Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2005 Neden Allah sadece bir kalp verdi biz??? ....Allah herkese ....iki ayak verdi yürümek icin, ....iki el verdi tokalasmak icin, ....iki kulak verdi duymak icin, ....iki göz verdi görmek icin, Fakat neden br tane kalp verdi?? Cünkü diger kalbi baska birine verdi, Gidip bulmamiz icin............. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ canugur Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2005 IKISER KALBIMIZ OLSAYDI HER HALDE COK BÜYÜK EVLER TUTMAK ZORUNDA KALIRDIK. CÜNKÜ, BEN IKI KALBIMLE IKI KADINI SEVERSEM IKISIYLE DE EVLENMEK ISTEYECEGIMDEN; AYNI SEYI KARIMDA YAPARAK IKI KOCAYA SAHIP OLACAKTI. O ZAMAN TÜM EVLIKLER DÖRT KISI, VE BIR SÜRÜ COCUKTAN OLUSACAGI ICIN COK MASRAFLI OLACAGI DÜSÜNÜLMÜS OLMALI. AMA KALP KRIZI BAKIMINDAN AVANTAJLARI DA COKTUR IKI KALBIN. (DAS WAR SPASS.-SAKADIR, ALINMAYIN LÜTFEN) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frigsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2005 birini hangi organımızla sevdiğimizi nerden biliyoruz ki.belkide midemizle seviyoruz.neden bir tane midemiz var diye soru sormuyoruz merak ediyorum)))) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2005 FURUKO SU NEDEN PEKİ CEVAP VER BAKİM ŞİMDİ. YAAA YAAA.... NASIL SIKIŞTIDIM AMA. NE MÜTİŞİM AMA DİMİ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 hayatta kalabilmemiz için Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Neden Allah sadece bir kalp verdi biz??? ....Allah herkese ....iki ayak verdi yürümek icin, ....iki el verdi tokalasmak icin, ....iki kulak verdi duymak icin, ....iki göz verdi görmek icin, Fakat neden br tane kalp verdi?? Cünkü diger kalbi baska birine verdi, Gidip bulmamiz icin............. 8464[/snapback] Oku yaradanın adıyla oku.. O herşeyi yerli yerince ve çok üstün bir dizaynda yaratmıştır. (subhanallah) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Fakat neden br tane kalp verdi?? Cünkü diger kalbi baska birine verdi, Gidip bulmamiz icin............. Neden bir tane mide verdi ? gidip diğerini bulmamız için mi ? Kalp sadece kan pompalar, kalbi değişen insanlar gidip kalbini aldığı kişinin aşık olduğu kişiye aşık olmaz. Kalp olayını çok büyütüyorsunuz, kalp sadece sembolik olarak duyguları temsil eder, tıbbi olarak durum farklıdır. saygılar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Neden bir tane mide verdi ? gidip diğerini bulmamız için mi ? Kalp sadece kan pompalar, kalbi değişen insanlar gidip kalbini aldığı kişinin aşık olduğu kişiye aşık olmaz. Kalp olayını çok büyütüyorsunuz, kalp sadece sembolik olarak duyguları temsil eder, tıbbi olarak durum farklıdır. saygılar. Sayın Tarafsız, Konu açılalı iki yıl olmuş neredeyse... Kalp bir duyu organı değil ancak "Vicdanı" temsil eder. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Kalp bir duyu organı değil ancak "Vicdanı" temsil eder. Tengeriin boşig, bak ne demişim yukarıdaki iletimde "kalp sadece sembolik olarak duyguları temsil eder" Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Tengeriin boşig, bak ne demişim yukarıdaki iletimde "kalp sadece sembolik olarak duyguları temsil eder" İyide Sayın Tarafsız, size karşıt olarak yazmadım ki? Benim de öyle düşündüğümü belirtmek istedim sadece. Yanlış demişsiniz demedim... Saygılarımla... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Tengeriin boşig, tamam anlaştıkta Kalp bir duyu organı değil vicdanı temsil eder dediniz, sanki birisi veya ben kalp duyu organıdır gibi birşey söylemişiz gibi ! o yüzden bi anlaşmazlık oldu sanırım saygılar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Tengeriin boşig, tamam anlaştıkta Kalp bir duyu organı değil vicdanı temsil eder dediniz, sanki birisi veya ben kalp duyu organıdır gibi birşey söylemişiz gibi ! o yüzden bi anlaşmazlık oldu sanırım Hımmm... Haklısınız, ben balıklama dalınca bir yanlış anlaşılma olmuş... Özür... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Hımmm...Haklısınız, ben balıklama dalınca bir yanlış anlaşılma olmuş... Özür... Karakteriniz gerçekten takdire değer, keşke hepimiz bu kadar alçak gönüllü olabilsek saygılar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.