaramı sorsak.?? Saygılar.. 15895[/snapback] ortada alay edilecek birşey göremiyorum.. birşeylerden kaçarak kurtulunamayacağı doğrudur.. bir bilene danışmak ise çok iyi bir yoldur. sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Alay etmiyorum. Bir bilene soralım dediler bende bilenlerin ismini verdim. Yoksa onlar yıllarca Türkiyeyi uyutmuşlarmı.. Gönül abla ve Haydar abimizin bilgilerine tecrübelerine, tavsiyelerine uymalıyız.. Saygılar.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 ben artık susuyorum sana diyecek gerçektende bişey bulamıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.