Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Arkadaşlar şaka bir yana şuan çok duyguluyum. Yağmur yüklü bulutlar gibiyim.. Ağlıyorum ha.. Hayatımda böyle şeylere alışkın değildim. hiç terekedilme duygusu yaşamamıştım... 16053[/snapback] terkedilmek kötü bisey, ama birde karsindaki insanin cikis noktasini düsünmek lazim,ama seni kutluyorum sedat, helal olsun sana!!! 16055[/snapback] Sevgili alaturka bu meseleleri gül ile konuştuğunuz kesindir ama. O beni yanlış anladı.. Zaten buna benzer ufak tefek tartışmalarımız olmuştu. ama ne olursa olsun o mesajı göndermemeliydi..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Arkadaşlar şaka bir yana şuan çok duyguluyum. Yağmur yüklü bulutlar gibiyim.. Ağlıyorum ha.. Hayatımda böyle şeylere alışkın değildim. hiç terekedilme duygusu yaşamamıştım... 16053[/snapback] terkedilmek kötü bisey, ama birde karsindaki insanin cikis noktasini düsünmek lazim,ama seni kutluyorum sedat, helal olsun sana!!! 16055[/snapback] Sevgili alaturka bu meseleleri gül ile konuştuğunuz kesindir ama. O beni yanlış anladı.. Zaten buna benzer ufak tefek tartışmalarımız olmuştu. ama ne olursa olsun o mesajı göndermemeliydi.. 16059[/snapback] detayini bilmiorum dogrusu, cogu zaten forumda gecti, ama her seyde etki tepki yaratir, ama bunlari seni suclamak icin yazmadim, sadece bi daha ikinizinde üzülmesini istemiorum ben , bu kadar... bizzat cekerim kulaklarinizi
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Neyse olan oldu tekrar aşkıma kavuştum. Alaturka çok yüreklisin çok çok teşekkür ederim.. Sevgiler...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü, eyvah!
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 19 yıl Yine bana hüsranBana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü, eyvah! 16063[/snapback] Senin problemide çözeriz be mohi..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl NİHAYET BE ARKADAŞLAR.CANIM MİLKWAYIM SEDAT KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİM ADINIZA BİRDAHA ÜZMEYİN SAKIN BİRBİRİNİZİ. SEVGİLER.....
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl Gün doğmadan, Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola. Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında, İçinde bir iş görmenin saadeti, Gideceksin Gideceksin ırıpların çalkantısında. Balıklar çıkacak yoluna, karşıcı; Sevineceksin. Ağları silkeledikce Deniz gelecek eline pul pul; Ruhları sustuğu vakit martıların, Kayalıklardaki mezarlarında, Birden Bir kıyamettir kopacak ufuklarda. Denizkızları mı dersin, kuşlar mı dersin; Bayramlar seyranlar mı dersin, Şenlikler cümbüşler mi? Gelin alayları, teller, duvaklar, Donanmalar mı? Heeey Ne duruyorsun be, at kendini denize: Geride bekliyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, Her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere... ORHAN VELİ 15797[/snapback] bak ben bu siiri görmemisim zamaninda, en sevdigim
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl AFFERİN SİZEEEE..... YA BİR GECE GELMEDİM NELER KAÇIRDIM YAAA... 5 SAYFA OKU OKU BİTMEDİ... DÜN DÜZELECEĞİNİ SEZMİŞTİM...OHHHH DİYORUM SONUNDAA... TEBRİK EDİYORUM SİZİ... KRAL SENİ DAHA BİR TEBRİK EDİYORUM... İLK KEZ AÇIK BİR DİLLE ANLATTIN MERAMINI...İÇİN RAHAT ŞİMDİ DİMİ? İŞTE BUDUR ARKADAŞIM NE ÖYLE EVELE GEVELE LAFI..YOK LAF BATIR VB. AÇIKÇA SÖYLE KURTUL DİMİ?HERŞEY İÇİN GEÇERLİ BU... BUARADA SİZİN (KRAL&MİLKYWAY) ARANIZI YAPAYIM DERKEN İKİ MUHTEREM ŞAHISTA YAKINLAŞMIŞ GİBİ GELDİ BANAAA...BİLEMİYORUUUUUM..???
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl sevgili askmiracle, dün burda dört kisiydik, dolayisiyle diger muhterem sahislardan biri ben oluyorum sanirim, ama dogurusu su, son mohikanla aramizda yakinlik var, bu dogrudur, ben onu cok seviorum, ve edindigim güzel arkadasliklardan, güzel insanlardan biri... pek caktirmiorum ama seni de sevdim ben
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl sadece şunu söyleyeyim ben tarzan değilim daldan dala sarmaşıkları kullanarak uçamam
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl sadece şunu söyleyeyim ben tarzan değilim daldan dala sarmaşıkları kullanarak uçamam 16352[/snapback] yorumsuz
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl bende bende sizi çok seviyorum.alaturkam milkwayim aşkmiraclem(neredesin bacım ya özlettin kendini)şevvalim bide yeni bacı nehir aplaa hepinizi çok seviyorum bende...(başka bacı kaldı mı?) konu ne bilmem maksat yazmak işte..heheheeee
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl sadece şunu söyleyeyim ben tarzan değilim daldan dala sarmaşıkları kullanarak uçamam 16352[/snapback] yorumsuz 16360[/snapback] tamam bekle beni bir koşu kasaba gidip sinirleri aldırıp geliyorum
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl sevgili askmiracle, dün burda dört kisiydik, dolayisiyle diger muhterem sahislardan biri ben oluyorum sanirim, ama dogurusu su, son mohikanla aramizda yakinlik var, bu dogrudur, ben onu cok seviorum, ve edindigim güzel arkadasliklardan, güzel insanlardan biri... pek caktirmiorum ama seni de sevdim ben 16342[/snapback] bana çekmişsin çaktırmamakta sezgilerim güçlü değilmi alaturkam(mohi) sizleri seviyorum dostlarım...isim isim yazmasamda siz kendinizi biliyorsunuz sevgiler hepinize
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? Güneş çoktan doğdu. Uyanmış olmalısın. Saçlarını tararken beni hatırladın, değil mi? Öyleyse ayrılmadık. Sadece özlemliyiz ve bekliyoruz. Zamanı hatırlatan her şeyden nefret ediyorum. Önce beklemekten. Ömür boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insan. İkisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın. Bir çocuğun önce doğmasını bekliyorlar, Sonra yürümesini, konuşmasını, büyümesini... Zaman ilerliyor, bu defa para kazanmasını, Kanunlara saygı göstermesini, İnsanları sevmesini, aldanmasını, aldatmasını bekliyorlar. Ve sonra ölümü bekleniyor insanoğlunun. Ya o? Ya o? İnsanlardan dostluk bekliyor, sevgilisinden sadakat, Çocuklarından saygı ve bir parça huzur bekliyor, Saadet bekliyor yaşamaktan. Zaman ilerliyor, bir gün o da ölümü bekliyor artık. Aradıklarının çoğunu bulamamış, Beklediklerinin çoğu gelmemiş bir insan olarak Göçüp gidiyor bu dünyadan. İşte yaşamak maceramız bu. Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak Ve yaşayıp beklerken ölmek! Özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı, Yaşantımız özlemlerle güzel. Özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin. Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem. Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki! ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? Güneş çoktan doğdu. Uyanmış olmalısın. Saçlarını tararken beni hatırladın, değil mi? Öyleyse ayrılmadık. Sadece özlemliyiz ve bekliyoruz. Zamanı hatırlatan her şeyden nefret ediyorum. Önce beklemekten. Ömür boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insan. İkisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın. Bir çocuğun önce doğmasını bekliyorlar, Sonra yürümesini, konuşmasını, büyümesini... Zaman ilerliyor, bu defa para kazanmasını, Kanunlara saygı göstermesini, İnsanları sevmesini, aldanmasını, aldatmasını bekliyorlar. Ve sonra ölümü bekleniyor insanoğlunun. Ya o? Ya o? İnsanlardan dostluk bekliyor, sevgilisinden sadakat, Çocuklarından saygı ve bir parça huzur bekliyor, Saadet bekliyor yaşamaktan. Zaman ilerliyor, bir gün o da ölümü bekliyor artık. Aradıklarının çoğunu bulamamış, Beklediklerinin çoğu gelmemiş bir insan olarak Göçüp gidiyor bu dünyadan. İşte yaşamak maceramız bu. Yaşarken beklemek, beklerken yaşamak Ve yaşayıp beklerken ölmek! Özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı, Yaşantımız özlemlerle güzel. Özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin. Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem. Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki! ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN 16487[/snapback] KERÇİÇİĞİ BENİ KENDİ SİLAHIMLA VURDUN.......ÜMİT YAŞARIN EN SEVDİĞİM ŞİİRİ HELAL SANA ELİMDE 100 PUAN YOKTU YEŞİLLİKLE İDARE ET
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Zamanı hatırlatan her şeyden nefret ediyorum. Önce beklemekten. Ömür boyunca ya bekliyor ya bekletiyor insan. İkisi de kötü, ikisi de hazin tarafı yaşantımızın burasıda beni anlatıyor güzel şiirmiş kırçiceğim ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl İnsanlığımız özleyişlerimizle alımlı, Yaşantımız özlemlerle güzel. Özlemin buruk bir tadı var, hele seni özlemenin. Bir kokusu var bütün çiçeklere değişmem. Bir ışığı var, bir rengi var seni özlemenin, anlatılmaz. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki! BENDE BU KISMINA BAYILIYORUM...
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; burası da benim için olabilir sakıncası yok değil mi?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Mohi oturduğu yerden mesaj yazmakla karizma sahibi olmak ne demek....
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Mohi oturduğu yerden mesaj yazmakla karizma sahibi olmak ne demek.... 16901[/snapback] ha şu universiteler de konusu içerisinde geçen konukeşke orada sorsaydın biliyorsun burası aşklar ve aşıklar için. yinede kücük bir açıklama yapayım istersen ben orada bahsettiğim üniversitelerde hocaların hiçbirşey yapamadan ilim için bilim için hocalık bazında bir katkı sağlamadan sadece görev yaptığı yıla bakarak doç vede prof olabiliyorlar. bende kücük bir benzetme yaptım burayla ilgili bir smiley bile göndersek ileti sayımıza ekleniyor vede acemi deneyimli usta olabiliyoruz demek istediğim bu. burda kimseye bir taşlama yok sakın üstüne alınma hem karizmada demedim iyi oku kariyer dedim hakeme gözlük
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. orhan VELİ..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl en sevdiğim türkülerden biridir sende seversin bilirim Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar ü namus şişesini Taşa çaldım kime ne Haydar Haydar taşa çaldım kime ne Sofular haram demişler Aşkımın şarabına Ben doldurur ben içerim Günah benim kime ne Haydar Haydar günah benim kime ne Gah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Gah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar Haydar seyreder alem beni Gah giderim medreseye Ders okurum Hak için Gah giderim meygedeye Dem çekerim aşk için Haydar Haydar dem çekerim aşk için Nesimi'yi sorsalar kim Yarin ile hoş musun Hoş olam ya olmayayım O yar benim kime ne Haydar Haydar o yar benim kime ne Aşık Nesimi
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl BİR AŞKI PAYLAŞMAK İÇİN ÇOK GEÇ BİR PAYLAŞIMA AŞIK OLMAK İÇİNSE ERKEN BENİ SEVDA YERİMDEN VURDU YİNE ZAMAN ŞİMDİ SANA SÖYLENECEK TEK CÜMLE: BENDE SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI YILMAZ ERDOĞAN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.