Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Doğal Cilt Bakımı Nasıl Yapılır


tastaram

Önerilen İletiler

Doğal Cilt Bakımı Nasıl Yapılır özellikle tüm bayanların merak ettiği bir konudur ve bu talep nedeniyle bir çok firma farklı ürünleri piyasaya sürmüşlerdir ve oldukça pahalıdır hepside etkili değildir fiyat yüksekliği bize iyi olduğunu düşündürdüğünden bu mantıkla satılmaktadır.Ama asıl çözüm oldukça basit ve yıllardır kullanılan hepimizin bildiği kremlerdedir ve oldukça ucuzdurlar Reklam olması için marka vermeyeceğim.

 

En önemli nokta bu kremleri alırken hangi marka olursa olsun mutlaka Parabensiz olanını alın nedeni bu madde düzenli vucuda alındığında kansorejendir;

kremde bir defa kullanılacak bir ürün olmadığından risk alırsınız.

 

Doğal Geçleşme İçin Parabensiz Acı Badem Kremi

 

Parabensiz Acı Badem Kremi içeriğindeki doğal acı badem yağı ile yoğun nemlendirici özelliğe sahiptir.Hızlı emilimi sayesinde cildde kurumaya ve çatlamaya karşı oldukça etkilidir.

 

Cildinizin gençliğini ve elastikiyetini korumak için günlük bakımlarda tavsiye edilir.Acı badem kremi ile hem cildinizi nemlendirsiniz,hem beslersiniz hemde güzelleştirisiniz.

 

Hücre Yanilemesi İçin Parabensiz Buğday Kremi

 

Parabensiz Buğday Kremi cilt için kullanılabilecek mükemmel bir üründür.E vitamini ve mineraller bakımından zengin olan buğday hücre yenilemeye,kırışılık oluşumunu engelemeye yardımcı olur.

 

Kuru Ciltlerin Doğla Bakımı İçin Parabensiz Çilek Kremi

 

Kuru ciltler için besleyici olan çilek kreminin yanı zamanda yüzdeki kırışıklıklarınyok olmasınada ve beslenmesine ve gözeneklerin daralmasına yardımcı bir üründür.Çilek kremi ile prüssüz,gergin ve parlak bir cilde sahip olun,kırışıklıklarıda minumum seviyeye indirebilirsiniz.hoş kokusu ile parfüm etkisi verir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

tarım ve sağlık bakanlıklarının yönetmelikleri gereği etiketlerdeki içerik kısmında ürünün tüm içeriği gösterilmeyebiliniyor. Yani içindekiler listesinde paraben ve türevleri olmaması bu tip kimyasalların kullanılmadığı anlamına gelmiyor maalesef.

Ayrıca eğer doğal bişeyler arıyorsanız mümkün olduğunca krem ve losyon gibi ürünlerden uzak durmanız çünkü bitki ekstreleri ya da yağlarını losyon,krem vb. kıvamlara getirmek kimyasalllar olmadan mümkün olmuyor. soğuk pres ile üretilmiş yağlar en doğal olan yağlardır.

bazı basit yollar izleyerek bu tip ürünlerde minimum kimyasala maruz kalmanız mümkün: sertifikasız ürün satın almayın. kutu ya da paket ya da ambalaj üzerinde mutlaka sertifika logosu olmalı(ecocert,usda,cosmebio,agriculturebiologice vb.)

market ürünleri almayın. ne kadar organik ekolojik deselerde raf ömrünü uzatmak ancak kimyasallarla mümkündür.

üretim tarihlerine bakın. 1 yıldan yaşlı kozmetik ürünlerini kullanmayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.