Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ama bununda kıymetini bileniniz çok az Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 şöyle ki mesela beyenmediğiniz bişeyi kadın değiştirebiliyorsa değiştirmeye çalışır söyleyin kötü olmaz sonuç.görünüşüyle ilgiliyse,madem beyenmiyorsunuz niye berabersiniz?aldattınızda bunu söylediğiniz zaman kıymetiniz bilinmiyorsa bence zaten kıymetiniz yoktur...yani söyleyin gitsin içinizdekini özünüz anlaşılsın kıymetliyseniz bilinir,deyilseniz çekilir gidilir...dimi ama iltifat yaptığınız bayan da sizin için önemli olan insan olmalı yani mutluluğundan mutlu olduğunuz insan...yoksa sanmıyorum şu garibe bi iltifat edeyimde mutlu olsun hayır olur demez herhalde deyilmi? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 söyleyelimde kıymetimizin olup olmadığınıda anlamış oluruz bizde bunu yedik he Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 aslında biz öyle yapıyoruz diye bunlar havalara giriyor herşeyin doğrusunu söylemek lazım aslında boşver ya. doğruyu söyleyipte neden dırdır dinleyecen. yalan söyle olsun bitsin. Tabiki doğru söylemek en güzeli..Mutlu olsun diye yalan söylensine katılmıyorum..İnsanları kandırmak hiç güzel bişey değil bence.. zaten bir kere katılsan dişimi kırcam şöyle ki mesela beyenmediğiniz bişeyi kadın değiştirebiliyorsa değiştirmeye çalışır söyleyin kötü olmaz sonuç.görünüşüyle ilgiliyse,madem beyenmiyorsunuz niye berabersiniz?aldattınızda bunu söylediğiniz zaman kıymetiniz bilinmiyorsa bence zaten kıymetiniz yoktur...yani söyleyin gitsin içinizdekini özünüz anlaşılsın kıymetliyseniz bilinir,deyilseniz çekilir gidilir...dimi ama iltifat yaptığınız bayan da sizin için önemli olan insan olmalı yani mutluluğundan mutlu olduğunuz insan...yoksa sanmıyorum şu garibe bi iltifat edeyimde mutlu olsun hayır olur demez herhalde deyilmi? sonra ağlıyosunuz ama doğruyu söyleyince. ben çok yürekli erkek gördüm ama kuaförden çıkmış eşine sana arabamı çarptı diyebilecek kadar yüreklisini görmedim. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 sonra ağlıyosunuz ama doğruyu söyleyince. ben çok yürekli erkek gördüm ama kuaförden çıkmış eşine sana arabamı çarptı diyebilecek kadar yüreklisini görmedim. tabi ağlarız size güzel görünmek için kuaföre gitmiş eşinize bu ne hal araba mı çarptı deyip dalga geçerseniz,yanlış yaparsınız...ama canım bu ne hal senin doğal halin daha güzeldi bence bu kuaföre bidaha gitme derseniz eşiniz kuaföre kızar,sizin söylediğinize üzülmez en fazla gider ne yaptıysa kuaför ondan kurtulur bilmem anlatabildim mi?dürüst olurkende nazik olabilirsiniz beyler Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 yoldaş sanki biraz batıyoruz gibime geldi bayanların duygularının daha hassas olduğunu kabul etmek lazım onlar çok kırılgan oluyorlar ve kırmamak lazım yani kıymamak kırılmamak hassas olmak duygusal olmak onların ellerinde değil sen nasılki sakalının çıkmasını engelleyemiyorsan onlarda bunu engelleyemez ama tabi fazlada konuşturtmamak lazım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 zaten bir kere katılsan dişimi kırcam E sende yanlış olanı söyleme napim.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 yoldaş sanki biraz batıyoruz gibime geldi bayanların duygularının daha hassas olduğunu kabul etmek lazım onlar çok kırılgan oluyorlar ve kırmamak lazım yani kıymamak kırılmamak hassas olmak duygusal olmak onların ellerinde değil sen nasılki sakalının çıkmasını engelleyemiyorsan onlarda bunu engelleyemez ama tabi fazlada konuşturtmamak lazım Yazı bi yere kadar çok güzel gelmiş..Hatta helal dedim içimden ama o ne bakim sonunda konuşturtmamak lazım.. ya bu arada bazende size hak vermemek elde değil, çok konuşanlarıda hiç çekilmiyo be.. Ama kadın olsun erkek olsun çok konuşan hiç çekilmiyo..Şirkette bir bey arkadaş var, selam verdiğin andan sonraki 5 dakika içinde bütün hayatını öğrendiğin yetmiyomuş gibi, tüm aile eşrafınınkileride öğreniyosun.. ve bir daha karşılaşmamak için elinden geleni yapıyosun..Tabi bunu herkes yaptığı için o arkadaş doluyo, e mutlaka karşılaşıyosun bigün yine,örümcek ağına düşüyosun anlayacağın..O sefer yandın işte.. Güzelyazada katılıyorum, gerçekleri söyleyin ama kırmadan.. Yani emrecim arabamı çarptı dersen olmaz..Buna yüreklide denmez...odun denir.. Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 olsun mühim değil sen b şubesi ol sağolasın da keşke önce özelden deseydin bu başlığı daha önce açtığını. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 sonra ağlıyosunuz ama doğruyu söyleyince. ben çok yürekli erkek gördüm ama kuaförden çıkmış eşine sana arabamı çarptı diyebilecek kadar yüreklisini görmedim. tabi ağlarız size güzel görünmek için kuaföre gitmiş eşinize bu ne hal araba mı çarptı deyip dalga geçerseniz,yanlış yaparsınız...ama canım bu ne hal senin doğal halin daha güzeldi bence bu kuaföre bidaha gitme derseniz eşiniz kuaföre kızar,sizin söylediğinize üzülmez en fazla gider ne yaptıysa kuaför ondan kurtulur bilmem anlatabildim mi?dürüst olurkende nazik olabilirsiniz beyler yoldaş sanki biraz batıyoruz gibime geldi bayanların duygularının daha hassas olduğunu kabul etmek lazım onlar çok kırılgan oluyorlar ve kırmamak lazım yani kıymamak kırılmamak hassas olmak duygusal olmak onların ellerinde değil sen nasılki sakalının çıkmasını engelleyemiyorsan onlarda bunu engelleyemez ama tabi fazlada konuşturtmamak lazım E sende yanlış olanı söyleme napim.. Yazı bi yere kadar çok güzel gelmiş..Hatta helal dedim içimden ama o ne bakim sonunda konuşturtmamak lazım.. ya bu arada bazende size hak vermemek elde değil, çok konuşanlarıda hiç çekilmiyo be.. Ama kadın olsun erkek olsun çok konuşan hiç çekilmiyo..Şirkette bir bey arkadaş var, selam verdiğin andan sonraki 5 dakika içinde bütün hayatını öğrendiğin yetmiyomuş gibi, tüm aile eşrafınınkileride öğreniyosun.. ve bir daha karşılaşmamak için elinden geleni yapıyosun..Tabi bunu herkes yaptığı için o arkadaş doluyo, e mutlaka karşılaşıyosun bigün yine,örümcek ağına düşüyosun anlayacağın..O sefer yandın işte.. Güzelyazada katılıyorum, gerçekleri söyleyin ama kırmadan.. Yani emrecim arabamı çarptı dersen olmaz..Buna yüreklide denmez...odun denir.. hepinize katılıyorum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 kadınlara yalan söylemek konusunda benim söylediğime katılan bi filozof arkadaşın sözünü hatırladım da paylaşayım dedim: ''gerçeğin ağır bedeni kadınların duymak istediği yalanın hızlı kanatlarına asla yetişemez.'' valla ben onun yalancısıyım Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 çok gereksiz,komik bile değil,gülünç bir soru.... Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 cok guzel.ama bunlardan birtane bulursan bana haber ver cok b uyuk sevaba girersin.yazdiklarinda bir tane bilemi tutmaz ya bana amorti bile cikmadi.ne sansizmisim. Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Çok uzun bu.Gılgamış destanı gibi. bazen bir bakış bile mutlu eder bir kadını Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ayy wallahi bu listenın tamamını yapan elemanın bıle mutlu edemedıgını bılıyorum bennnn hıcbısı yetmes bız bayan kısmısına oof of ! Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Hoşuna gitmeyeceğini düşündüğün birşey bile olsa açık açık söylemenizi En azından bu beni mutlu eder Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Her istediğini yaparak.. Ya da onun için ölerek.. Emin olun ikincisini yapmak daha hayırlı olanıdır .. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Her istediğini yaparak.. Ya da onun için ölerek.. Emin olun ikincisini yapmak daha hayırlı olanıdır .. sana bisey diyimmi olmekte mutlu etmezzz kadinlari mutlu etmekk zorr turkiye avrupaya girer ama kadinlar biraz zor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.