Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

canım yok bişeyyyy...emre ona abla dediğini düşündü veyaa öyle olsamı acaba diyede düşünmüş olabilirrr :D emre o bana dedi sana değil korkma sen abisin abiiiiii....

hayal canım bundan sonra ben senin ablanım o zaman ,bi sorunun olduğunda memnuniyetle dinlerim canım seni...emre filan bişey derse söylede onu koğuşa kapatayım ,korkma tamam mı :lol:

Gönderi tarihi:

canım yok bişeyyyy...emre ona abla dediğini düşündü veyaa öyle olsamı acaba diyede düşünmüş olabilirrr :D emre o bana dedi sana değil korkma sen abisin abiiiiii....

hayal canım bundan sonra ben senin ablanım o zaman ,bi sorunun olduğunda memnuniyetle dinlerim canım seni...emre filan bişey derse söylede onu koğuşa kapatayım ,korkma tamam mı :lol:

hakkaten ben yanlış anlamışım. kusura bakma hayal et.

ya güzelyaz öyle ben senin ablanım falan diyerek şımartma şunu. yüz versen 50 daha ister bu :D

Gönderi tarihi:

ohhh okeyy artik bendede abla var emree kork artikk ispiyonlarim valla seni hemen ablamaaa

hakkaten ben yanlış anlamışım. kusura bakma hayal et.

ya güzelyaz öyle ben senin ablanım falan diyerek şımartma şunu. yüz versen 50 daha ister bu :D

hadi cok yalvardan kusura bakmiyorum amaa kiskandin mi beni ayy yazik kiyamamm senin ablan yokmuu

ben mi simarcamm ahh beni kendinle karistirmaa op=tumm byeee

Gönderi tarihi:

beyin meyin mevzulari beni asar arkadaslar, ama güzel bi söz buldum, bir yerlere eklemek istedim ve en uygun yer olarakta burayi gördüm

Kadın, her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkeği ister. Erkek, tek bir ihtiyacını karşılayacak her kadını.

güzel bir söz ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.