Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 SİZLERİ İYİ ANLIYORUM AŞIK KARDEŞLERİM UNUTAMAZSINI TABİ, HELE BİRDE SİZİ ARKADAN VURDUYSA İŞİN BİDE BU YÖNÜ VR AMA HANGİ MANADA UNUTAMIYORUZ?? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 SİZLERİ İYİ ANLIYORUM AŞIK KARDEŞLERİMUNUTAMAZSINI TABİ, HELE BİRDE SİZİ ARKADAN VURDUYSA İŞİN BİDE BU YÖNÜ VR AMA HANGİ MANADA UNUTAMIYORUZ?? 13389[/snapback] yediğimiz darbeler değil sebep.. sebep çok küçük ve basit aslında.. sevdiğimiz için kalbimizde yer verdiğimiz için unutamıyoruz... çünkü kalpten çıksa da o sevilen kiracı,güzel anılar bırakır geride... ya da kalbin duvarındaki bir çentik bile onu hatırlatır size... sevgiler... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 ODA BENİ SEVİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMUŞ MEĞER FALLAR BİLE BAKTIRMIŞ BENİM İÇİN!!!!! AMA İNAT EDİYOR HALA Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 asla kalbime gömemem seni bir kalemde silemem güneş olupta doğarım bir sen bir bennnnnnnnnnn Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Sana olan duyguları Bir bilebilsen anlayabilsen Belki severdin İçimdeki hasretini bir duyabilsen anlatabilsem Belki benimdin Sana sevdiğim diyemem Yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan inan ki yalan Sen karasevdamsın benim Duman duman duman duman Hasretin tüter İçimde yanan Ah le yar yar Yine başımda sevdan Ah le yar yar Geceler kara zindan Ah le yar yar Bir parçacık canım kaldı Onu da sen al Aklıma düştü gözlerin Bir bıçak gibi Ah silah gibi Cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen Unutmam seni Unutamam ki yücel arzen Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ODA BENİ SEVİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMUŞ MEĞER FALLAR BİLE BAKTIRMIŞ BENİM İÇİN!!!!! AMA İNAT EDİYOR HALA 13677[/snapback] hadi hayirlisi, muradina erecen yani Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ODA BENİ SEVİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMUŞ MEĞER FALLAR BİLE BAKTIRMIŞ BENİM İÇİN!!!!! AMA İNAT EDİYOR HALA 13677[/snapback] hadi hayirlisi, muradina erecen yani 14308[/snapback] bilmiyorum yine sardı içimi bir karamsarlık.. hani benim onu sevdiğim kadar olsun demiyorum ama biraz gayret gösterse olacak bu iş ama o tembelliği seçiyor Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Bu bölüme yazdığım bütün iletilerin silinmesi için ne yapabilirim Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Bu bölüme yazdığım bütün iletilerin silinmesi için ne yapabilirim 14371[/snapback] laf ağızdan çıktı bir kere sevgili maydalin takma kafana... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Mydalin kardeşim ben sana hep diyorum dereyi görmeden paçaları sıvama diye.sonra böyle üzülüyorsun. ....................... "SAVAŞ ALANLARINA DA İLK YAZ YENİDEN GELİR. ACILARIN ÜSTÜNEDE GÜNEŞ DOĞACAK AMA ZAMANIN YÜZÜNDE AŞKLARIN İZİ KALIR AYRILDIKTAN SONRA ANLAYACAKSIN NASIL SEVDİĞİNİ İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK" ...................... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Mydalin kardeşim ben sana hep diyorum dereyi görmeden paçaları sıvama diye.sonra böyle üzülüyorsun bana bir şey mi demek istiyorsun dereyi görmeden paçaları sıvama diyerekten? laf ağızdan çıktı bir kere sevgili maydalin takma kafana... tamam takmam Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Mydalin kardeşim ben sana hep diyorum dereyi görmeden paçaları sıvama diye.sonra böyle üzülüyorsun bana bir şey mi demek istiyorsun dereyi görmeden paçaları sıvama diyerekten? laf ağızdan çıktı bir kere sevgili maydalin takma kafana... tamam takmam 14556[/snapback] kovalandıkça kaçan ATEŞBÖCEĞİ olma sevgili maydalin... seviyorsan bırakma peşini... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Mydalin kardeşim ben sana hep diyorum dereyi görmeden paçaları sıvama diye.sonra böyle üzülüyorsun bana bir şey mi demek istiyorsun dereyi görmeden paçaları sıvama diyerekten? laf ağızdan çıktı bir kere sevgili maydalin takma kafana... tamam takmam 14556[/snapback] kovalandıkça kaçan ATEŞBÖCEĞİ olma sevgili maydalin... seviyorsan bırakma peşini... 14588[/snapback] aşk miracle sevgili arkadaşım ben kaçmıyorum kaçan ben değilim. hayatımda hiçbir zorluktan kaçmadım kli aşktan sevmekten kaçayım o kaçtıkça ben kovalıyorum ama her insanın bir sınırı var yani sen istediğin kadar sev sevgili seni sevmedikten sonra ne anlamı kalıyor ki senin sevmelerin, sevgini erişilmez noktalara koymaların. ben onu o da beni sevsin diye sevmiyorum ama yeter artık ya gerçekten bir anlamı kalmadı.. benim sevgim şahsen bana yetti güzeldi yaşanan hisler gerisi de boş aşkında sevmenin güzel yanıda bu değil mi acı çekmek işte ben çektim yeterince fazla sı bünyeye zararlı bunları söylerken bile bir acı var ama gecer nasıl olsa.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 anlıyorum seni maydalin..ama geçen gün ''o da seviormuş ''diye mutlu mesut yazdın ya ondan kafam karıştı benim...bir hissiyatı var sandım sana karşı... sevipte taş kesilip söylemeyen ifade edemeyenleri de unutma..bu benim başıma geldi.. Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 var eminim bundan ama saçma sapan engeller koyuyor kendine belki kendince haklı sebebler ama ben onun sorunlarını da kendi sorunum olarak paylaşmayı kabullendim mutluluğum yada mutluluğumuz için ama onda beni mutsuzluğa doğru itmekte tereddütte bulunmuyor bile süre verdim kendisine düşünüp taşınması için ona şerefim üzerine söz verdim birdaha ne kendisini ne de ailesinden herhangi birini değil o konuyu açmak onların da hiç tanımadığı bilmediği bir insan haline gelicem gerekirse bu foruma dahi girmeyeceğim Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 var eminim bundan ama saçma sapan engeller koyuyor kendine belki kendince haklı sebebler ama ben onun sorunlarını da kendi sorunum olarak paylaşmayı kabullendim mutluluğum yada mutluluğumuz için ama onda beni mutsuzluğa doğru itmekte tereddütte bulunmuyor bile süre verdim kendisine düşünüp taşınması için ona şerefim üzerine söz verdim birdaha ne kendisini ne de ailesinden herhangi birini değil o konuyu açmak onların da hiç tanımadığı bilmediği bir insan haline gelicem gerekirse bu foruma dahi girmeyeceğim 14623[/snapback] sevgi fedakarlık ister ama kul köle olup kendinden kişiliğinden de taviz vermemelisin bence...inşallah herşey dilediğin gibi olur... benim hayat felsefemi aktarayım sana... ''AKIŞINA BIRAK'' sevgili maydalin... bu da akıl vermeye ne meraklıymış demiyosundur inşallah paylaşmak istedim sıkıntını sadece... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 eywallah farkındayım arkadaşım sağol artık akışına bırakmak gibi bir şansım yok şerefim üzerine söz verdim dedimya, şeref onurudur bir insanın dönüşü yada akışı olmayacak olsa bile olmayacak. bir hafta bize neler verecek göreceğiz neler başlayacak yada sonuma kadar bir daha olmayacak.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 eywallah farkındayım arkadaşım sağol artık akışına bırakmak gibi bir şansım yok şerefim üzerine söz verdim dedimya, şeref onurudur bir insanın dönüşü yada akışı olmayacak olsa bile olmayacak. bir hafta bize neler verecek göreceğiz neler başlayacak yada sonuma kadar bir daha olmayacak.. 14634[/snapback] arkadaşım nedir bu depresif durum yahu?? bukadar sıkıntı etme kendine gerçi bilmiyoruz durumları da ayrıntılı paylaşmak istersen yardımcı oluruz ,msj at kardeş ZAMAN EN İYİ İLAÇTIR..... sevgiler..saygılar Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 artık paylaşılacak pek birşey kalmadı son rutuşu da biraz önce telefonda attık lanet olsun başka birşey demiyorum bir hafta beklemeye bile kalmadı.. Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 eywallah nehir abla Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 bir yerde cümleler bitiyor...böyle bir durumda insan ne diyeceğini şaşırıyor... yanındayız maydalin sıkma canını... çıkmadık candan umut kesilmez diyerek pollyanna iyimserliğimi koruyorum yine... Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Hoşçakalın dostlarım benim Hoşçakalın dostlarım Sizi canımda, canımın içinde Kavgamı kafamda götürüyorum Hoşçakalın dostlarım A dostlara Kavga dostu İş kardeşi A yoldaşlara Tek hecesiz elveda Görüşürüz dostlarım Beraber güneşe güler Beraber döğüşürüz Nazım Hikmet Hoşçakalın... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 AMAAAAN KIZMI YOK SANA MAYDALİN KIYMETİNİ BİLEMEMİŞSENİN BOŞVER ALLAH AŞKINA,NEREYE GİDİYON?? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Sevipte kavuşamayanlar!!!! şşşştttt Sana diyorum bakma öle Haydi yazda rahatla İçinde kalmasın Hem belli mi olur bir gün oda okur.. 8994[/snapback] Okuyamaz maalesef okuyamaz... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 gitme maydalin...dök içini anlat söv bela oku ama gitme...kafanı dağıtmalısın.. dinleme kendini arkadaşım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.