Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kenan bak gök gürlüyo şanslımıyız sence ? Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bilmem yağmurda ıslanacamızı düşünüom sence şanslımıyız dersin Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 bence şanslıyız bende kendimi hiç şanslı diilbilirdim acaba çark tersinemi dönüyo ne Alıntı
Φ duygusen Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 bende duygu şimdilik okuorumm fethiyede tek yaşıorum okul nedeniyle ordaızz iştee... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 bende duygu şimdilik okuorumm fethiyede tek yaşıorum okul nedeniyle ordaızz iştee... hoşgeldin duygusen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bende tanıtıyım barimm adım Zeynep 23 yaşındayım istanbulda ailemle yaşıyorum. özel bir firmada çalışıyorum.ve burda olmaktan gerçekten çok memnunum..çoğunuzu çok seviyorum özellikle gece ablamı sevgiler Tekrar hoşgeldin cnm Bende seni seviyorum güselim Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Tekrar hoşgeldin cnm Bende seni seviyorum güselim teşekkür ederim ablacım bende seni çok seviyorum. Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bende efran.kıbrısta yaşıyorum.ve orda okuyorum halen.21 yaşındayım.benide tanıyın Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 hoş geldin efran aramıza Alıntı
Φ ernestito Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Adım şakir yaşım 27 şimdiye kadar hiç bi işte dikiş tutramamış bir ilk okul mezunuyum,kimse bana yanaşmadığı için bekarım,hayatımda şimdiye kadar sahip oldum tek araba da el arabasıdır.Ayrıca parkta yasıyorum netede yanlıslıkla gırdım Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Adım şakir yaşım 27 şimdiye kadar hiç bi işte dikiş tutramamış bir ilk okul mezunuyum,kimse bana yanaşmadığı için bekarım,hayatımda şimdiye kadar sahip oldum tek araba da el arabasıdır. Ayrıca parkta yasıyorum netede yanlıslıkla gırdım Hahhaaa ne güldüm Ha Şakir Ha Fakir bir harf değişikliği oluyor sadece.. Hayat gece gündüz devam ediyor.Şakirrrrrrrr... Ne farkı var aç olsan da tok olsan da... Ben kahkaha atmaya devam ediyorum... Alıntı
Φ picasso Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 herkese merhaba ben geldiiim eskişehirden yazıyorum Akademik kariyer yapıyorum ve öğretim görrvlisiyim:) Alanım Müzik.. yeterli mi tanışmak için:) Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 hoşgeldin picasso ismini yazmamışsın ama neysee Alıntı
Φ picasso Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 hoşgeldin picasso ismini yazmamışsın ama neysee Yeilsu aslında ismimi yazmayı düşündüm ama sonrada birazcık gizemli olmanın iyi olacağını düşündüm:) o yüzden yazmadım... bu arada 27 yasındayım onu yazmayı unutmuşum.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.