Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 19 yıl sence en buyuk yalan nedir ? ask ? sevgi ? dosluk ? insanlik ? yasamak ? gülemek ? biliyormusunuz bence hepsi yalan.insanlar birbirlerini kullanmaktan kaziklamaktan baska birsey yaptiklari yok.... birini gordun ilk gunde seni seviyorum askim canim ölürüm ugruna evlencez sen aradigimsin eletrik aliyorum senden sen baskasin falan filan iki gun gecer sende kimsin oyundu o ne kadarda safsin der.... arkadasliklar hersey bitter..... insanlar birbirlerinin kanini emiyor yuzune yari arkasindan ayri diyor bu nedir sence ? hani birseylerin savasini vermek sevdigin insan icin dostun icin ???????? yalandan korktugum kadar yilandan korkmam..... bu sayfada bile yalan soylenildi ama neden ?????? neden yalan gerikmedigi yerde bile neden...... sen sana yalan soyleyene daha guvenirmisin ????? icten dinlermisin ????? inanirmisin ?????????????????????????????????? benim icin bu insan bitmistir yasayan ölüden farksizdir benim icin !!!!!!!!!!!!!!!
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2005 19 yıl EN BÜYÜK YALAN, HENÜZ SÖYLENMEMIS OLANDIR. SÖYLENELER ISE ZATEN ILISKILERI KOPARDIGI ICIN YETERINCE YIKICIDIR VE HENÜZ SÖYLENMEYEN YALANLARIN ACACAGI TAHRIBAT GERCEKTEN ACI OLUR.
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2005 19 yıl bazı arkadaşlar aşk yalandır diye bir cümle kullanmıŞ,aslında aşk yalan değildir,önemli olan doğru kişiyi bulmak,birazda şansınızın yüksek olması gerekiyo..şeytan tüyü olayı yani
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 19 yıl bazı arkadaşlar aşk yalandır diye bir cümle kullanmıŞ,aslında aşk yalan değildir,önemli olan doğru kişiyi bulmak,birazda şansınızın yüksek olması gerekiyo..şeytan tüyü olayı yani 9548[/snapback] bencede... Ask en ala hakikat, yol, hedef, amac, hayatin anlami olmali, yoksa ne diye yasiyoruz ki su üc günlük dünya da
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 19 yıl Adına hayat dediğimiz şey İçinde Aşkı Sevgiyi İnsanı Dostluğu Yokluğu İhaneti Acıyı Hüznü Mutluluğu Mutsuzluğu İhtirası Haksızlığı "Yalanı" ve daha pek çok şeyi barındıran Koca bir aşure kazanı gibidir. Yukarda saydıklarımın herbirinin Kendince değişik tadı vardır Ve bu tadların hepsinin bir kazanda birleşmesinde ise Aşure tadı vardır. Yani hayatın tadı. Bütün bunlar koca bir yalan olabilirmi? Kimbilir belki, Bu kadar karamsar olmaya gerek yok, Ne diyor Ahmet Kaya "Yalanda olsa mutluyuz ya bu bize yetiyor"...
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 19 yıl yalanın boyutu yoktur ama ölçmek gerekirse en büyük olanı en çok acı verenidir bana kalırsa
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 16 yıl sence en buyuk yalan nedir ? ask ? sevgi ? dosluk ? insanlik ? yasamak ? gülemek ? Bence hic biri yalan degil. Arada curuk cikar tabiki insan hali ama onemli olan zaten sahte ile gercegi taniya bilmek tir.
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 16 yıl 1000 kişiye forward'lanan maillerin alt satırında bunu 10 kişiye gönder ki dünya barışı sağlansın zırvasıdır. Daha büyük yalan görmedim ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.