Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 canım yok bişeyyyy...emre ona abla dediğini düşündü veyaa öyle olsamı acaba diyede düşünmüş olabilirrr emre o bana dedi sana değil korkma sen abisin abiiiiii.... hayal canım bundan sonra ben senin ablanım o zaman ,bi sorunun olduğunda memnuniyetle dinlerim canım seni...emre filan bişey derse söylede onu koğuşa kapatayım ,korkma tamam mı Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 canım yok bişeyyyy...emre ona abla dediğini düşündü veyaa öyle olsamı acaba diyede düşünmüş olabilirrr emre o bana dedi sana değil korkma sen abisin abiiiiii.... hayal canım bundan sonra ben senin ablanım o zaman ,bi sorunun olduğunda memnuniyetle dinlerim canım seni...emre filan bişey derse söylede onu koğuşa kapatayım ,korkma tamam mı hakkaten ben yanlış anlamışım. kusura bakma hayal et. ya güzelyaz öyle ben senin ablanım falan diyerek şımartma şunu. yüz versen 50 daha ister bu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 canım yok bişeyyyy...emre ona abla dediğini düşündü veyaa öyle olsamı acaba diyede düşünmüş olabilirrr emre o bana dedi sana değil korkma sen abisin abiiiiii.... hayal canım bundan sonra ben senin ablanım o zaman ,bi sorunun olduğunda memnuniyetle dinlerim canım seni...emre filan bişey derse söylede onu koğuşa kapatayım ,korkma tamam mı ohhh okeyy artik bendede abla var emree kork artikk ispiyonlarim valla seni hemen ablamaaa hakkaten ben yanlış anlamışım. kusura bakma hayal et. ya güzelyaz öyle ben senin ablanım falan diyerek şımartma şunu. yüz versen 50 daha ister bu hadi cok yalvardan kusura bakmiyorum amaa kiskandin mi beni ayy yazik kiyamamm senin ablan yokmuu ben mi simarcamm ahh beni kendinle karistirmaa op=tumm byeee Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 beyin meyin mevzulari beni asar arkadaslar, ama güzel bi söz buldum, bir yerlere eklemek istedim ve en uygun yer olarakta burayi gördüm Kadın, her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkeği ister. Erkek, tek bir ihtiyacını karşılayacak her kadını. güzel bir söz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 güzel bir söz bencede erkeklerin asla tek kadinla yetinemiycegini gosteriyoo Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Fenistlik mi feminist kızlara uyus oluyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.