Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

şöyle ki mesela beyenmediğiniz bişeyi kadın değiştirebiliyorsa değiştirmeye çalışır söyleyin kötü olmaz sonuç.görünüşüyle ilgiliyse,madem beyenmiyorsunuz niye berabersiniz?aldattınızda bunu söylediğiniz zaman kıymetiniz bilinmiyorsa bence zaten kıymetiniz yoktur...yani söyleyin gitsin içinizdekini özünüz anlaşılsın kıymetliyseniz bilinir,deyilseniz çekilir gidilir...dimi ama :) iltifat yaptığınız bayan da sizin için önemli olan insan olmalı yani mutluluğundan mutlu olduğunuz insan...yoksa sanmıyorum şu garibe bi iltifat edeyimde mutlu olsun hayır olur demez herhalde deyilmi? :lol::lol:

Gönderi tarihi:

:) aslında biz öyle yapıyoruz diye bunlar havalara giriyor herşeyin doğrusunu söylemek lazım aslında :D

boşver ya. doğruyu söyleyipte neden dırdır dinleyecen. yalan söyle olsun bitsin.

Tabiki doğru söylemek en güzeli..Mutlu olsun diye yalan söylensine katılmıyorum..İnsanları kandırmak hiç güzel bişey değil bence.. -_-

zaten bir kere katılsan dişimi kırcam :D

şöyle ki mesela beyenmediğiniz bişeyi kadın değiştirebiliyorsa değiştirmeye çalışır söyleyin kötü olmaz sonuç.görünüşüyle ilgiliyse,madem beyenmiyorsunuz niye berabersiniz?aldattınızda bunu söylediğiniz zaman kıymetiniz bilinmiyorsa bence zaten kıymetiniz yoktur...yani söyleyin gitsin içinizdekini özünüz anlaşılsın kıymetliyseniz bilinir,deyilseniz çekilir gidilir...dimi ama :) iltifat yaptığınız bayan da sizin için önemli olan insan olmalı yani mutluluğundan mutlu olduğunuz insan...yoksa sanmıyorum şu garibe bi iltifat edeyimde mutlu olsun hayır olur demez herhalde deyilmi? :lol::lol:

sonra ağlıyosunuz ama doğruyu söyleyince. ben çok yürekli erkek gördüm ama kuaförden çıkmış eşine sana arabamı çarptı diyebilecek kadar yüreklisini görmedim.

Gönderi tarihi:

sonra ağlıyosunuz ama doğruyu söyleyince. ben çok yürekli erkek gördüm ama kuaförden çıkmış eşine sana arabamı çarptı diyebilecek kadar yüreklisini görmedim.

tabi ağlarız -_- size güzel görünmek için kuaföre gitmiş eşinize bu ne hal araba mı çarptı deyip dalga geçerseniz,yanlış yaparsınız...ama canım bu ne hal senin doğal halin daha güzeldi bence bu kuaföre bidaha gitme derseniz eşiniz kuaföre kızar,sizin söylediğinize üzülmez en fazla gider ne yaptıysa kuaför ondan kurtulur bilmem anlatabildim mi?dürüst olurkende nazik olabilirsiniz beyler :clover:

Gönderi tarihi:

yoldaş sanki biraz batıyoruz gibime geldi :) bayanların duygularının daha hassas olduğunu kabul etmek lazım onlar çok kırılgan oluyorlar ve kırmamak lazım yani kıymamak ;) kırılmamak hassas olmak duygusal olmak onların ellerinde değil sen nasılki sakalının çıkmasını engelleyemiyorsan onlarda bunu engelleyemez ama tabi fazlada konuşturtmamak lazım :)

Gönderi tarihi:

yoldaş sanki biraz batıyoruz gibime geldi :) bayanların duygularının daha hassas olduğunu kabul etmek lazım onlar çok kırılgan oluyorlar ve kırmamak lazım yani kıymamak ;) kırılmamak hassas olmak duygusal olmak onların ellerinde değil sen nasılki sakalının çıkmasını engelleyemiyorsan onlarda bunu engelleyemez ama tabi fazlada konuşturtmamak lazım :)

Yazı bi yere kadar çok güzel gelmiş..Hatta helal dedim içimden ama o ne bakim sonunda konuşturtmamak lazım.. :angry::D ya bu arada bazende size hak vermemek elde değil, çok konuşanlarıda hiç çekilmiyo be..

Ama kadın olsun erkek olsun çok konuşan hiç çekilmiyo..Şirkette bir bey arkadaş var, selam verdiğin andan sonraki 5 dakika içinde bütün hayatını öğrendiğin yetmiyomuş gibi, tüm aile eşrafınınkileride öğreniyosun.. :wacko::ph34r::shuriken: ve bir daha karşılaşmamak için elinden geleni yapıyosun..Tabi bunu herkes yaptığı için o arkadaş doluyo, e mutlaka karşılaşıyosun bigün yine,örümcek ağına düşüyosun anlayacağın..O sefer yandın işte..

Güzelyazada katılıyorum, gerçekleri söyleyin ama kırmadan..

Yani emrecim arabamı çarptı dersen olmaz..Buna yüreklide denmez...odun denir..

Gönderi tarihi:

tabi ağlarız -_- size güzel görünmek için kuaföre gitmiş eşinize bu ne hal araba mı çarptı deyip dalga geçerseniz,yanlış yaparsınız...ama canım bu ne hal senin doğal halin daha güzeldi bence bu kuaföre bidaha gitme derseniz eşiniz kuaföre kızar,sizin söylediğinize üzülmez en fazla gider ne yaptıysa kuaför ondan kurtulur bilmem anlatabildim mi?dürüst olurkende nazik olabilirsiniz beyler :clover:

E sende yanlış olanı söyleme napim.. -_-

:P:D

Yazı bi yere kadar çok güzel gelmiş..Hatta helal dedim içimden ama o ne bakim sonunda konuşturtmamak lazım.. ya bu arada bazende size hak vermemek elde değil, çok konuşanlarıda hiç çekilmiyo be..

Ama kadın olsun erkek olsun çok konuşan hiç çekilmiyo..Şirkette bir bey arkadaş var, selam verdiğin andan sonraki 5 dakika içinde bütün hayatını öğrendiğin yetmiyomuş gibi, tüm aile eşrafınınkileride öğreniyosun.. ve bir daha karşılaşmamak için elinden geleni yapıyosun..Tabi bunu herkes yaptığı için o arkadaş doluyo, e mutlaka karşılaşıyosun bigün yine,örümcek ağına düşüyosun anlayacağın..O sefer yandın işte..

Güzelyazada katılıyorum, gerçekleri söyleyin ama kırmadan..

Yani emrecim arabamı çarptı dersen olmaz..Buna yüreklide denmez...odun denir..

hepinize katılıyorum :clover:

Gönderi tarihi:

kadınlara yalan söylemek konusunda benim söylediğime katılan bi filozof arkadaşın sözünü hatırladım da paylaşayım dedim:

''gerçeğin ağır bedeni kadınların duymak istediği yalanın hızlı kanatlarına asla yetişemez.''

valla ben onun yalancısıyım :D

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Her istediğini yaparak.. Ya da onun için ölerek.. Emin olun ikincisini yapmak daha hayırlı olanıdır :D ..

sana bisey diyimmi olmekte mutlu etmezzz :D:D:D kadinlari mutlu etmekk zorr

turkiye avrupaya girer ama kadinlar biraz zor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.