Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 aşka cesaretimiz yoksa başka zaman görüşürüz! y. erdoğan Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 BEN SANA GÜLÜM DEMEM GÜLÜN ÖMRÜ AZ OLUR... Y.ERDOĞAN Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 BEN SANA GÜLÜM DEMEMGÜLÜN ÖMRÜ AZ OLUR... Y.ERDOĞAN 18514[/snapback] bende bu benim lafım diye sağda solda söyleyip duruyorum meğer yılmaz erdoğanın mış Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Senden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok inan bi nefeslik Ne bir avuntu nede biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma herşeyim Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayanlız tükensin yıllarıM ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim herşeyim gökhan kırdar Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Senden uzakta hep bir şeyler eksikGönlümde derman yok inan bi nefeslik Ne bir avuntu nede biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma herşeyim Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayanlız tükensin yıllarıM ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim herşeyim gökhan kırdar 18521[/snapback] offf offffff ne parça ya.bak yine efkar bastı beni.DENEDİM HEMDE ÇOK... AMA YİNEDE YERİNE SEVEMEDİM KİMSEYİ ......... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 söyleyin ona bende sevemiyorum Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 SEN SÖYLE KARDEŞİM Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 SEN SÖYLE KARDEŞİM 18529[/snapback] dün akşam söyledim canım siz o sıra film izliyordunuz Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gidince biter sandım aldandım Gidince diner sandım yanıldım Bitmedi bitmedi sen hep aklımdan kaldın Sen şimdi yağmurda rüzgardasın Sen şimdi güneşle canımdasın Bitmedi bitmedi benimle yanımdasın Bitmedi bitmedi rüyamda yanımdasın Üzme eksilirim Üzme azalırım Üzme sevdiğim üzme Sen şimdi tenimde içimdesin Sen şimdi günümde gecemdesin Bitmedi bitmedi canımda özümdesin Üzme eksilirim Üzme azalırım Sevdiğim üzme cevdet bağcı Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 neden artık yazamıyorum. belkide yazmak istemiyorum halbuki rahatlatıyordu sana yazmak yavuz diyorya üzme diye sende üzme artık yazık bu cana! kararttığın günlerime bir ışık ol. cevirme gündüzümü geceye, aydınğım sende biliyorsun. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 bugün uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yaptım radyo dinledim birileri birşeyler söylüyordu konuda neydi biliyormusun eski sevgili kendimi düşünüp sırıttım birileri canlı yayına katılıp hikayeler anlatıyordu ve de bolbol kendimi görüyordum radyoda arayada erol evgin sıkıştırıyorlardı nerden aklıma esti kimbilir gezdim dün gece şehri şöyle bir herkes evinde kendi halinde heryerde huzur her yerde neşe bir ben uykusuz bir ben huzursuz bir ben çaresiz bir ben sensiz gel sen ne çektiğimi bir de bana sor nerde nasıl yaşarım bir de bana sor evlerin ışıkları bir bir yanarken bendeki karanlığı gel de bana sor nerden aklıma esti kimbilir gezdim dün gece şehri şöyle bir eski sokaklar yerli yerinde dostlar oturmuş kır kahvesinde her yerde huzur her yerde neşe bir ben uykusuz bir ben huzursuz bir ben çaresiz bir ben sensiz gel sen ne çektiğimi bir de bana sor sensiz yaşamak neymiş bir de bana sor ak düşen saçlarımı bir bir sayarken bunca yıl nasıl geçmiş bir de bana sor melih kibar/erol evgin güzel ikili.. Bir yumak sarar gibi geçtim acılardan Bir kilit yüreğimde, bir demir kapı Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerlerdeyim Belki de aşk dediğin erişilmez olmalı... Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı.... Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların Sensizlik bir ok gibi canıma saplanlamalı Coşmalı yanardağlar, kasırgalar kopmalı Aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı Elbette aşk dediğin böyle olmalı Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim, ne unutmayı... Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların yine o güzel ikiliden bu şarkıların benim için yazıldığını düşündüm sonra en son lise yıllarında ve zorunlu araba yolculuklarında dinlediğim radyoyu bundan sonra da dinliyeceğim yanlız olmadığımı gösterdi dünyada benim gibi benden başka insanlarında olduğunu görmek kel aynak olmadığımı bilmek sevmek te inat etmekte bir ben değilmişim öğrenmek rahatlattı... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 GÜZEL 19723[/snapback] sağol ama güzel olması için değil sevdiğim için içimden geldiği gibi yazıyorum. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 söyle bana sevgili sevmek mi kolay unutmakmı hangisi daha kolay??? yoksa sevilebilmekte mi hüner Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Şimdi nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi yok! Satırları yazmakta bile zorlanıyorum. Sen gideli kelime haznem daraldı. Tek başıma kaldım buralarda... Ansızın dalıyorum, sürekli yollara bakıyorum ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı. Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair. Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı.. Şimdi de mi kadere atılacak suç? "Kaderde var mı?" diyerek! Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile... Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni... Bizim aşkımızın kuralı da bu, baştan beri belli.. Ah Sevgili(!) Özledim be seni.. Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum. Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum. Nurgül Gündoğdu ÇOK HOŞTU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMMMMM Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Şimdi nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi yok! Satırları yazmakta bile zorlanıyorum. Sen gideli kelime haznem daraldı. Tek başıma kaldım buralarda... Ansızın dalıyorum, sürekli yollara bakıyorum ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı. Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair. Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı.. Şimdi de mi kadere atılacak suç? "Kaderde var mı?" diyerek! Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile... Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni... Bizim aşkımızın kuralı da bu, baştan beri belli.. Ah Sevgili(!) Özledim be seni.. Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum. Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum. Nurgül Gündoğdu ÇOK HOŞTU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMMMMM gerçekten çok güzel ama yaramı deşiyor unutma kararı aldım da Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 DESTİNA Dün gece sen uyurken İsmini fısıldadım Ve hayvanların korkunç Öykülerini anlattım Dün gece sen uyurken Çiçeklere su verdim Ve insanların korkunç Öykülerini anlattım onlara Dün gece sen uyurken Yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yeni bir isim verdim sana DESTİNA Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede İşte bu yüzden sırf bu yüzden Yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için Seni bu denli yıktıkları için DESTİNA Yaşamımın gizini vereceğim sana Lavinya Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama Özdemir Asaf (1957) en sevdiğim iki şarkılar arasında gelir bu destina ve lavinya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 gerçekten çok güzel ama yaramı deşiyor unutma kararı aldım da pardon abi alınan karar bilinmediğinden yazılan bir şiir ...bir daha olmaz Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 pardon abi alınan karar bilinmediğinden yazılan bir şiir ...bir daha olmaz yaz sen abim benim ki sadece bir anlık şaşkınlık neden yazmayacaksın ki unutmak isteyen zaten unutur sanırım bu ciceklere su verme işide senin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 oldi ben aklıma geldikçe yazam bari benim durum zaten vahim deel sevgili sağolsun hep yanımda...zamparalığa fırsat vermiyoorr Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Eski sevgiliye mektup yazmayı düşündüm bir ara. Ama hangi birine yazayım be kardeş..?? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Eski sevgiliye mektup yazmayı düşündüm bir ara. Ama hangi birine yazayım be kardeş..?? hangisini seviyorsan hangisini istiyorsan ona yaz! içinden geliyorsa yaz gelmiyorsa zorlasan da çıkmaz kelimeler zaten. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Hiçbirini..)) o zaman yazma yazacaksan da gelecek sevgiliye yaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.