Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 13 yıl Obama ile görüşmüş..Suriyedeki akan kan hemen durmalıymış..Ya Türkiyede akan kan ne olsun..tık yok..Iraktaki kan..Libyadaki kan..yine tık yok..
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 13 yıl Valla bu işin hiç şakası olmaz. Bunlar kiminle dansettiklerinin farkında değiller. Peki megabit kilobitine niye buyuruyormuş? O da mikroişlemciye mi buyuracakmış git şu işi hallet diye? Niye kendi halletmiyormuş o kadar sıktıysa? Somali de aç susuz yürüyen iskelete dönmüş bebeler niye sıkmıyormuş Obama'yı? Kanları görünmeden kuruyup sinek gibi öldükleri için mi? Suriye İran ile müttefiktir. Bu taşın altından İran çıkar. Onun arkasında da Çin vardır. Çin malı oyuncakları ithal etmeye hiç benzemez bu iş ama... Sadece Türk değil, insan azdı insan... Bu insan türü azdı, belasını arıyor, huzur sıktı. Başka diyeceğim yok...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Bu Araplardan hiç bi hoşaf olmaz demirefe abi.. Çin var dersen..zaten Araba gerek yoktur..
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 13 yıl Arabı tınlayan kim... Ülkelerini ABD den çağırttıkları paralı askerlere kurtarttıran Arabı kim takar? İran anahtar ülkedir. Bakın Çin, her ihracatı yapar ama teknolojisini vermez. Fakat Silkworm füze teknolojisini hiç çekinmeden direk İran'a vermiştir. Bu hayrı insana babası olsa yapmaz, bu böyle biline. Ama nerde gözü kara, senin için ileri atılacak bir keriz gördün, babanın oğluna, dedenin torununa yapmayacağı kıyak yapılır. Rusya dersen İran'a nükleer uzmanlarını yağdırmıştır. Hepsi ordalar, İran'ın nükleeri için çalışıyorlar. Yıllardır İran ile Türkiye uluslararası satrancın piyonları olarak öne sürülüp koçbaşı gibi tokuşturulacak diye kuşkulanıyor, fakat bu kuşkumu çok net de iddia edemiyordum. Yani koskoca Türk ordusu bu tuzağa düşmez diyordum, inanamıyordum. İran yapar o kerizliği, İsrail Alaska'ya taşınsın demiş ülke... Fakat Türkiye ne için yapacak, Kerkük Musul yemine mi atlayacak, Torumtay gibi istifa eder, yemi yutmaz, olmaz öyle şey diyordum. Şimdi düşecek gibi gelmeye başladı...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Bu bi kehanet değil..en fazla altı ay diyorum..bizide bir handikapa sokacaklar..ya VUR diyecekler..yada VURURUZ.. Vurdukmu Topraklarımızda savaş olacak..toprağında savaş olan halkın işi çoooookkkkk zordur demirefe.. Rusya Azerbaycan ve Türkiye zaten ŞEYTAN üçgeni İngilizler ve uyduları ABD için.. Aman haaaa bu üçlü bir araya gelmesin.. Bu üçlüye destek olacak bir İran ile birlikte zaten dengeler değişecektir gezegende..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 13 yıl Her ne kadar söylem o yönde olsa da... Biz bu iktidarın söylemde esip gürlediğini, mangalda kül bırakmadığını, ama iş icraata gelince süklüm püklüm olduğunu çok gördük. Bu iç meselemizdir kofluğunun arkasından da böyle bir sazanlık çıkmaz, koskoca yurtta sulh cihanda sulh ilkesine sahip Türkiye, her ne kadar zaten aşındırılan Atatürk ilkeleri olsa da, tozu bile yeter, Ortadoğu bataklığına sürülmez diye ummak istiyorum o yüzden. Aslında son derece tırsaktırlar, kof ve yüreksizdirler. Meydanı boş buldular da ondan bu abdurrahman çelebi tripleri...
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 13 yıl Söylediğimin hemen bir gün içinde gerçekleşeceğini ben bile ummazdım. Fakat ülkem adına acı biçimde gerçekleşti, dış itibarımız İsrail'in gemi katliamından sonra bir kez daha dibe vurdu. Koskoca Türkiye, İran Devrim Muhafızları karargahından yediği sıkı ile hizaya getirildi! Yazık, çok yazık! Karargah, yayınladığı internet bildirisi ile ABD ve Türkiye'yi tehdit etti. Kuzey Irak'taki Türk ve Amerikan çıkarlarına yönelik saldırılarda bulunmakla tehdit etti. Bu sıkı üzerine dışişleri bakanı ABD adına gittiğini reddetmek zorunda kaldı, bir... İkincisi "iç meselemiz" horozlanması fos diye söndü, Esad'ın yapacağı reformların bekleneceği açıklandı! Yazık. Ülkemden bir kat daha utanır oldum...
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Dur be demirefe.. Ülkenden değil ülkeni yönetenlerden utan.. Yüzde elli oy verenlerden.. yetmez fakat evet diyenlerden utan.. Yada..hiç bişeyden utanç duymadan İNSAN gibi yaşada onlar UTANSIN senden.. utanacak YÜZ varsa tabiii.. :D
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 13 yıl Dışişleri bakanının açıklamasını tekrar inceledim. Ben böyle ağzından çıkanı geri yalamayı ömrümde görmedim! İki ülke arasındaki sorun, birbirlerinin iç işlerini kendi iç meselesi olarak görmekten kaynaklanıyormuş!!! Pes, daha diyecek bir şey kaldıysa da burada söylenmez...
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 13 yıl İran devrim muhafızları karargah'ını da Sivrili'ye tıksınlar artık! İnternetten andıçlamak nasılmış göstersinler bakalım! Malum, bunların karargah'larla yıldızları barışmaz da! Kendi karargahın elleşmez, doktor tavsiyesi ile kendi haline bırakır, ama elin karargahı durmaz ki, tepene vurur işte böyle! Kılavuzu ABD olanın başı karargahtan kurtulmazmış!
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2011 13 yıl Serefli Türk Ordusunun serefli komutanlarindan birisinin zilgitini yiyen Suriye,terörist basini derhal ülkeden cikardi.Cünkü zilgit öyle bugünkü zilgitlara benzemiyordu,adam gibi bir adamin agzindan cikmisti. Teröristbasi gittigi hicbir ülkeden siginma hakki alamadi cünkü Türkiye'de devlet vardi hemde Ecevit'in azinlik hükümetinin yönettigi Devlet.Ve sonunda terörist basini hangi nedenle olursa olsun Türk Devletine teslim ettiler.Bu o gün devleti yönetenlerin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir basarisiydi.Terörist basi ile ilgili ayrintilari kimse kendine AKP öncesi Türk Devleti icin camur atma konusu yapmasin,o gün ülkeyi yönetenler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin namusunuda kurtarmistilar.Bugün bundan eser yoktur. Halk yiginlarina gelince;Dün Suriye ile gardas olduk,sinirlar kalkti,Esad gardasimiz diyen iktidarin basini alkisladilar ayni yiginlar simdi de Suriye'ye karsi kendisine verilen talimatla savas cigirtkanligi yapan ayni iktidarn basini alkisliyor.Bu partiyi iktidara getiren yiginlar iste bu yiginlardir.Yani herseyi alkislayan yiginlar. saygilarla
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2011 13 yıl Basbakan Amerika seyahatine cikti ve beklenildigi gibi aldigi talimati kamuoyuna duyurdu. Türkiye Suriye'ye 'yaptirim'uygulayacakmis.Nedeni ise Suriyede ki ic karisiklik olarak veriliyor.Önce adama sorarlar,sen Suriye'den ne istiyorsun?Daha düne kadar kardes diyerek bagrina bastigin diktatörü bugün tukaka ediyorsun.Sana kim ve neden talimat veriyor.Libya'yi karistirdin,Misir'i karistirsin,Suriye'yi karistirdin ama Besir'i asagi indiremedin cünkü seni takmadi.Simdi ABD'den aldigin talimat geregi Suriye'ye yaptirim uygulayacaksin.Masallah sana. Peki Bahreyn'de halk diktatöre karsi ayaklandiginda neden citin cikmadi,sesin solugun kesildi,demek ki birileri sana 'aman Bahreyn'e karisma'dedi.Neden?Senki büyük devrimcisin(ki öyle diyor liboslar)o zaman neden Bahreyn halkinada özgürlük vermek icin orayida karistirmadin? Türkiye'de son haftalarda hergün sehitler veriyoruz,teröristlerle pazarlik yaptiginiz ortaya cikti sen hala 'devlet yapiyor hükümet degil'diyerek saf yiginlari aldatma pesindesin,birakmissin Türkiye de dökülen kani düsmüssün arap cöllerine,Filistin'i kurtarmaya,Israil'i yok etmeye azmetmissin.Sen Arabistanin basbakanimisin Türkiye'nin mi?Türkiye'nin basbakaniysan o na göre yönet yok degilsen topla pilini pirtini git Filistinde yerles,birak bu milletin yakasini artik,düs bu milletin sirtindan... saygilarla
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2011 13 yıl Suudi Arabistan ordusu Bahreyn'deki dikta yönetimine ayaklanmaları bastırmak için yardım etmeye girdiği gibi, Yemen'e de aynı amaçla girdi. Kuzey Yemen'i de aralıklarla bombalıyor. Bu haberler yandaş medyada yer bulamıyor. Suudi Arabistan, Bahreyn ilerinin de ilerisi demokrasi, Libya ve Suriye demokrasi değil de ondan... Libya öyle ileri demokrasiye geçti ki, ülkede Afrikan avı başladı. Afrikanlar sorgusuz sualsiz muhaliflerce götürülüyor ve bir daha onları gören olmuyor. Bu haberlere de yandaş medya itibar etmiyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.