Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Merhabaaaa.... Ilk $iirimden ba$lIyorum: Yeni Yeni bir dunya, Bos defterim, Dolacak tekrar.. ~~~~~~~~ Bir mutlulukla, Sevgi, Saygıyla dolsun.. ~~~~~~~~ Oley demistim, Bir haberle, Kafayı yedim.. ~~~~~~~~ Kızımın yatağını, Benim, Tatlı Annem...... ~..ChatTurkey..~ Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 NasIl guzel mi??? :clover: Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 :cat: Finalde umarIm karsInIzda olurum... :P Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Lutfen kIzmayInIz!! :blushing: Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Hepsini resim koymak icin yapiyorum.. :D Lutfen kIzmayIn, Haberi ust uste yazabilirim berki.. Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2011 Bugun cok mutluyum Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 ATATÜRK'ÜM Atatürk, Size sesleniyorum, Bizi düşmanlardan kurtaran, Tek yüce sensin Atam.. Herkesi sever, Herkesi dinler, İyilik tek dileğidir, Herkesten bu görevi bekler.. Yalan söylemez, Söylettirmez, Bunu asla bizden beklemez, Doğruyu söyleyin hep der.. Onu mutlu edelim, Sözümüzü tutarak, Sevindirelim Onu, Kendimizi kötü olaylardan koruyarak.. ChatTurkey Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Çok sevimli bir başlık olmuş sevgili ChatTurkey... Şiirlerinin devamını bekleriz.. Sevgiler... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Admin Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2011 Evet bence de çok güzel şiirler.. Devamı gelsin... Saygılar Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Sevgili ChatTurkey, Çok içten ve güzel şiirlerinizle hoş gelmişsiniz aramıza. Yeni şiirlerinizde görüşmek dileğiyle... Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Teşekkürler sevgili tülvent.. Tabi ki yazarım.. Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2012 Sevgili ChatTurkey, Sayfanızda, ATATÜRK'emize yakışır aydınlık, adillik, mutluluk, sevgi ve saygının bütünleştiği insan kitlesiyle dolup taşsın.... Harika şiirlerinizi büyük bir keyifle okudum. Devamını dilerim. Yüreğinize, kaleminize sağlık. Sevgi ve saygılarımla. 1 Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2012 Bu Dünya Böyle Olmamalı! Bizim dünya böyle olmamalı! Kötülükler yaşanmamalı! Ne için yaparlarsa hırsızlık? Hiç paranız yokmuş gibi! Yoksullar ne yapsın? Çalmazlar etmezler onlar! Hiç değilse kültürlüler! Siz de öğrenin biraz bu insanlardan!! Bizim dünya böyle olmalı! Oldu da zaten! Kötülükler bitti iyilik başladı, Hırsızlık yok, yoksulluk yok, Herkes dayanışmayı başardı! Ne mutluyuz artık bilemezsiniz! Siz de bu cennet yerden misiniz? NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Dilediğin cennet dünyada yaşaman dileğiyle, tebrik ediyorum sevgili ChatTurkey. Çok güzeldi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.